Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното

По-възрастните, които имат опита и знанието, да гласуват, призова тя
1 авг 2022 11:22, Анисия Иванова
161
Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното
Снимка: Bulgaria ON AIR

Още преди да бъде разпуснат парламентът, вече се правят предположения за нови коалиции. "Демократична България" поиска обединение с "Продължаваме промяната". От партията на Кирил Петков и Асен Василев не изключват и коалиция с БСП. От "Има такъв народ" категорично заявиха, че ще се явят сами на избори.

"Това, което се вижда, е октопод, който е обхванал страната и всички тези пипалца ще направят всичко възможно да се обединят, да продължават да смучат жизнените сили на този народ, докато той не го съсече. Единственото нещо, което се прие, това е актуализацията на заплатите, на пенсиите, някакви минимални помощи срещу страхотната инфлация, която те допуснаха. Това правителство заби страната абсолютно в дъното", каза най-успешният ни треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "България сутрин".

Още по темата
На въпроса дали през последните 7 месеца е имало ли грижа към хората, тя отговори, че не е имало освен повишаването на пенсиите

"Те ако не ги бяха повишили, щяха да напълнят гробищата. На гърба на народя те могат да се упражняват с тоягите си колкото искат, защото тези хора, които ние наричаме млади, за които мислихме, че ще дойдат и наистина ще искат да възстановят страната си, че наистина ще искат да бъдат горди с нея, тези хора за възпитавани и са отрасли във време, в което не знаят какво е студ, глад, не знаят какво значи да нямаш или да имаш едни чорапи и да ги кърпиш или един чорапогащник и да му хващаш бримките, защото няма пари за повече", твърди Робева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея тази война винаги я е имало.

"По-малко ли бяха жертвите в Сърбия? Те направиха едно огнище и оставиха едно огнище. Тук има една пропаганда, насаждане, нежелание да се оправят нещата. Тук ачик се прави така, че тази война да продължи и да бъде заличен един народ, а ние сме машите, с които се вадят въглените от огъня", коментира треньорът по художествена гимнастика.

Тя посочи, че на следващите избори не очаква нещо по-различно от голямо надприказване и голямо надлъгване, защото тези хора са безсрамници, невежи и се отнасят с презрение към българите. Тя сподели, че е гласувала на миналите избори с надеждата, че може би тези хора ще направят нещо. Сега, ако отиде да гласува, ще е за някого, който не е бил в управлението на държавата.

"Младите ще се увлекат по младите. Бих искала по-възрастните хора, които имат опита, знанието, грижата за своите деца, да излязат и да гласуват. Да гласуват за тези, които наистина ще мислят за тях", смята Робева.

Тя се надява в следващия служебен кабинет президентът да не избере хора, които вече са били министри, освен ако не са били успешни, но според нея такива няма.

"Надежда ще има само тогава, ако ние се хванем за косите и тръгнем да се измъкваме от тинята, в която, пак с наше позволение, сме затънали", заключи Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
6
 
! Отговори
Друг преди 1 година
Явно има още дъна за достигане! Тази държава не се е отделяла с години от това дъно.
142
19
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 година
приятели...имахме страхотно правителство,работещо в интерес на България,разбира се балета на бареков ще ги плюе,ще ни плющят минуси и от пАсолството,путин обяви война на Света ни от вече 6 месеца,защо?...една логична причина моля!живеят си в 70 г. на 20 век.,имат власт...и пари...животите на Човешките населяващи Света ни няма значение за путин и г-та...те си искат привилегийте...дори не е това...психиката им изневерява...и животите на децата ни са в риск хора
141
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Асен - Надявам се не си Василев, но няма значение! Ами, дала е жената път на младите, гласувала е за ПП и сега - пълно разочарование.
140
23
 
7
 
! Отговори
Асен преди 1 година
Аман от комунисти, в това число и Нешка. Вие и социализма завлякохте България в такова блато и безвремие, че още не можем да излезем от него...никой не й оспорва успехите в спорта, но дайте път на младите!!
139
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мисля че от 32 год.това беше най - доброто правителство! Малшанс че оцелиха да управляват , когато започна войната ! И въпреки младостта и неопитността си те се справиха добре .Подцениха старите муцуни , на които никак не им хареса че им затвориха кранчетата и с цялата си злоба , стовариха си мафиотският юмрук върху тях! Устояха на обиди , компромати и откровени лъжи , но продължиха .Това беше най-социалният кабинет , и кой знае с тях сигурно щяхме да имаме по- високи заплати и пенсии!?
138
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това правителство на Продължаваме промяната с Демократична България и за някои решения БСП имаха добри намерения да сменят олигархичния грабителски корупционен модел и подобрят положението на Бг народ,но не прецениха силите си че се борят с един диназавър/октопод на корумпираната мафия свързана с съдебната с-*** с частни и чужди интереси партийни лидери, които диктаторски-мутренски управляват партиите си като Герб, ИТН,ДПС Възраждане и др. които свалиха правителството за да продължат с корупцият
137
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъното са двамата харвардци Киро и Кокорчо. Киро го възвеличават в някои медии като човекът,успял да унижи Путин. Мисля, че по-скоро К.П. е вятърничав екземпляр с авантюристичен уклон,който не мисли преди да действа и може би посредственото му мислвне, ако има такава способност, му изигра лоша шега, а заради него -и на България. А.Василев с непремислената си инициатива да изземе парите за издръжка на руското посолство заби последният гвоздей на вековната дружба Русия-БГ. Типични ерзац-управленци
136
16
 
5
 
! Отговори
Павел преди 1 година
Дъното е баба Нешка
135
11
 
12
 
! Отговори
Ехххх преди 1 година
И тази не спре да дава акъл. Що не си гледа гимнастиката и оня кич на Рупите, дето някои погрешно наричат църква? Тя когато беше депутат какво направи за народа?
134
9
 
15
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 година
Нешка е права....отрочетата на комунистите изкопаха новото дъно ..."НА ПРОМЯНАТА"!
133
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко е да гледаш човек който някога е имал достойнство да се унижава за тиквата и за джуджето от кремъл ама като няма родолюдбие а само интереси е така !
132
15
 
16
 
! Отговори
иво преди 1 година
БЕШЕ КОМУНИСКА , ПОСЛЕ СЕ ПП-промени И ПАК , В БЛАТОТО ВРЕМЕ Е ДА ИГРАЕШ ЗА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ! /Т.Е.- Г Е Р Б /
131
3
 
22
 
! Отговори
анонимен до 140 Само преди 1 година
И като разбра Нешка какъв е Бареков ,при него ли остана ? За разлика от вас, които ще си останете вечно заблудени.
130
8
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не на дъното Нешке , а под дъното. Позор, че си избираме такива.
129
19
 
15
 
! Отговори
Илияна Раева преди 1 година
Нешка пак е в грешка.
128
20
 
10
 
! Отговори
На нешка и фамилията преди 1 година
И е русоРобева !
127
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самозаблудите на Нешка са постоянни и последователни. Бареков беше спасителят на България за нея, Роската Петров целуваше портрета на вожда Бареков. Това са тип хора шизофреници на показ по телевизиите и обичащи да се показват и да ни разказват за настоящата си самозаблуда.
126
10
 
13
 
! Отговори
Всички комуняги... преди 1 година
Газ пикаят...и вече се не траят....Кога Боже ще им дойде краят....Най сетне да настане раят....
125
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка е шизофреничка по всички симптоми на болестта.
124
9
 
30
 
! Отговори
Бай Благой преди 1 година
Нешка е истински успял и доказал се Човек. не като тия дето дра/и/скат тука несвързани постове. Права е за всичко, най-вече за това колко сме зле дето допускаме тия да ни управляват и в момента!