За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България

Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите
29 авг 2022 15:00, Нели Христова
439
За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили с тротинетката отново бе засечена да лети с много над разрешената скорост, този път по бул. България. С нея на тротинетката, докато се е движела със 100 км/ ч, е бил и приятелят й Тихомир.

Още по темата
одор Тошев изпраща видео на NOVA, в което се вижда движението на Емили по пътя в тъмната част на денонощието.

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Първосигналната реакция на съпругата ми подсказа, че нещо се случва отдясно, аз въобще не ги видях в страничното огледало и автоматично минах в лявата лента. Това си е шок. Единствено задният пасажер имаше светлоотразител на раницата и това ми подсказа, че имаше движещ се обект пред мен", обяснява той, а по-късно добави: "Въпросното превозно средство се движеше в трите ленти, без никаква индикация за престрояване. Останалите участници в движението не знаехме траекторията и всички карахме бавно отзад."

"Вече ще си поправим грешките. Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове", каза на свой ред Емили и отново изрази позицията си, че иска да бъдат въведени нови правила за тротинетктите.

Тошев обясни, че при подобни нарушения във Великобритания директно конфискуват тротинетките, а в Норвегия наказанието е 1 година затвор. Тихомир, приятелят на Емили, прие с надсмешка тези правила.

Емили отново разказа за падането си на Околовръстното шосе: "За първи път карах тротинетка в провилен дъжд. При маневра за изпреварване се подхлъзна преднага гума, аз се пързалях около 50 метра, а тротинетката - 100 м."

"Ще се откажа да карам в мокро време, но пак ще си летя по магистралите", заяви категорично Емили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
2
 
26
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Познавам лично, но бегло Емили и си личи, че е добродушна. За съжаление обаче е и мaлoyмна... Наистина не искам да и се случи нещо лошо, но още повече ме притеснява, че някой невинен шофьор може да си навлече неприятности заради нея. Моля ви от КАТ, МВР или и аз не знам от къде - спрете я докато някой не пострада! Държанието на Емили е олицетворение на беззаконието и как някой, ако си науми да прави нарушения никой не може да го спре. Затова е пълно с рецидивисти!
277
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
почват вече да искат и закони да променят, след някоя друга година няма нищо да можеш да им кажеш и ако ги погледнеш накриво ще е хейт крайм. и накрая ако не си един от тях ще те третират като *** тва е бъдещето. целта им е не да имат място в обществото а те да са обществото същото е и с всички които са част от някаква си група. трябва някой да създаде организация която да защитава нормалния човек за да пречи на новото нормално да съсипе живота на обикновените хора.
276
4
 
6
 
! Отговори
Xorhe преди 1 година
Това биологична жена или мъж е?
275
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност ще е сред номининираните, а може дори да спечели "Наградите Дарвин". Дано не пострада невинен заради това нещо.
274
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво само го давате тоя *** ***, дето рано или късно ще се пребие
273
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това същество е дълбоко дефектно и неориентирано и подсъзнателно се стреми да освоби света от себе си. Проблемът е, че най-вероятно ще причини травми и смърт и на нормалните хора. Не разбирам как една такава дефектна и ненopмална твар може да се подиграва с реда и закона в цялата държава???
272
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В София само откачалки останаха.
271
7
 
2
 
! Отговори
Да преди 1 година
Трябва да се популяризират такива .Зумята е пренаселена .
270
2
 
31
 
! Отговори
Нонстрадамус преди 1 година
Това недоразумение и гнусен *** и онзи трътлек, обърнал резбата от стероиди (който се има за светило в диетологията), дето ту е ,,мъж" ту е ,,жена", няма ли да се претрепят самостоятелно и едновременно с тази тротинетка и най - после да ни отърват от извратените си мутри?Долна *** ***.
269
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За едни може за други не
268
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййй тая е6ати пича!
267
2
 
32
 
! Отговори
bbb преди 1 година
Съществото не е виновно, а полицята, която изобщо не взема никакви мерки по прилагане на закона спрямо нарушенията МУ. Ще се разтичат, когато стане катастрофа с посдтрадали хора и когато вче ще е късно! Всичко в държавата е тотално изтървано!
266
2
 
22
 
! Отговори
ХХХ преди 1 година
В България си има закони .....Емилиян трябва първо да убие някое дете после да бъде наказана ! Спазвайте законите бе братя (сестри) ! Дано само не бъде вашето бебе .....че инак "фиууууу"
265
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека бъде смърт
264
2
 
28
 
! Отговори
да преди 1 година
на това , някой трябва да му забие два шамара в тъмното !
263
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да внимава за стълбове. Те я дебнат и изненадващо се оказват на пътя.
262
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kaква Емили е тоя травестит ве? Емил се казва нещото
261
2
 
27
 
! Отговори
Аз съм преди 1 година
Това малоумното няма ли кой да го премахне от пътното платно
260
4
 
21
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Ако видя тоя у.р.о.д бих я блъснал нарочно и после ще я пребия като куче да и е за последно возенето на тротинетка!
259
2
 
16
 
! Отговори
Бабата преди 1 година
Само да я хвана и ще си понесе наказанието.