За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България

Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите
29 авг 2022 15:00, Нели Христова
439
За пореден път: Емили лети със 100 км/ч по бул. България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили с тротинетката отново бе засечена да лети с много над разрешената скорост, този път по бул. България. С нея на тротинетката, докато се е движела със 100 км/ ч, е бил и приятелят й Тихомир.

Още по темата
одор Тошев изпраща видео на NOVA, в което се вижда движението на Емили по пътя в тъмната част на денонощието.

"Пътувайки, бяхме задминати от един много бързо движещ се обект. Държа да подчертая - слабо осветен. Първосигналната реакция на съпругата ми подсказа, че нещо се случва отдясно, аз въобще не ги видях в страничното огледало и автоматично минах в лявата лента. Това си е шок. Единствено задният пасажер имаше светлоотразител на раницата и това ми подсказа, че имаше движещ се обект пред мен", обяснява той, а по-късно добави: "Въпросното превозно средство се движеше в трите ленти, без никаква индикация за престрояване. Останалите участници в движението не знаехме траекторията и всички карахме бавно отзад."

"Вече ще си поправим грешките. Хубаво е по тъмно да караме с включени силни фарове", каза на свой ред Емили и отново изрази позицията си, че иска да бъдат въведени нови правила за тротинетктите.

Тошев обясни, че при подобни нарушения във Великобритания директно конфискуват тротинетките, а в Норвегия наказанието е 1 година затвор. Тихомир, приятелят на Емили, прие с надсмешка тези правила.

Емили отново разказа за падането си на Околовръстното шосе: "За първи път карах тротинетка в провилен дъжд. При маневра за изпреварване се подхлъзна преднага гума, аз се пързалях около 50 метра, а тротинетката - 100 м."

"Ще се откажа да карам в мокро време, но пак ще си летя по магистралите", заяви категорично Емили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ни занимават докато не се пребие или не я опандизят. Няма значение коя е. Емили е просто една от многото. Тя показва, че има безнаказаност по пътищата за една категория водачи и, че това може да е опасно както за тях, така и за околните. И се вдига шум около нея, за да се променят правилата. Не може по България, където ограничението е 70 км/ч, да се кара тротинетка със 100! За 30 км/ч отгоре на автомобилист му вземат книжката и му тръскат глоба колкото за нова тротинетка, а на нея нищо!
17
1
 
10
 
! Отговори
топ преди 1 година
новина!!!
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама тая до кога ще я траят?Конфискация на тротинетка и у ареста ! Докато се блъсне в някой шофьор ли ?
15
0
 
30
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
абе сложете й прангите на тая бе!..Какво чакате?..-Та загине тя и да лежи някой невинен заради нея?!..Какво става в тая наша "Измъчена географска територия",за Бога?!
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли кой леко да го засече и да се приключва.
13
0
 
32
 
! Отговори
Балък преди 1 година
Ето пример как се става герой и пример за подражание от младите! Тоя обърнатия, трябваше отдавна да го изправят в зандана, а не да дава интервюта и да е голямата работа! Има правила за движение и в нормалните държави се спазват!
12
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тая луда не ни лиангажирахте съвсем наскоро? Отк а чалки - бол. Не се чувствайте длъжни да ни занимавате с всяка и всеки ден.
11
4
 
48
 
! Отговори
Хоясан преди 1 година
И т'ва е топ новина ли, ***? От едната страна зимата и бизнесът ни са на кантар, от другата... момченце с психични проблеми.
10
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емили е пичонка! Браво Емили крайно време е да си потрошиш простата тиква!
9
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото е, че когато някой я пречука на пътя (въпросът тук е не дали, а кога), то този ще бъде съден като да е пречукал човек... А това не е човек, това нещо има мозък на амеба и не би трябвало да бъде съден никой ако се случи птп с това същество!!!
8
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом може така, закривай. Какво като е тротонетка, има ограничение на скоростта.
7
2
 
27
 
! Отговори
Бау Бау преди 1 година
Дреме му на.. на този докато сериозно не се претрепе няма да миряса.Защо това трябва да е новина,и на хората не им пука за него
6
6
 
63
 
! Отговори
Бат Лъчо преди 1 година
Най-отговорно заявявам, че ако това недоразумение ме засече из София, ще й приложа граждански арест и ще й/ще му вкарам няколко шамара!И въобще не ми пука!
5
5
 
46
 
! Отговори
Тони преди 1 година
Те тва ни чака-гейчета.
4
2
 
50
 
! Отговори
българка преди 1 година
Кой каквото търси, накрая си го намира ! Не може до безкрай да предизвикваш съдбата и да си играеш с живота. Дано наистина да не вкара в беля невинни хора !
3
4
 
55
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До кога ще ни занимавате с тая?
2
5
 
63
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
До кога ще ни занимавате с тая дето не знае каква е. То много важно какво направила Е или. Да се пребива или квото там иска. Егати т-ъпата държава.
1
6
 
74
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Тая още не е ли вкарана в лудница