В кадър: Симеон, Карадайъ, Батков и още десетки изпратиха Камен Костадинов

Венец бе поднесен и от почетния председател на ДПС Ахмед Доган
Обновена: 30 авг 2022 14:32 | 30 авг 2022 14:22, Александър Попов
202

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Политици, приятели и близки изпратиха в храм "Света София" в последния му път Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС и ключова фигура в партията.

Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Симеон Сакскобургготски, Тодор Батков, Тити Папазов, Боби Михайлов бяха само част от дошлите да почетат Костадинов. Венец бе поднесен и от почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Той почина след внезапен инфаркт по време на посещение във Варна.

"Внезапно ни напусна дългогодишният политик, депутат и близък наш съратник Камен Костадинов. Загубихме един забележителен човек, верен приятел и ярък политически лидер“, написаха от ДПС.

"Камен Костадинов е преди всичко човек, аз го познавам от толкова години и един толкова млад човек да си отиде така - държах да бъда тук, защото това е голяма загуба за всички, заяви Симеон Сакскобургготски.

Камен Костадинов бе депутат в четири Народни събрания, дълги години беше и част от ръководството на БФС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 1 година
Да го заровят по турските традиций, този безроден ми.нд.ил гаден.Дано не се скапе в земята.
171
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОГА ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТ ???
170
1
 
6
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Само да попитам, имало ли е свестни хора на погребението на този вампир
169
1
 
2
 
! Отговори
Лили преди 1 година
До пророкът Антиваксарий: Да те ваксинира рогатият!
168
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изредихте част от мафията. Чудно, как едно погребение може да разкрие мафиотските структури. Сега просто някой трябва да се самосезира, стига да има кой.
167
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафиотска ***. От първия, до последния.
166
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега бе моментът американците да пуснат един UAV с 3 бр. Helfire и да изгорят и погребат всичко руско и мутротерористично в България за да започнем на ново и чисто. Вместо това пак отишли в Пакистан да бият сватбите. Какви ин-фантили Байдъни управляват Вашингтон? Вместо ЦРУ да изтепе до крак цялата комунотиня и cMET те стоят като герои ,a после се чудят що нямат подкрепа ot Българският народ.
165
2
 
22
 
! Отговори
MM преди 1 година
Баш мафията се събрала на погребението на баш мафиот. Кукловодите умират от инфаркти а куклите им ги затриват с показни разстрели! Каква ирония на съдбата! Трябва обаче да дойде внезапен мор над всички управлявали държавата последните 40години, и тогава може и да има промяна в обстановката.
164
1
 
20
 
! Отговори
преброй се преди 1 година
Мафията се прощава и за бой се стяга.....всички ще отидете там и ще занесете само омраза и погнусата на хората от действията Ви.
163
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички боклукчии съсипали България накуп се събраха и няма един патриот с противопехотна мина и да ви превърне на финна кайма вашта ***.йка уродливобезродна
162
3
 
17
 
! Отговори
ДС мафията преди 1 година
Всичкото обвързано с КГБ е там.
161
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради такива като този хората нямат пари и за погребение, дори и това ги изправя пред изпитание. Не ми пука за тези душмани.
160
2
 
9
 
! Отговори
Ликвидират Българите преди 1 година
У нас терористите позлват НЕЗАКОННО монтирани видео терористични камери в ясли,градини,училища за МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ.. ВСИЧКИ ДЕЦА ИМАТ УВРЕЖДАНИЯ ТРАЙНИ ТРУДНО ЛЕЧИМИ.. ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ВИНОВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА НАРУШИЛИ КОНСИТУЦИЯТА ВКЛ чл32;чл28 и чл.29 ПОхарчени са милиарди ограбени от народа за НЕЗАКОННА НАГЛО ПРЕСТЪПНА ВИДЕО ТЕХНИКА С ПОМОЩА НА БОРИСОВ и съучастници вкл от МВР.
159
3
 
3
 
! Отговори
УБиват с камери преди 1 година
ДА СЕ ПРОВЕРИ ДА НЕ Е УБИТ след СНИМАНЕ И черно терористично видео пресканиране от ТОЛ КАМЕРИ>> ТЕстова доказаха че увреждат тежко с видео пресканиране както водачи така и пътници.. УВреждат ГЛАВЕН МОЗЪК,малък мозък,очи,сърце ,вътрешни органи риск от ИНсулти и инфаркти вкл дни след ударното видео терористично снимане..ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВНедрили ТОЛ СИСТЕМАТА.. И ТЕзи които не наредиха исключване ..
158
0
 
15
 
! Отговори
факт преди 1 година
мафия!
157
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво означава за мъртвите или добро или нищо ???? Да ви ... на тъпотиите ! Смърт за всички национални предатели от снимковия материал ! Радвам се че тоя ритна бакъра ! Дано се помъчил поне малко !!!!!!!!
156
2
 
9
 
! Отговори
Кадрите ГОВОРЯТ преди 1 година
снимка 19-СТАНИСЛАВ АНАСТАСОВснимка 20-МУСТАФАснимка 45-Танц на Мента и Поп
155
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боклукчаррникк
154
3
 
59
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Дами и господа, на снимките виждате основните представители на втория ешалон на организираната престъпност в България - мутри и мутреси. Тук таме се мярка и някой от по-високите етажи. Ето тези са главните виновници за състоянието на държавата в момента. Не "Кирчо и Кокорчо", а тези образи на снимките. Вие продължавайте да вярвате на съветската пропаганда и да пускате бюлетини за тези ууроди, а после чакайте европейски доходи. Чакайте, чакайте ...
153
3
 
5
 
! Отговори
Молния преди 1 година
Умер Михаил Горбачев