Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих

Бабата е категорична: Лекарката беше пияна
Обновена: 11 яну 2023 13:36 | 11 яну 2023 13:36, Нели Христова
67
Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих
Снимка: БГНЕС

Роднините на загиналото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце са категорични, че линейките са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана вчера към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката, предаде bTV.

Още по темата

Свидетелка на инцидента подава сигнал на тел. 112, обажда се и на близките.

Бисер Йорданов, дядо на починалото момченце, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е детето и му казват, че е под колата. Той твърди, че го извадил сам, като двама полицаи са му помогнали да повдигне колата.

Детето не се движило, но не се знае какво точно е бил състоянието му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време линейки все още не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата линейка, която е откарала детето в Спешния център. Тя е категорична, че лекарката в линейката е бил пияна. Твърди също, че дълго време близките на са получавали информация къде е момченцето и какво е състоянието му.

Станева заяви, че не е имало насилие над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е ударил стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е починало.

Предстои да се докаже къде е загинало детето – на място или в линейката. В болница в тежко състояние е майката на починалото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Лекарката преди 1 година
Абе що така само за лекарката статии? За бащата/ шофьора нещо да напишете няма ли? Тая кола как така е катастрофирала? Лекарката ли я е обърнала?
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен при едно ПТП от 112 ме питаха къде се намирам в момента. Добре че нищо ми нямаше и им съдействах да ме намерят ;) Такова животно като тази държава няма !
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връщайте се да живеете тук ! Който е оцелял тук е случайност !
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светлина на душицата на това детенце. Ромче или не, все пак е била невинна душа. А дали ще тежи на съвестта на бащата карал със 100 км в час или на майката дето не го е вързала в столче, божа работа. На детенцето обаче, светъл му път и дано да е по-щастливо там където е сега.
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак на циганиияя ми мирише, а журналитее що не обелихте и дума за шифьора, ами нежно нежно той бил изгубил контрол. Мозъка си е изгубил да кара в дъжд като джигит. Ааа сигурно и асфалта ще е виновен че е хлъзгав....
52
0
 
19
 
! Отговори
Питам преди 1 година
А НА БАЩАТА КОГА ЩЕ МУ БЪДЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ??? ЛУД ЧОВЕК!
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Претрепали са си детето, сега лекарката им виновна.
50
0
 
3
 
! Отговори
предлагам преди 1 година
Тук освен държавата да направи преброяване само на евроромите и да закупи по линейка за всяко семейство......
49
1
 
21
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 1 година
Абе дедо, това дете е умряло минута-две след като го е затиснала колата, линейката и за 5 минути да е дошла.......файда йок!Тук виновен е оня, дето се е правил на Фитипалди/ако знаеш кой е/.
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На хлъзгав път шофьора кара с превишена скорост, майката държи 3 годишното дете в ръцете си, линейката закъсняла, за капак лекарката пияна... Откъдето и да я започнеш, все е късно вече..
47
2
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Бащата шофира безотговорно.Детето не е било в столче.Накрая друг е виновен за липсата на съдъжание между ушите.Хубава работа,ама ......
46
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъвто и да е инцидентът, (никой не е застрахован!) спешна помощ са под всякаква критика, длъжни са да помогнат, и то навреме, а тук има и пияна служителка, и то през нощта!
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да уточня, че при 100 км, нито колани пазят, нито столчета. Коланите и столчетста пазят до 80 км. Така е според тестовете. И дори при 80 км, пак ще излезеш добре потрошен, но с възможност да те поправят. Така че моля не разчитайте, че ако си сложите колан можете да се правите на състезатели.
44
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така убиха детето тия кафеви хорица. Звъняли са по доктори и са вдигнали от маса сигурно тази докторка и сега тя им е виновна. Не я оправдавам, но това си е непредумишлено убийство. Жената можеше и да не се отзове. Можеше обаче този кафявия да убие и още невинни хора ако се беше врязъл в тях на мокро със скорост над 100 км
43
2
 
28
 
! Отговори
цитат преди 1 година
не си пропаднал напълно докато не започнеш да обвиняваш другите за собствените си провали. в тоз случай всички препоръки за безопасност са игнорирани, но виновни са докторите
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредните самоубийци на пътя, не спазващи никакви правила при пътуване. Убихте си сами детето, ей хораааа!!
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова много хора карат безразсъдно, децата им не стоят в детски столчета и когато лошото стане, мъката е огромна, започват да търсят вина в другите... излиза, че някой друг след като стане белята ни е длъжен!!!
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колата е карала над 100км всичко свърши там! По добре късно да стигнеш от колкото никога
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двдото е извадил внучето и снаха си,но в преобърната кола е имало още двама мъже-шофьора и пътуващ спътник,който се пада брат,роднина,познат на шофьора и жената с детето,дядото вадил ли ги е от колата с помоща на пожарникарите и полицаите,ако не е значи те са били излезли сами по себе си и както са били около преобърнатата кола трябвало да помагат на дядото да извади внучето и снаха си,едва ли са били заети с полицаите да им вземат проби на пиянство и дрогирали се,като неадекватни на реакции.
38
2
 
29
 
! Отговори
Време е преди 1 година
да се каже, че коланите са абсолютно задължителни и детските предпазни седалки. Бай *** не приема европейските норми, но е така. Как така 3 годишно дете ще е в ръцете на майка си?!?

Спонсорирани публикации