Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих

Бабата е категорична: Лекарката беше пияна
Обновена: 11 яну 2023 13:36 | 11 яну 2023 13:36, Нели Христова
67
Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих
Снимка: БГНЕС

Роднините на загиналото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце са категорични, че линейките са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана вчера към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката, предаде bTV.

Още по темата

Свидетелка на инцидента подава сигнал на тел. 112, обажда се и на близките.

Бисер Йорданов, дядо на починалото момченце, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е детето и му казват, че е под колата. Той твърди, че го извадил сам, като двама полицаи са му помогнали да повдигне колата.

Детето не се движило, но не се знае какво точно е бил състоянието му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време линейки все още не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата линейка, която е откарала детето в Спешния център. Тя е категорична, че лекарката в линейката е бил пияна. Твърди също, че дълго време близките на са получавали информация къде е момченцето и какво е състоянието му.

Станева заяви, че не е имало насилие над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е ударил стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е починало.

Предстои да се докаже къде е загинало детето – на място или в линейката. В болница в тежко състояние е майката на починалото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя що е карал толкова бързо ?????
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дядка, да кажеш нещо за шофьорчето?! А нещо на майката, която е държала детото в ръце-къде го е прочела в закона?! Научете са да спазвате законите и тогава викайте! Аман!
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дядото на 30 години ли е?
14
5
 
6
 
! Отговори
Дядото преди 1 година
Аз съм го правил, аз ще го убия !
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека *** каза ,че бащата извадил детето...Жалко за детенцето
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам само да ВА попитам дядото под 30 годишна възраст ли е? И цялата рода до десето коляно са без здравни осигуровки,нали ?
11
1
 
23
 
! Отговори
Циганин - камикадзе преди 1 година
Зад всеки черен пилот - линейка, зад всяка линейка адвокат от бхк, ай сиктир, права, свобода, турското културно наследство, само дупесе !
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не можеш да вадиш сам пострадал човек. Ако от бързина дядо му, му е дочупил вратните прешлени, например и това е причината за смъртта?
9
1
 
23
 
! Отговори
А.П. преди 1 година
Най-вероятно лекарката да е преуморена знаете ли каква е натовареността при грипна епидемия ,лесно се дърдори
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабата и дядото да питат първо защо - "Шофьорът е карал с висока скорост над 100 км/ч, ." и защо " Детето не е било в столче, а в ръцете на майката" и чак тогава да търсят вина в лекарката или бърза помощ . Това ,че се казва бърза помощ ,не означава ,че може да се телепортира веднага на място .
7
2
 
13
 
! Отговори
А.П. преди 1 година
Все лекарите виновни, най-вероятно писна от умора,все някой друг ни е виновен!
6
2
 
18
 
! Отговори
Дядото, бабато преди 1 година
Е кой карал на самолетата не е белли! Дядото баща ли е на детето или чичо?
5
0
 
36
 
! Отговори
Лилия преди 1 година
Жалко за детенцето. Но бащата и майката имат голяма вина - бащата кара с над 100 в лоши климатични условия, а майката не е осигурила детско столче. Пълно безхаберие. Безсмъртни сме, но само до първия инцидент :(
4
3
 
28
 
! Отговори
Кака мара преди 1 година
Значи да обобщим. Бащата е карал с превишена скорост и детето не е било в столче. Лекарката пияна, линейката закъсняла. Боже каква държава.
3
0
 
33
 
! Отговори
Лекарката била пияна преди 1 година
Лекарката ли е виновна, че детето няма детско столче ????
2
0
 
30
 
! Отговори
само да питам преди 1 година
на колко години, все пак е дядото?!
1
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия роми здравно осигурени ли са и плащат ли въобще данъци за да имат такива високи претенции? Ромът шафььор има ли книжка и ако да може ли да чете и пише?