Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих

Бабата е категорична: Лекарката беше пияна
Обновена: 11 яну 2023 13:36 | 11 яну 2023 13:36, Нели Христова
67
Дядото на загиналото дете: Линейките закъсняха, сам го извадих
Снимка: БГНЕС

Роднините на загиналото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце са категорични, че линейките са закъснели, а една от лекарките е била пияна. Инцидентът стана вчера към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център във Враца.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, след като е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката, предаде bTV.

Още по темата

Свидетелка на инцидента подава сигнал на тел. 112, обажда се и на близките.

Бисер Йорданов, дядо на починалото момченце, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е детето и му казват, че е под колата. Той твърди, че го извадил сам, като двама полицаи са му помогнали да повдигне колата.

Детето не се движило, но не се знае какво точно е бил състоянието му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време линейки все още не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата линейка, която е откарала детето в Спешния център. Тя е категорична, че лекарката в линейката е бил пияна. Твърди също, че дълго време близките на са получавали информация къде е момченцето и какво е състоянието му.

Станева заяви, че не е имало насилие над медиците в Спешния център. Бащата на 3-годишното момченце е ударил стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е починало.

Предстои да се докаже къде е загинало детето – на място или в линейката. В болница в тежко състояние е майката на починалото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако детето е било в специалното детско столче, с четириточковия колан в него, който е като тези във формула 1, нямаше и да усети катастрофата! Убихте си детето, сега чупете си търсете виновен!
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофьора трябва трябва да бъде съден за убиство по непредпазливост.
35
0
 
23
 
! Отговори
Малката Лимонада преди 1 година
До 34: вероятно обстоятелствата довели до кошмара са ,,виновни и спи специално безхаберието на родителите, които не са спазили определените условия за безопасност. Ако има тежко ранен, полицаите и пожарникарите нямат компетенции за долекарска помощ, отместване на пострадалия може да доведе до усложения.
34
0
 
27
 
! Отговори
Само питам? преди 1 година
Че е трагедия, така е. Но Защо детето не е било в столче, обезопасено с колани? Защо се кара автомобил със 100 км/ч при дъжд и хлъзгав път?
33
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЕТЕТО Е ЗАГИНАЛО В КОЛАТА, КОГАТО БАЩАТА Е КАРАЛ КАТО САМОУБИЕЦ, А МАЙКАТА ГО Е ДЪРЖАЛА НА РЪЦЕ, ВМЕСТО НА СТОЛЧЕ! ЕТО КЪДЕ Е ЗАГИНАЛО ДЕТЕТО, НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОКАЗВА! Айде кажете ми защо два пъти го триете това мнение!!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те тия не се знае за детето ли се вайкат или отидоха детски и всякакви помощи държавни в канавката
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сата НАТО. Недей изпращева повече от необходимото бе
30
0
 
16
 
! Отговори
мак преди 1 година
За съжаление никоя линейка не пристига на 2-ра минута.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гошо. Като се измъкнали от колата и включили секундомерите.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе ще изкарате шофьор каращ с несъобразена и дори превишена скорост по мокър път невинен бе. Давайте със следващата статия.
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютна трагедия! Но защо детето не е било обезопасено със столче, а в ръцете на майка си? Защо бащата е карал над ограничението въпреки неизправния си автомобил? Детето е изхвърчало под колата, колко бързо и каква линейка е трябвало да пристигне след такъв кошмарен инцидент? Ще има ли повдигнато обвинение за непредумишлено убийство ?
26
0
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
"Шофьорът е карал с висока скорост над 100 км/ч, не е употребил алкохол или наркотици. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката,"Обаче разбрали че лекарката била пияна и засекли времето за което пристигнала линейката
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЛЪСКА СТЪКЛОТО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ТОЙ СИ УБИВА ДЕТЕТО. ДА СИ БЛЪСНЕ ГЛАВАТА ПО ДОБРЕ
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по-малко роми, толкова по-малко роми!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В средата на нищото за колко искат да дойдат линейки. Да не са се блъснали пред пирогов? Като е мокро и тъмно за къде бързате? Жалко че все грешните умират в такива катастрофи а не виновният.
22
1
 
7
 
! Отговори
Амин преди 1 година
Бог да го прости детето.
21
0
 
15
 
! Отговори
Та така преди 1 година
Онзи ден пред полицаите се качиха едно семейство в колата като детето едното беше на майката в ръцете а другото си подаваше главата през задният прозорец и НИЩО.Там пара няма.Особено ако се римляни не ги и закачат, карат бусове през разпад и ровят по кофите с колите като каруци.ЕВРОПА.Не че по Турска Германия и Афро-Париж не е същото, малко бели държави останаха по на север щото по тъмният шоколад не обича да е изстуден ами да седи на по топличко.
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой със съмнително законно изкарана книжка, карал с висока скорост при дъжд, линейката и пожарната трябва да са на минутата и да съживят починалите от собственото им безумно поведение. Срещу природните (физичните) закони, БХК не играе.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са искали да се отърват от детето.
18
0
 
30
 
! Отговори
Кеф преди 1 година
И лекарите ли са виновни, че са летяли по пътя без да се съобразяват с пътните условия ? Лекарите ли са виновни, че детето не е било в детско столче ? А тия роми плащат ли данъци и здравни осигуровки ?