Агресия над медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца

Медиците коментират, че агресията към тях ескалира
14 яну 2023 11:12, Петя Славова
73
Агресия над медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Неизвестно лице е нанесло побой на медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца. Медикът се е връщал от дежурство и е бил нападнат пред жилищния му блок.

В следствие на побоя има разкъсвания на устните и голяма рана на челото. Медикът е настанен в Хирургичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев", предаде БНР.

Спешни медици коментираха, че агресията към тях ескалира след случая с катастрофата, при която загина 3 годишно момче.

След трагедията родителите обвиниха за смъртта на детето лекарката от Спешна помощ. Според тях, тя е била употребила алкохол и не е оказала адекватна помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Врацаагресиямедик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 43 Ехаа, ти си видял вируса ли бе?!? Брао! Никой не го беше виждал до сега, даже правителства признават пред съда, че за такова нещо нямат научни данни, ама ти си го видял с микроскоп! Евалата, пич! Единствен си! Имаше награда за тоя който успее да покаже вируса, бегай да я вземеш!
33
2
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Не ми трябва микроскоп, за да видя, че извършихте престъпление и обрахте държавата! Аре бягай си в оня женския сайт, или и там не ви останаха предани клакьори? Времето минава, а с него и примката около вратовете ви се затяга. Затова скачаш.
32
8
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 1 година
Абе, бедняко функционално неграмотен, защо не се запишеш на един базов курс (знам, че за бедняк курс е някаква непонятна дума) и не разгледаш (въпреки тоталната ти функционална неграмотност) КОВИД-19 под мироскоп и как реагира на температура и медикаменти, които биха били ефективни за вирус от тип А?
31
12
 
6
 
! Отговори
До Чук и Гек преди 1 година
Ще нарека "лекар" този, който признае, че ковид е измама. До момента няма такъв. Всички са еднакви - дали от спешната, или са собственици на болници, все тая. Един дол дренки.
30
11
 
7
 
! Отговори
mda преди 1 година
Даже не ги наричайте медици тия. Дайте им по една чашка и това е. Малко му е даже...
29
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествен подбор. Кадърните лекари никой не ги закача.
28
2
 
7
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
До Анонимен 28 Никъде не е казано че бития е лекар , а медицинско лице.
27
1
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До До Чук и Гек 22 Не се наказва директора , а прекия виновник.
26
4
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Не коментирам преди да стане ясно причината за побоя.Ами ако няма нищо общо със загиналото ромче ?Може да става и въпрос за жена. Да изчакаме.
25
8
 
7
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Не свързвайте двата случая,аз преди бях винаги на страната на лекарите ,но и те деградираха заедно с всичко останало в Блгария. "Срещнах" се два пъти с таквиз *** ,че доори и аз исках да ги ударя,че толкова нагли и вулгарни,че се чудиш при лекар с виСше образование ли си отишъл или при някой ***-амалин от на жп гара разтоварителна..Видимо има за какво се го натупали,не е хубаво това,но държавата не си върши работата в медицината ,а не и само там..
24
4
 
12
 
! Отговори
Плащач преди 1 година
Моите осигуровки /държавен рекет/ за самоосигуряващо се лице, са почти 5000 евро на година(пенсионна и здравна). Ползвам единствено спешна помощ (шев, промивка) при злополука. За други интервенции не им вярвам на докторите. До пенсия едва ли ще доживея (докато ми дойде време ще направят възрастта за пенсиониране 70+ год. Закривайте я тази държавна здравна без-помощ и всеки сам да се оправя. Всичко частно и Няма да има бити. Ще има задлъжнели и банкрутирали като в щатите.
23
8
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 1 година
Като не можеш да лекуваш, смени професията. На полето винаги има работа.
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30 Ти реви за пари, пък после питай що ви бият... Доста още бой ви трябва, за да се осъзнаете!
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За осигуровка от 30 лв. на месец толкова.Вземете си допълнително здравно осигуряване и тогава имайте претенции.Кой мислите заплаща скъпо струващите лекарства по протоколи,инсулини,спешни операции и т.н. държавата.А вие какво давате от ваша страна? С какво допринасяте?
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На роднина на някой, попаднал в ръчичките им, му е паднало пердето. Не одобрявам саморазправата, но къде са легалните методи за възмездие при "случка" с фатален край в болницата? Има си карма и случайности няма. Кой, каквото прави, на себе си го прави. През пЛандемията свикнаха дистанционно да "лекуват" за двойни заплати. Сега им е трудно да работят за парите, които им плащат от нашия джоб.
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медика е бил пребит от РОМ - това се вижда от самолет.И двете страни в спора не са ми от любимите, НО от лекаря може и да имам полза, докато от ромеите само зулуми, пребити и убити старци, точене на държавни помощи и т.н. А тия в коментарите дето плюяттт по докторите - ДА прави сте, ама другия път като ви заболи нещо отидете в махалата да ви лекуват. Що за коментари са това?!?
18
5
 
9
 
! Отговори
До Константинов преди 1 година
Имаш право на две пломби по пътека в годината. Що ти вземат пари??? Нали си здравно осигурен.
17
7
 
10
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЕЖЕДНЕВИЕ ЗА МЕДИЦИ И ЗЪБОЛЕКАРИ.АЛЧНОСТА ЩЕ ГИ НАКАЖЕ.ЕДНА ОБИКНОВЕНА ПЛОМБА Я ПРАВЯТ ЗА 4 ПОСЕЩЕНИЯ ПО 60ЛВ. ВСЯКО.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алчността им ще ги накаже. Законът не.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И по-зле ще става щото мънкитата знаяч, че закона не важи за тях