Петър от списъка с врагове на Русия: ЕС трябва да скъса с Путин

Според него идва края на режима
24 фев 2023 09:51, Александър Попов
90

Петър Танев е наполовина българин, наполовина руснак. Войната го заварва в София, за разлика от брат му, който бил в Украйна.

"Лежах и не можах да повярвам. Винаги съм говорил на моите приятели извън Русия, че ЕС трябва да скъса каквито и да е политически отношения със самия режим. Не съм мислил, че това може да стане по този начин", коментира Петър пред Bulgaria ON AIR и допълни, че тази нощ също е изпитал безсъние.

Страх, насилие и пропаганда, която активно побеждава. Така гостът вижда промяната в Русия.

"Бях позитивен. Вярвах, че този народ може да се справи, но въпросът е свързан с исторически реваншизъм. Факторът доминация над другите също го има. Виновен е изцяло режимът. Пропагандата е направила така, че това общество от едно мирно преживяване и възпоменание от миналото, фашизмът побеждава. Има хора, които са против, живял съм там", сподели Петър Танев.

Той разказа и за пътуването си в Украйна, където видял ужасни неща, но и волята на украинците да се бият за свободата си.

По думите му Европа и ЕС са отговорни за това, че режимът се е стабилизирал толкова силно.

"ЕС трябва да се опита да демократизира Русия, да има стратегия. С Руската демократична опозиция ще направим политическо представителство, за да имаме диалог между европейските институции", обяви Танев и коментира излязъл списък в Русия.

"Хакери, които обикновено вадят различни вътрешни данни в руските служби, са извадили списък на хора, които потенциално са в базата за обявяване на иноагенти. И аз съм в този списък. Това означава, че Русия ще ме обяви за враг на народа", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям голямата част от мнениятатук и се питам:От такива като този младеж, животът има ли смисъл?Продажник в младежки вид!!!
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на, всички, които са го разбрали,четоя е доказал се предател!!!Пълна срамота за него!!!Предателят винаги си остава предател
72
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС,ако иска да си Тежи на местото и се развива.Трябва да Скъса Най вече със САЩ!
71
3
 
7
 
! Отговори
Интересно... преди 1 година
....ходило русначето в Украйна, ама на запад, а пропуснало да посети Донбас.... Защо ли?
70
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво може да се очаква от ***? Явно Българския комунистически ген е надделял
69
3
 
9
 
! Отговори
bellingcat преди 1 година
ха ха ха - разследвах този Петър Танев и докладвам че е готов на всичко ама наистина на всичко само да не работи и да точи парици от къде има възможност
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз написах мнението за англичаните , което е цитирано от по долния цитатчик , но некоректно понеже е извадено от контекста.
67
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ти чета изказванията, май си враг на себе си
66
3
 
14
 
! Отговори
Абе защо се показват преди 1 година
кадри с логото на трета щурмова бригада, след като се знае, че са неонацисти?
65
0
 
5
 
! Отговори
олимпий Панов преди 1 година
Петка!Петка!къде загуби Васили Иванович ?
64
3
 
19
 
! Отговори
КОХИНОР преди 1 година
ПРОЧУТИЯТ ДИАМАНТ КОХИНОР Е ОТКРАДНАТ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ СЪКРОВИЩА НА ИНДИЯ, А СЕГА Е ВГРАДЕН В АНГЛИЙСКАТА КОРОНА!!!! НА ТОВА СЕ КАЗВА " ДЕМОКРАЦИЯ"! ХА ХА ХА ХА!!! ВЕРВАЙТЕ ИМ! ВЕЧНО ЩЕ НИ СМЯТАТ ЗА ДОНОРИ! НИЩО ПОВЕЧЕ.
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Англичаните които дойдоха в Бг още преди години бяха повечето добри възпитани добронамерени" __________________________________________________________ Изключителните и цивилизовани колонизатори винаги постъпват така с кандидатите за колонизиране. Дорде влезат в капана. И после им пускат "Агенти на Короната".
62
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе тия хора не разбират ли че колкото повече пишат против Путин, толкова повече Путин печели доверие по света. Европа не е света, това е един малък континент едва 10 млн. кв. км. Има още 120 млн. кв. км. територии с милиардно население, които не са съгласни с мнението на англо-саксонците. Хайде да ги оставим тия саксонци да си приказват каквото искат. Друга работа си нямат!!
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Родината, Панчо, не е равнозначна на скотския режим, който я управлява и изтезава" - Няма по-точни думи за назначените да управляват и изтезават България. Оснасят се за всички "управленци" през последните 26 години.
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11. Родината, Панчо, не е равнозначна на скотския режим, който я управлява и изтезава. Но робски душици като теб са прекалено неостри, за да го схванат.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, дали е само, Bulgaria On Air Не е започвала като про-руска медия, но са успяли да те заблудят.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пешко бил гражданин на тази държава /както той я нарича/. Какво прави тук? От какво се спасява? Ясно е, че е избягал от евентуална мобилизация. Трепери за животеца си.
57
2
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Пешо, част от нас сме живели през "комунизма", също както ти си живял там. Но на нас някакви ни разказват какво е било, все едно не помним. Ти обаче, понеже си живял там и никой да не смее да ти каже копче, а?
56
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пешко се хвали, че и той бил в този списък. Русия си нямала друга работа и щяла да го /него никаквецът/ обяви за враг на народа. Внесете го в номинантите за Нобелова награда за демократизиране.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няколко поредни вечери в ПП отпадат тези които незаслужено са спечелили