Петър от списъка с врагове на Русия: ЕС трябва да скъса с Путин

Според него идва края на режима
24 фев 2023 09:51, Александър Попов
90

Петър Танев е наполовина българин, наполовина руснак. Войната го заварва в София, за разлика от брат му, който бил в Украйна.

"Лежах и не можах да повярвам. Винаги съм говорил на моите приятели извън Русия, че ЕС трябва да скъса каквито и да е политически отношения със самия режим. Не съм мислил, че това може да стане по този начин", коментира Петър пред Bulgaria ON AIR и допълни, че тази нощ също е изпитал безсъние.

Страх, насилие и пропаганда, която активно побеждава. Така гостът вижда промяната в Русия.

"Бях позитивен. Вярвах, че този народ може да се справи, но въпросът е свързан с исторически реваншизъм. Факторът доминация над другите също го има. Виновен е изцяло режимът. Пропагандата е направила така, че това общество от едно мирно преживяване и възпоменание от миналото, фашизмът побеждава. Има хора, които са против, живял съм там", сподели Петър Танев.

Той разказа и за пътуването си в Украйна, където видял ужасни неща, но и волята на украинците да се бият за свободата си.

По думите му Европа и ЕС са отговорни за това, че режимът се е стабилизирал толкова силно.

"ЕС трябва да се опита да демократизира Русия, да има стратегия. С Руската демократична опозиция ще направим политическо представителство, за да имаме диалог между европейските институции", обяви Танев и коментира излязъл списък в Русия.

"Хакери, които обикновено вадят различни вътрешни данни в руските служби, са извадили списък на хора, които потенциално са в базата за обявяване на иноагенти. И аз съм в този списък. Това означава, че Русия ще ме обяви за враг на народа", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
21
 
! Отговори
Цирк преди 1 година
Дайте на Петър, пушка и го пратете даго видим какъв защитник на фашиска Украйна е?
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отговор до коя анексира, ами "анексира" косово ирак и либия дири виетнам.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Англичаните които дойдоха в Бг още преди години бяха повечето добри възпитани добронамерени. Сега е пълно с чужденци но повечето не са такива напротив точно обратното е и нямат пари странна прослойка са.
31
1
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Какъв е този измислен ***?!
30
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да му вида пола на Путин след като го разпнат на петолъчката на Кремъл.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в началото на демокрацията в Бг дойдоха и се заселиха относително честни хора с добри намерения от GB и други страни. Сега новидошлите чужденци в университетските градове са недружелюбни и от някаква странна социална прослойка. Много съжалявам но това виждам по улиците.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Е па в 21-ви век НАТО нахлу в доста суверенни държави обаче не ти е проблем ?" Е па коя от тях анексира?
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този мъж говори като луд с нещо си. Украинците още през 1917-18 г. са водили битки помежду си: Махно с безимотните и бедни селяни, Петлюра пък е бил в приятелски отношения с Полша, чиито войски са отстъпили под натиска на руснаците и едва са удържали Варшаеа с помощта на войски от Антантата. Сетне Бандеровците отново се съюзиха първо с германците по време На ВСВ,сетне ритнаха кросното и сега отново се съюзиха с Полша. Не смятам, че Актьора е патриот: да изпращаш младите си хора на смърт, да поз
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 25. Е па в 21-ви век НАТО нахлу в доста суверенни държави обаче не ти е проблем ?
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До скапаната София.... и въвВвелико Търново е така събрани са хора от цял свят повечето съмнителни защото са недружолюбни.Предполагам че е заради университетите. Знам че и в Харков така е било. Единственото нещо за което краварите дават пари е пропагандата и младите хора са уязвимите.
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС бяха тръгнали да ги приобщават благодарение на добрата политика на Елцин. Не случайно се изградиха газопроводи към Европа, влязоха западни компании създадоха работни места и стандарта им се вдигна. Населението обаче никога не са знаели, че могат да влияят на политиката и неглижираха процесите. Путин промени конституцията да е еднолично до живот на власт, никой не протестира и закономерно ето ти диктатура и нова желязна завеса. Пак-лошо няма щом си им харесва ама 21в да нахлуеш в суверенна дър
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брадчеда много мъдър...давал глобалнополитически съвети на приятелите си и е над "народа" така да се каже и му дава насока какво трябвало правилно да прави...Отде го измъкнахте тоя пик...бе ? Още не може да си върже обувките обаче раздава мъддрости на народите.
22
4
 
10
 
! Отговори
Визия преди 1 година
За да растеж, ти трябват приятели, не врагове. Особенно ако делите едно парче земя. И когато дойде някой от далеч, като Ксеркс, който да ти казва как трябва да се подчиняваш, и ти взриви газта, с която се топлиш, и чак тогава разбираш кой, кой е!Догодина ще са изчерпани газовите резерви на ЕУ. И ще стане каквото ще става.
21
7
 
11
 
! Отговори
Фики преди 1 година
Дали осъзнават този млад господин в каква посока ни води политиката на ЕУ и САЩ? Защото на страната на Русия изглежда застават Китай и Иран.
20
6
 
7
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Идва края но тука петата им колона на една надница разчита :)
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До фен...прав си но ми тежи това че хората които са на това мнение по форумите не се подкрепят взаимно. Сорросоидите са единни и се подкрепят дори фалшифоцират лайкове и манипулират форумите и общественото мнение.Освен това ника ти е погрешно избран и нанася вреда вместо полза.
18
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пореден патопсих
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, милия и той чедо на Ванга. Станах, видях телефона си...
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говори се за пропаганда в статията, а тя самата е пропаганда в опозиция....
15
6
 
24
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Когато признаете всички Американски войни за геноцид, тогава ще търсите сметка на Руснаците, които наистина се стремят да няма невинни жертви, а "ЯНКИТЕ" директно бомбардират без предупреждение, точно с цел колосални количества цивилни жертви, това ще накарало народите да се предадат. Ами никой не се предаде. Накрая просто свалят правителството и слагат свои поставени лица, но пак нищо.