Петър от списъка с врагове на Русия: ЕС трябва да скъса с Путин

Според него идва края на режима
24 фев 2023 09:51, Александър Попов
90

Петър Танев е наполовина българин, наполовина руснак. Войната го заварва в София, за разлика от брат му, който бил в Украйна.

"Лежах и не можах да повярвам. Винаги съм говорил на моите приятели извън Русия, че ЕС трябва да скъса каквито и да е политически отношения със самия режим. Не съм мислил, че това може да стане по този начин", коментира Петър пред Bulgaria ON AIR и допълни, че тази нощ също е изпитал безсъние.

Страх, насилие и пропаганда, която активно побеждава. Така гостът вижда промяната в Русия.

"Бях позитивен. Вярвах, че този народ може да се справи, но въпросът е свързан с исторически реваншизъм. Факторът доминация над другите също го има. Виновен е изцяло режимът. Пропагандата е направила така, че това общество от едно мирно преживяване и възпоменание от миналото, фашизмът побеждава. Има хора, които са против, живял съм там", сподели Петър Танев.

Той разказа и за пътуването си в Украйна, където видял ужасни неща, но и волята на украинците да се бият за свободата си.

По думите му Европа и ЕС са отговорни за това, че режимът се е стабилизирал толкова силно.

"ЕС трябва да се опита да демократизира Русия, да има стратегия. С Руската демократична опозиция ще направим политическо представителство, за да имаме диалог между европейските институции", обяви Танев и коментира излязъл списък в Русия.

"Хакери, които обикновено вадят различни вътрешни данни в руските служби, са извадили списък на хора, които потенциално са в базата за обявяване на иноагенти. И аз съм в този списък. Това означава, че Русия ще ме обяви за враг на народа", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще скъса,и още как.Тотална изолация от цивилизацията.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До колежката така е пародия на телевизионерство в стил битиви и нова. Ами като си прехвърлят псевдокапацитети един на друг какво да очакваме.
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен клевети от човек който не е ангажиран с форума не са нужни.
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джордж Сорос се мисли за Джордж Оруел и седнал да цитира Великаните !
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баща му е високорангов служител в Министерството на Външните работи и го беше уредил да учи в МГИМО - най-елитният руски университет. По някакви причини го отчислиха/изключиха (предполагам заради нисък успех) и го уредиха в РУДН. Там го сполетя същата съдба (пуснах сълза докато пиша това). СУпер нагъл тип, вреше се навсякъде, позираше и се пъчеше на преден ред за снимки по конфереции и мероприятия, свикнал да бъде уреждан от баща си навсякъде.
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си джордж оруел а си джордж сорос и не намесвай Лермонтов не си на ниво и нямаш вътък да го цитираш и то погрешно извадено от контекста....
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам петата колона на каква надница разчита аз не разчитам на нищо. Пиша си мнението и дори се страхувам че след изборите ще ме унищожат.
47
1
 
19
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Пародия на журналистика и телевизия!
46
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не е нито българин, нито руснак, да нахлува каската и бегом при йохлите! Поредният платен продажник!
45
6
 
24
 
! Отговори
София преди 1 година
Къв е тоя безработен грантаджия, бе? Някаква калинка с жълто покрай устата обикаля телевизионните студиа и радиа, ръси мозък. Кое НПО го спусна да обяснява неща, които нито е видял с очите си, нито е бил роден когато са се случвали. Срам и позор за всички дали му трибуна...
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сегашните чужденци нямат пари и живеят от фондове но след време ще придобият статут и ще виснат на вашите данъци и осигуровки аз съм стар....
43
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Офф разсъждения на шестокласник ЕС неноже без Русия защото няма нищо бедна е на ресурси вип Русия ще скъса с измания ЕС твърде дълго я лъгаха.
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Отговор до коя анексира, ами "анексира" косово ирак и либия дири виетнам." Тънката но съществена разлика е че при Путин няма кавички в анексира. Що не поставяш и Сърбия там? Щото след като изправиха Милошевич пред трибунала сега сърбите провеждат ли си тяхна политика? Нещо повече-в сферата на влияние на Русия са повече от колкото на ЕС. Като си седят кротки и не избиват хора сега някой анексира ли ги?
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Феновете на певци и артисти могат да отидат във форума за оня хазарта.
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайковете са по важни от написаното , защото те формират общественото мнение всичко друго е без значение и е куртоазия , понеже ние сме във война и то с много силен противник война за правда и за свобода на хората.
39
6
 
24
 
! Отговори
Ейтова ако е младото преди 1 година
поколение тази планета е обречена на провал. Този хлапак няма житейския опит да осъзнае каква глупост върши с това си интервю. Никакъв руснак не е тоя, нито е българин. За няма и 2 минути разговор две английски чуждици използва. А между другото, какво работи господин Петър Танев?
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работаем, братя!
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До факт не знам кой е болен за слава ако не този който тъче на два стана.
36
2
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Анонимен 20 Благодаря за оценката. Това за обединението и подкрепата е до самите хора. Иначе си прав за доста неща. Аз не пиша за лайкове или нещо подобно. Казвам това, което реша, че трябва да кажа. Да наистина съм фен на тази певица и актриса и няма защо да го крия. Нека другите мислят каквото си поискат. Веднага ще разбера, че са именно от тези, които си споменал.
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дами и господа, избягвайте сайтове и всякакви медии в следващите дни до неделя. Няма да прочетете нещо важно или нещо различно от Украйна