МВР и прокуратурата нищят влизането и смъртта на Ангел Христов

Изникват много въпроси около влизането му в България
Обновена: 4 юни 2023 10:32 | 4 юни 2023 10:10, Александър Попов
167
МВР и прокуратурата нищят влизането и смъртта на Ангел Христов
Снимка: БГНЕС

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев започват две проверки, свързани Ангел Христов. Това съобщиха от МВР.

Първата проверка е за това как Христов е влязъл у нас, тъй като срещу него има вляза в сила присъда и следва да бъде арестуван от гранична полиция.

Втората проверка е свързана с работата на полицията в Кюстендил. Ще трябва да се изясни защо местната структура на МВР не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

Още по темата
Снощи стана ясно, че напусналият преди около 12 години страната Ангел Христов е бил в България. През 2012 той, заедно с Пламен Галев, бяха осъдени от върховния съд задочно, тъй като преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха обявени за издирване с червена бюлетина на Интерпол.

Погребението на Ангел Христов от "Братя Галеви" бе спряно, каза говорителят на Окръжна прокуратура-Кюстендил Мариана Сиракова. Днес погребението на починалия от инфаркт 54-годишен Ангел Христов трябваше да започне в 13.30 катедралния храм „Св. Георги“ в центъра на Дупница. Погребението бе планирано за новите гробища. Назначена е аутопсия на тялото в Съдебна медицина в София.

Вчера в Спешна помощ-Дупница е получен сигнал, че има починало лице в Ресилово, смъртта му е констатирана от лекарски екип на филиала на ЦСМП в Дупница.

Разследване на прокуратурата ще установява причините за смъртта и ще трябва да потвърди самоличността на Христов. По първоначални данни по тялото на мъжа няма следи от насилие. Въпреки това е назначена аутопсия, а насроченото за днес опело е отложено.

Второто разследване е за вещно укривателство. То цели да установи помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и колко време е продължило това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: Ангел Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 11 месеца
А сестра му дали една сълза е проронила , къде е сестра Галева , тъжна ли е , съкрушена ли е, мъката е непреодолима???Агент Манди Макбрайд!ЦРУ!!!
30
0
 
33
 
! Отговори
Max преди 11 месеца
Брат Галев си дошъл, Пепи Еврото си тръгнал, няма такава "държава", врата в полето.
29
2
 
14
 
! Отговори
Васко Божков преди 11 месеца
То и аз не съм излизъл !
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
трагикомедия по нашенски! те се правят, че го търсят, той се самонастанил у тях си... защо се плащат данъци?!? за къф *** са тия институции за ред и сигурност?!? оставки ВЕДНАГА!
27
0
 
24
 
! Отговори
Мая Ма преди 11 месеца
Ами той брат Галев, въобще не е излизал !
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
МВР и прокуратурата имитират работа относно Ангел Христов! Ни чули, ни видяли!
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мая най знае , кой , кой е и кой къде.
24
0
 
17
 
! Отговори
Роднина преди 11 месеца
А в това време сестра Галева - Мая Манолова лично е започнала да копае гроба на престъпника. Все пак са си дружки ! Уважава го !
23
5
 
4
 
! Отговори
Василев преди 11 месеца
Никой не може да избяга от клеймото на червената бюлетина на Интерпол и червената членска карта на БКП!Всеки я носи до гроб, така както тази Мутра ще си я вземи в гроба, така и другата Мутра ще си вземе в гроба само червената членска карта на БКП!Животът е жесток селяни прости!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До16 . Василев. Няма как да се купи , човек който му върви бизнеса на светло . Такъв човек ще предпочете приятен да му е съня ,а не парите. Те парите сами му идват.
21
3
 
25
 
! Отговори
Спестител преди 11 месеца
Само като видя по всички телевизии арменската ехидна мутра на "банкера" Хампарцумян и ми се иска да повърна ! Тази г.а.д вземал "само" 100 000 лв бонуси на година - жалва се на интервютата. Ето такива циреи трябва да се режат , дълбоко , за да не се появяват пак !
20
0
 
32
 
! Отговори
Фед Красивия преди 11 месеца
И сега най-малко 10 служби на заплати от наще данъци, ще нищят нещо,дето и те не знаят какво и накрая нищо няма да се направи или да има резултат!!Е това е България.Изривай всичките готованци на хранилка!!!
19
4
 
19
 
! Отговори
Професионалист преди 11 месеца
Какво нищят тези посредственици ? Та ако бяха професионалисти , досега 50 пъти да са изловили всички престъпници , по целия свят ! Руснаците как го могат - или директно ликвидират престъпника , или има "Новичок" за него ! Но там са професионалисти
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Василев, за едно не си прав. И то е, че умните българи не са купени, те нямат нищо общо с политици, бизнес и служби! И хората не са селяни прости! Не обиждай без да познаваш останалите човеци.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А дали въобще е излизал от страната. Не мисля. Просто родната полиция го пази.
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 4. Ада е изобретение на хората да плашат непослушните и да се надяват да се поправят. Както се оказва от около 2000 години християнство никой няма уплах. Не знам някой да се е върнал оттам и да ни съобщи, че съществува. Както и Рая.
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Правилен въпрос! Те са няколко такива структури и с различни собственици. Затова стана каша и тепърва ще загаря....Всички са с връзки, без никакви професионални качества и едни други са оплетени.
14
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 11 месеца
Снасяйте си лептата селяни прости, за да няма после хиперинфлации и граждански войни!Юдо-масонската интернационална мафия си иска 30% от всичко печелившо в тази държава, три пъти повече от Османската империя!Вие нямате никакъв шанс да се преборите с мафията, защото сте разединени, умните българи са купени и са продажни, монетарната политика на БНБ е зависима, нямате индустрия и производство, има само аутсорсинг,службите са продънени,образованието не става и за кене.фа.джии!Агент Кларк Милтън!ЦРУ
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой уведоми властите, че това лице е починало? Да се арестуват за укриване на престъпник.
12
8
 
3
 
! Отговори
Аутопсия преди 11 месеца
сигурно ще открият кой го е отровил. Руските служби се разплащат