МВР: Взети са мерки да не допуснем провокации на "София прайд"

Вътрешният министър се срещна с организаторите
Обновена: 15 юни 2023 20:59 | 15 юни 2023 20:44, Стела Стоянова
115
МВР: Взети са мерки да не допуснем провокации на "София прайд"
Снимка БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов проведе среща със Симеон Василев, Димитър Богданов, Радослав Стоянов и Деница Любенова - представители на организационния комитет на София Прайд, по тяхна инициатива, съобщава МВР.

В срещата участие са взели шефът на жандармерията и на баретите Димитър Андонов , старши комисар Борислав Борисов, зам.-директор на СДВР, както и Кристина Лазарова, директор дирекция „Сигурност“ на Столична община.

„МВР винаги взема мерки, за да обезпечи сигурността на масови мероприятия. Ще вземем всички мерки и този път. Подготовката вече е направена“, увери вътрешният министър. На срещата бяха обсъдени още превантивни действия за недопускане на провокации, добавят от вътрешното министерство.

Събитието е на 17 юни, в събота, по улиците на София. Миналата година то събра над 15 000 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: МВРСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Минуващ преди 10 месеца
"Има много изследвания, но повечето са за бащи насилници." -- абсолютни измислици, не се прави, че разбираш нещо от психология. Всеки трябва да подкрепи тези *нормални* хора, които въпреки, че ги е страх че ще ги бият скинари, нацисти и пр. отрeпки, застават открито и на светло, такива каквито са. Различни, отхвърлени, но *нормални* и много весели, шарени и добронемерени. Точно обратното на форумния плaнктон. . .
69
2
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Настимир Ананиев и Асен Василев имат запазено Вип място!!!Да ви е честит евроатлантизма скъпи предатели
68
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 1 Ще те поздравя по унгарски: Сер-В-ус(т). Тиретата и това "т" накрая ги прибавих нарочно, дано се сетиш какво искам да кажа.
67
1
 
14
 
! Отговори
.... преди 10 месеца
15000 болни хора, не трябва да има парад, а да отидат да се лекуват, и тъй като тука в БГ нямаме добра болнична база, да ходят на запад да се лекуват! Това наистина е болест, така е била и на запад, но заради американците, нация от каторжници и *** промиват мозъка на запада сега!
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ние /17/ Много правилна забележка правиш. Под натиска на една шепа вечно искащ нещо етнос забраниха шествие в памет на национален герой. Но "прайд" има! Резил!
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 25 Защо си се загрижил за тези? Дори е много добре, че на 17-и юни в София ще вали. Дано се изсипе проливен дъжд с гръмотевици, та да се разпръснат бързо и да не ни мърсят града с демонстрация на извратеността си.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 61 Кой е авторът на тези стихове?
63
1
 
23
 
! Отговори
:((( преди 10 месеца
Като кореняк софиянец заявявам, че това шествие за мен не е повод за гордост! Първо да проведат допитване до софиянците, после да дават на този карнавал название. Едва ли дори 1% от гражданите биха се съгласили тази демонстрация да се нарича "Гордостта на София". Кога питаха, та го нарекоха така?
62
1
 
15
 
! Отговори
до 58 Дончо преди 10 месеца
Ако ще поспорим. Обратните са с объркани хормони. Просто е. Като съществуват и ***, джуджета, гигантизъм и т.н. Просто хормони. Нещо не протича по план. И знаеш ли защо няма парад на склеротиците? Не могат да запомнят къде ще е. Но поне 90% от тия са позьори. Шансът за такава генетична аномалия е около 5% и около 30% при скапана семейна среда. Има много изследвания, но повечето са за бащи насилници. Нарича се Едипов Комплекс. И се изучава в психологията. Пускаме откровено луди по София.
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кога най-накрая ще забранят това отвратително и тотално сатанистко събитие...
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз съм работил с хиляди хора, дори с обратни, не съм видял нещо намек от техна страна, щото виждат, че не съм от техните :))) Правили са ми лек намек, но толкова, не е нещо фрапиращо :)))
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
*** коментари е копейка в събота няма да трие, ще празнува.
58
14
 
5
 
! Отговори
Парадът на преди 10 месеца
Руzофилите
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия на прайда не са БЪЛГАРИ!
56
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На мен що не ми пречат обратните, въпреки че съм хетеро :))) Те виждат че харесвам жени и не ми се пречкат, проблема е решен, нема драми :)))
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тва е заблуда, наште убавци приеха изпращане на пушечно месо уж да обучава в границите на съюза, хора които тва праят вече година и са много по компетентни в това а купените медии си траят.
54
3
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 10 месеца
Не вярваш ли. Виж хардвардци как продават човешки трупове на части. И тук го има в новините. Харвадците са андроиди, сделани от манипулирани от изкуствен интелект клетки и програмирани да затрият човечеството..
53
0
 
8
 
! Отговори
Дончо преди 10 месеца
Е, че той педерастлъка да не е от сега? Още в древен Рим, древна Гърция и манафлъка в османската империя, мъжете са си правили яко праз,праз отзад . Това не е нещо модерно от сега... Не знам защо хората си мислят, че обратните стават такива защото искат да са модерни... Те такива си се раждат!
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поздрави за прайда :))) Немаше да пиша изобщо, но като видех неграмотните коментари не се сдържах :))) Вие първи клас имате ли завършен, бати неграмотниците мен :)))
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Спрете да им обръщате внимание и да биете камбаната с протести и глупоссти. Те сами ще се откажат от тези събития! Само реклама им правите така.

Спонсорирани публикации