Заплахи за живота срещу жената, алармирала за Дебора

Моника не излизала от вкъщи сама
56
Заплахи за живота срещу жената, алармирала за Дебора
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Моника Маринова първа сигнализира за случая в Стара Загора, при който 18-годишната Дебора е нарязана с макетно ножче от охранител на дискотека.

Близката до семейството на пострадалото момиче получи и заплахи за живота си.

"Вчера видях море от хора. Много плакахме, защото имахме нужда да знаем, че не сме сами. Борбата е много трудно и осъзнаваме, че тепърва ще става по-трудна", сподели жената.

По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, вече е пуснато на свобода. Моника сподели, че я е страх и не излиза от вкъщи сама.

Според нея институциите нямало да ускорят своята работа, ако не са били сигнализирани медиите. Тя призова да не се съди за един мъж по външния му вид и да не се заклеймяват мъжете с татуировки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
до 42 коалицията преди 9 месеца
Има и още един популярен вариант и моето мнение клони към него - случила ли се е въобще случката?!
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нужно е психологическо лечение на жените, които харесват лошите момчета, мутрите, биячите, престъпниците, богаташите. В училище жените да се учи за опасността от лошите момчета. Да се наказват за неморални връзки, проституция, разврат, интернет разврат на жените още от училищната скамейка. Да се наказват ученичките за неморални връзки в обществото.
46
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лошите момчета ги забавляват по-добре добрите момичета. Те няма да се откажат да бъдат забавлявани в периода от 10-15-20 години на половия живот, преди бръчките, стриите и целулита. Един провален живот, без алкохол, дрога, дискотеки, мутри, побоища, ще им се отрази много по-зле на жените, отколкото няколко шева.
45
0
 
5
 
! Отговори
Никой преди 9 месеца
Никой не заклеймява мъжете с татуировки (не само мъжете - всеки човек, който има нужда да се изразява външно като ходещ билборд, явно си има комплекси, но не е престъпление да имаш такива). Проблемът е, че когато видят грамаден мъж, татуиран, охрана, очевидно криминален, който търси за гаджета непълнолетни (даже малолетни) момичета, това вместо да отблъсква жените, явно ги привлича, защото "лошите момчета са секси" за тях. И после страдат, а са могли да го избегнат! Бягайте от такива!
44
0
 
0
 
! Отговори
Сосидж преди 9 месеца
Ааа това рдневкото пардон- раднифскуту. Събрали се тру села и се нарекли град. То там само такива.
43
0
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 9 месеца
Смяташ, че след като не си чул, значи нищо не е казано? Благодарение на родителите се задействаха медиите, обществото и нямаше вече накъде и институциите.
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НПО-тата пак яхнаха протеста.
41
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Sorry за момичето, ама като й видях снимките са си били лика прилика с тоя ненормалник
40
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дебора няма ли родители? При целия този шум нищо не казват
39
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само не става ясно управляващата коалиция ли е поръчала нападението, за да си прокара Истанбулската конвенция или са изчакали подходящата изродщина да се случи.
38
0
 
0
 
! Отговори
ТОМИ преди 9 месеца
До рижкоЗа да се компенсира това което им липсва.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да ми се обадят да се оправя с заплахите от селя нчетата аверчета на патриотчето изверг, набързо ще ги оправя :)))
36
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То е ясно, че всеки, който има татуировки, е ку ха лей ка.
35
9
 
4
 
! Отговори
До 36 преди 9 месеца
Някакъв осемполов Бог ли ти ги говори тия тъпотии? Но спи спокойно, в парламента е пълно с такива философи като теб и ИК няма да бъде приета. Поне не скоро.
34
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да не се изказвам неподготвен, ама подобно нарязване е много типично когато сводника иска да накаже някоя непослушна работничка, и да даде пример на другите. Не знам дали е такъв случая, ама няма да ни кажат всичко. Иначе не го оправдавам, просто се чудя каква част от айсберга са ни показали.
33
3
 
21
 
! Отговори
До 32 преди 9 месеца
Те са НЕдосегаеми и отлично разбират това, затова се и гаврят с Правосъдието! Дано свише да се вижда всичката тази отвратителна свинщина на СЪДИЙКАТА.
32
7
 
11
 
! Отговори
... преди 9 месеца
Толкова съм объркан, че със създал християнско семейство с ценности и култура. Пазя го от *** и осемполови. Това ви пречи.
31
5
 
22
 
! Отговори
Една от всичките преди 9 месеца
Такива не идват в живота ти с думите: "Един ден ще те накълцам" с макетен нож. Те са други и адът те обгръща бавно, неусетно докато един ден не се събудиш в тоя кошмар и осъзнаеш, че избавлението е трудно и съвсем несигурно. Само който е минавал през това знае... А в България спасението е една съвсем рискована операция, заради масовата философия "сигурно си го е заслужила". Сили на всички в подобна ситуация. Не се предавайте.
30
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Силно се надявам, че в тоя момент зам.окръжния прокурор на Стара Загора и съдийката с червената коса си седят по домовете, умиращи от страх от вендета и тресящи се от нерви, а не са на море. Все си е някакво наказание.
29
4
 
17
 
! Отговори
КРИМИНАЛИСТ преди 9 месеца
Пострадалата после ще е била давана за пример, че която не върши това и това ... или не ходи да заработва по бордеите за батковците ще й се случи същото ! То и сега още повече след масовото огласяване на случая няма пречки да се леят заплахи от подобен род и затова трябва да бъдат взети най-категорични мерки! Трудно ще е, защото ще бъде засегнат цял един бизнес - този с бялата плът, включително и износа на бели робини за Германия, който бизнес работи точно по този начин и с покровителство свише!