Мис "България": Психолози поискаха пари, за да борим насилието

Венцислава Тафкова също е била атакувана с макетно ножче
4 авг 2023 09:41, Стела Стоянова
242
Мис "България": Психолози поискаха пари, за да борим насилието
Снимка БГНЕС, архив

"Реакцията на класната беше - Венцислава, това са лиготии", заяви Мис "България" 2020 Венцислава Тафкова по Нова тв. Преди няколко дни тя публикува в социалните мрежи своята изповед, че на 13 г. е била атакувана с макетно ножче.

"Това бе първата ми невинна ученическа любов. Момчето бе с 2 г. по-голямо от мен. Сама се оправих. Отидох да ме зашият с униформата", допълни тя.

И прибави, че е била подложена и на други издевателства като ученичка. Била е бита от свои съученички, ритана и обиждана. Сега обаче не се срамувала от белега си.

Още по темата

"Най-лошото е, че когато станах "Мис," исках да се борим точно с това. Да правим час на класния, други идеи. Защото май така възпитават момчетата. Но водещи психолози ми отказаха, защото нямало заплащане", допълни тя.

Всеки ден тя получава съобщения в социалните мрежи от други жертви на насилие, след като публикувала изповедта си.

Припомняме, че миналата седмица в редица градове на страната имаше протести срещу домашното насилие и безнаказаността на извършителите, както и в подкрепа на 18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: Миснасилиемакетен нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
1
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 214 Чакайте малко! Фриволното поведение не е обществено опасно. Престъпление е сексът с непълнолетен. Което отново е извършено от Георги. Той е двоен престъпник, но може би има давност за това и е късно да му повдигат такова обвинение. Аз говорех за пълнолетните лица. Историята ни я съобщиха сега и те са пълнолетни и двамата. Не знаех, че от 3 години. Значи той е двойно виновен. Тя - никак. Защото той е злоупотребил с нейната незрялост да взима решения.
214
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Разбрах, че к....те са лоши и обществено опасни. А наистина тогава какви ли са тези лоши момчета, дето се стрелят, обират банки, защото и такива имаше по едно време, въртят търговии на черно и стават милионери за една нощ, основно се занимават с далавери и друсане диви чалги по долнопробни кръчми и деморализират всичко наоколо?
213
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 213 Ние мъжа отдавна сме го изкоментирали,че не е уред и трябва да си понесе наказанието. Никой не е казал да го пускат,за да пишеш,че го защитаваме. По-скоро коментираме жените които си търсят такива мъже и после се правят на шокирани,че им се е случило нещо такова. Хората са го казали- Не си играй с огъня,за да не се опариш.
212
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До анонимен Айде спокойно! Отговорих на една жена, че фриволното поведение е обществено опасно. Ти пак под вола теле търсиш.
211
1
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Обществено опасни са лошите момчета, бе умнико, а не някаква с няколко мозъчни гънки, дето и стигат само какви парццццалки да си навлече! Вие не мислите с главите си в стремежа си да оправдавате само и само мъжа!
210
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
До до една жена - сам си противоречите, за секс с малолетна се наказва пълнолетния а вие най-подигравателно я наричате мома и я обвинявате да се спряла, а той какво - герой ли е, що ли? Не се ли сещате какви ги пишете и потвърждавате, че тук се оплюва единствено жената!? Бъдете малко справедлив и ако ви чете внимателно човек, лошо момче нищо не значи? Да не е с лошо момче звучи като да не е с дебеланко? Горкото, безобидно лошичко момченце!
209
0
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 208 Така е. Щом от 3 години, значи той е престъпник и за това. Както и нейните родители.
208
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До анонимен "Прав е коментарът, че не осъждате Георги, или с половин уста, а основно другата страна" Е та нали ти го писа тоя коментар? Вече сам се хвалиш или се обърка от кой ник пишеш?
207
1
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Който я рязал, е виновен, и точка по въпроса! Ако се докаже, че е жена, то тя е виновната! Отнесете въпроса до международния съд колко много е виновна нарязаната, та да ви се порадват на гениалните мозъци!
206
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена "Просто казах, че това не е престъпление и не е обществено опасно." А всъщност сeкс с непълнолетни е престъпление. А момата е била с тоя от 3 години. И е нямало читави хора около нея да я посъветват да се спре. Това води до упадък в мисленето и ценностната й система. След това как очакваме да е нормален човек, да си подбира партньорите и да не приема за нормални "лоши момчета"? Така че не мога да се съглася с теб. Това поведение определено е обществено опасно.
205
1
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Хора, и 205 Така е, защото тук пише поне един трoл, на който му плащат да ни внушава, че нейната вина е по-голяма от неговата.
204
1
 
2
 
! Отговори
Хора, преди 9 месеца
Тук поне в 15 коментара, ако не и в повече, пострадалото момиче се определя като силиконка. Това официално ли е съобщено някъде или вие си мислите, че тя е със силикон?
203
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
А бе тук само талибани се събрали и дъвчат една жена и някаква дето изневерявала, та изневерявала, я се поспрете малко! Да я пребият с камъни, така ли, и да ходят да дебнат всяка, дето изневерява? Ами като хванат и женените мъже, с които изневеряват, как ще постъпим, а? Не знаех, че тук е такъв върл патриархат! Прав е коментарът, че не осъждате Георги, или с половин уста, а основно другата страна, без да знаете точно как стоят нещата. Който е рязал, той е виновният, засега не е точно оповестено.
202
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 200 Кажете го на тролa :) Той търси морал в историята. Аз говоря за изтезанието. Не знам защо съм Ви толкова скъпа, но пак е по-добре от обидите му.
201
2
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
Отново "пропусна" да отрече :) Нашият дежурен трoл :) Никога не съм защитавала тезата, "че всички могат да си се праскат както намерят за добре". Просто казах, че това не е престъпление и не е обществено опасно. Той сигурно непрекъснато изневерява, но тук анонимно всеки може да е пръв моралист :)
200
4
 
3
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 9 месеца
Тоо те за тва ви маризят женурята от могу говорите и низнайте га ,а млъкнете.Аъъ.
199
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Една жена- Нагло е да си с някой психопат и да му се радваш докато е добър с теб. Да си траеш когато прави престъпления срещу други хора. И щом се обърне срещу теб да се молиш за помощ на същото това общество,което е било унижавано от побойника,а ти си си траела и си се радвала на кървавите му пари. Ок,в случая е някаква малка дето още навлиза в живота. Но има много такива жени които са пострадали от такива мъже престъпници. И няма как да им съчувствам,че са си избрали умишлено този живот
198
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена Според официалните сведения, скъпа, все повече историята мирише на сводник и труженичка. Няма изневяра в работните взаимоотношения.
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 197. Чист троляк е.
196
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И тая е станала миска само защото е политически коректна. Сигурно затова не са сложили снимката й, да те се уплашим