Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов

Организаторите връщат парите за билетите
4 авг 2023 14:00, Стела Стоянова
110
Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов
Снимка БГНЕС, архив

Известен хотел отмени събитието на Тото от "Скандау" - "При Тото Mega Podcast".

"Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на м. август", пише в съобщението във Facebook.

В последните няколко дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана особено популярен, след като се завъртя отново след случая с Дебора от Стара Загора, над която е било упражнено жестоко насилие и косата й е била отрязана.

В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил "дупки" в косата ѝ.

Още по темата
В контекста на случилото се в Стара Загора, разпространението на клипа, в който Тото буквално се залива от смях при думите на Тити, на разказа бе погледнато като на упражнено насилие и върху тях се изсипа гневът на социалните мрежи и медиите.

За Тото това имаше и други преки последици - всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени.

Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов. Омяната на събитието с него е още един от резултатите.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
И преди 8 месеца
Край с кариерите и на двамата
101
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Тити Папазов ,рони сълзи за негови "дреболии" от емоции.Същият този "ревльо" е напълно безчувствен към агресивното ,зверско насилие и чуждата болка.
100
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 8 месеца
Севилския бръснар е опера а не песен и благодарение на този подкаст аз разбрах, че този жалък човек съществува.Лоша слава > никаква
99
1
 
1
 
! Отговори
Мен преди 8 месеца
Съгласна съм за всички аргументи до сега ,гледах клипа ами според мен самото разказване на случката е комично ,Черен хумор малко заради сегашните ситуаций...Но Тото си гледа жената и децата и последната му песен е много хубава ! Стига сте го наказвали за да са доволни хората ...Стига с тази война мъже срещу жени ... Много големи феминистки сте ама без мъжете сме за никъде както и те без нас . едно е да те режат по тялото друго е да ти отрежат малко от косата защото така сте се разбрали някога .
98
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудесно. Трябва да го прегледам този хотел и да отида малко там на почивка. Не бях ходила досега там. Свестни хора.
97
1
 
5
 
! Отговори
Тото-ц.иг.ането преди 8 месеца
Тото не беше ли казал, че Левски и Ботев били шесто поколение турци. Само панелни *** могат да следят изявите на този се.лски бек.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След Тити и Тото, само Тита още не се е оплакала, че интимният и партньор редовно я налага и мъчи, и налага, и мъчи...
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За момент ми се стори, че Тита за първи път е отказала, ахахахах!
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А за Тити някакви последствия?
93
2
 
8
 
! Отговори
ха преди 8 месеца
Тути тото тити тита тотю(мамин) и тути мангизи дет се дават за тути тутюфци у нас. Варум? Ние от тотюф град знаем, за да могат тутките да царуват трябва да са всичкки тутки и мааакксимум могат да мучат. Желателно е да се чува "майна" или у София "пич". Те тва е софийско-пловдивска мукрация, да знайш.
92
1
 
14
 
! Отговори
до 91 преди 8 месеца
Аз мислех, че това е Тротинетката от мола. Загубих им вече бройката на всякакви извратени същества!
91
2
 
9
 
! Отговори
С. Радева шефката преди 8 месеца
Kристин Тотювица не се ли е обаждала скоро да защитава насилниците извратеняци или Тотю я пострига и я е срам?
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 89 Певец, участваше в "Капките"
89
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Еее, прекален светец и богу не е драг! Сега що ли не вземат и Тото да арестуват и присъда да му издадат? Оливат се вече, ама истаМбулската конвенцийка трЕбва да се приема, на всяка цена.
88
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой е тоя Тотю и какво работи ? не може ли в статиите все пак да се дава някаква информация за този човек, казвам го абсолютно уважително, но наистина не знам кой е.
87
5
 
9
 
! Отговори
666 преди 8 месеца
Дали му е толкова смешно сега?! Какви певци са тези бе, некадърници -връзкари....Я ходи да си смучеш палците на краката, ако не си много уморен от живота!
86
3
 
3
 
! Отговори
:-) преди 8 месеца
Cancel culture в действие.
85
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Младият Тити е бил рочитател на тогавашните мутри. Известно бе, че Георги Илиев бе остригал Глория, когато тя му изкръшка с друга мутра.
84
9
 
9
 
! Отговори
Васил Гюзелев преди 8 месеца
Този път пресолихте манджата. Тото няма вина че някой друг е направил нещо. Още повече че, няма каквито и да било доказателства че тези събития изобщо са се състояли.
83
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гадно е това което е станало, но съм в дилема дали да спра да се чувствам зле като съчувствам на жени които сами са искали да ходят с биячи и агресори и са искали да опитат колко е сладко да сменяш повече гаджета. Вие как мислите?

Спонсорирани публикации