Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов

Организаторите връщат парите за билетите
4 авг 2023 14:00, Стела Стоянова
110
Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов
Снимка БГНЕС, архив

Известен хотел отмени събитието на Тото от "Скандау" - "При Тото Mega Podcast".

"Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на м. август", пише в съобщението във Facebook.

В последните няколко дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана особено популярен, след като се завъртя отново след случая с Дебора от Стара Загора, над която е било упражнено жестоко насилие и косата й е била отрязана.

В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил "дупки" в косата ѝ.

Още по темата
В контекста на случилото се в Стара Загора, разпространението на клипа, в който Тото буквално се залива от смях при думите на Тити, на разказа бе погледнато като на упражнено насилие и върху тях се изсипа гневът на социалните мрежи и медиите.

За Тото това имаше и други преки последици - всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени.

Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов. Омяната на събитието с него е още един от резултатите.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Като цяло да работят върху себе и да не си губят времето с жени, защото днешните жени като цяло не си струват и не оценяват добрия и стойностен мъж до себе си." -- Това е така, мъжете имат повече нагон, но когато са във връзка са по-малко податливи на изневери и държат повече на семейството. Жените по-често са причина за разпадането на връзка особено със стойностен мъж. Влече си ги да опитат с повече мъже и това идва от лошо възпитание предимно.
81
2
 
18
 
! Отговори
Беновска пипа преди 9 месеца
Браво на хотела във Велинград. Тото най-добре да смени професията си, ако може да се каже, че е имал такава. Крайно време е треньорите в България да бъдат известни с добре свършената си работа, а не с участията си в разни тв предавания.
80
1
 
23
 
! Отговори
Фактите преди 9 месеца
През 1995 г. 28 г. Тити ходи с 16 г. момиче. И понеже е "голям мъж" я подстригал до голо и я вързал за радиатора. За съжаление в България има много такива "големи мъже" като тоя ревлив индивид!
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 75. Аз по принцип не ползвам Фейсбук, но в Ютуб има някаква вълна или тенденция за се качват видеа на тема за мъжете, които вървят по своя собствен път (MGTOW - Men going their own way). Като цяло да работят върху себе и да не си губят времето с жени, защото днешните жени като цяло не си струват и не оценяват добрия и стойностен мъж до себе си. Това течение има доста привърженици. Може би част от плана за разделяне на половете и депопулация?
78
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щели да го тричат левскарите, да бе да, те половината и повечето бият жените си. Футболни хулигани, невъзпитани безделници, пияници, побойници и наркoмани.
77
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И двамата герои са ***.Я да хващалат по една мотика и на нивата да копат.Там няма да имат време да се шашавят
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Цици Папазов се уплашил и разревал, че левскарите ще го тричат!
75
2
 
23
 
! Отговори
Тоз клип не беше ли преди 9 месеца
Преди много време ? Как така всички възмотени сега не се възмотиха тогава ? Морала в България е една симулация да изглеждаме "морални " за пред очите на хората
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз във Фейсбук съм виждал хора грубияни и цинични, които постоянно нараняват хората с обиди и говорят лоши неща на жените, сега да се правят на защитници на Дебора. Как пък хората не свалиха клиповете на тоя Тото преди това, а се сетиха да ги свалят когато започна да се шуми покрай тази Дебора? Преди това са се смеели и те на тези клипове, а после започват да се правят на съвестни.
73
3
 
8
 
! Отговори
hmm преди 9 месеца
аз гледах изявлението на тото където си свали клиповете и го остави в ютуб.... ами реагира много адекватно , мъжка постъпка !
72
0
 
3
 
! Отговори
аууу преди 9 месеца
о ужас , ми ся !!!
71
0
 
23
 
! Отговори
Тото преди 9 месеца
яде хурката без да е виновен зарадик тарикатлъка да позволява всякакви теми с цел да привлече гости и съответно зрители за сеира
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
О, това беше и същия, които минава на червено постоянно, реве и квиииичи...
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото и Тити са едни комплексари но в живота нищо не остава ненаказано. Време е за разплата
68
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
тоз ревльо се опитал да се представи като мъж...м.а не уцелил спомена...
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Пълни глупости - Телевизионният водещ има отговорности.
66
0
 
18
 
! Отговори
До .!. преди 9 месеца
Ами ти самият си го казал - развратната и неблагодарна жена, не оценяваща съпруга, който й осигурява всичко, трябва да бъде разведена, а родителските права да се дадат на бащата, ако той е градивна личност. Не е нужно да има побоища и стригане, не живеем в джунгла и не бива да се дава на децата такъв пример. За такава жена е много по-голямо наказание да остане без осигурената издръжка и вместо да безделничи, да бъде принудена да ходи на работа за да си изкарва сама прехраната.
65
19
 
9
 
! Отговори
Пълни глупости преди 9 месеца
Цялата зала се смее накажете и тях пълен смях Тото не е виновен за чужди грешки
64
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След тези разкрития ревльото комплексар не може да остане президент на баскетболния клуб на "Левски"! В тази ситуация един мъж с достойнство би си дал оставката, но Тити ще се разреве и пак ще нарече жените с общото определение "тъnu кoмnлeкcapкu". Който не разбира за какво намеквам, да напише в Гугъл неговото име, израза, който цитирам и думата "съпруга". Тъкмо ще видите как този третира собствената си жена.
63
8
 
15
 
! Отговори
.!. преди 9 месеца
Аз като женен мъж, който неможе без децата си искам да кажа, да има закон, не само за мъжете къде и как да ги навирате, ами ако жената изневери, да и се отнемат децата, да ги дават на бащата! Да няма претенции за семейното жилище! Да я оставят да си прави секс на воля, а бащата да си гледа семейното огнище от което има нужда. Аз ще бачкам по цял ден, ще плащам луди кредити, нашата седи без работа, чати с 15 мъже от скука, изневерява и отнема децата и жилището на мъжа си! Що да няма бойИстригане?

Спонсорирани публикации