Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов

Организаторите връщат парите за билетите
4 авг 2023 14:00, Стела Стоянова
110
Отмениха участие на Тото след клипа с Тити Папазов
Снимка БГНЕС, архив

Известен хотел отмени събитието на Тото от "Скандау" - "При Тото Mega Podcast".

"Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на м. август", пише в съобщението във Facebook.

В последните няколко дни клип с президента на баскетболния клуб на "Левски" Тити Папазов стана особено популярен, след като се завъртя отново след случая с Дебора от Стара Загора, над която е било упражнено жестоко насилие и косата й е била отрязана.

В подкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил "дупки" в косата ѝ.

Още по темата
В контекста на случилото се в Стара Загора, разпространението на клипа, в който Тото буквално се залива от смях при думите на Тити, на разказа бе погледнато като на упражнено насилие и върху тях се изсипа гневът на социалните мрежи и медиите.

За Тото това имаше и други преки последици - всички клипове от канала на Тото в YouTube са свалени.

Вероятно подкастът е докладван заради съдържание на насилие в интервюто на Тити Папазов. Омяната на събитието с него е още един от резултатите.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: тотоТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
3
 
! Отговори
Реалната ситуация преди 9 месеца
До Анонимен 59 Ти разкажи за личния живот на Кадиров. Ако нямаш информация, влез в някой от сайтовете на руски език. Много ще се изненадаш - многоженство, педофилия и т.н., а за пред хората - многодетен баща с една жена!
61
1
 
12
 
! Отговори
Хммм преди 9 месеца
А на из ме кярчето Тити кога? Какви са последствията за него, а? И без това има доста грехове в торбичката.
60
1
 
5
 
! Отговори
Гиги преди 9 месеца
Щом го защитавате ще се навъдят още изверги Такали щяхте да го оправдаване този ***.,ако беше го направил на вашето дете Даному направят същото на неговото дете да види и усети болката ЗА всеки *** идва видов ден и неговия ще дойде
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе тото поне се извини публично и въпреки че не го харесвам си признавам, че ми изглеждаше искрен, а ревльото тити каза че случката била през 1995та(сякаш това има значение, и каза че нито я е бил нито я е рязал, пропусна да спомене че я оставил вързана за радиатора и в седяла така ден два, докато роднините не намират. Това момиче е седяло без вода без храна потънала в урината и Фекалиййте си. Абсолютен садист и комплекса.Тити се осрррра ТОТАЛНО!!!!
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До: номер 50 (никой) Чеченския лидер и главорез Рамзан Кадиров има по-добри идеи:Според него, ако мъж хване жена си в изневяра, трябва да има законното право да я убие...Такива са руско-азиатските ценности.Как мислиш, по-добри ли са от "евроджендърските" или какви ги наричаха още ценности?!
57
2
 
10
 
! Отговори
Дъглас преди 9 месеца
Този *** кой го допусна Прави се на божа кравичка Трябваше до сега да му изгният кокалите в затвора Кой го допусна този изверг в ,,Левски да петни името на този велик българин Каква е разликата между изверга Константин и Георги .НикаквАТрябва и двамата да са в затвора ,а не Тото да го махаме защото е разкрил една истина на самозабравил се насилн ик.Веднага да влиза в драголника или да си туря сам въжето
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Казус- Доказано е,че жените изневеряват в пъти повече от мъжете. По простата причина,че всеки ден една що годе симпатична жена може да получава по 10 предложения за секс и всякакви познати и непознати. А един мъж средна категория в месеца я му върже някоя я не. Чисто статистически на жените им е в пъти по-лесно да намират партньори за една вечер
55
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото е селски хитрец преди всичко. За съжаление успя да си спаси ютюб канала и сега ще продължи да досажда.
54
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кога ще изгонят Тити от "Левски"? Това спортсмен ли е, мъж ли е, какво е?
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тити какво е направил на своя уж най близък приятел или момичето го е изнасилил
52
0
 
16
 
! Отговори
Казус преди 9 месеца
До Никой - Ти ще имаш пълното право да я изгониш, ако я хванеш в такава ситуация. Но как според теб ще е правилно да постъпи тя, ако след работа мине през супермаркета и през пазара, натовари се с две тежки пазарски торби и се прибере на бегом, за да ти сготви нещо вкусно, но за нейна изненада те завари в спалнята, върху чаршафите, които е изпрала и изгладила за теб, да правиш секс с някоя друга, след като на нея самата вече 2-3 пъти отказваш под предлог, че си уморен?
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимна преди 9 месеца
Да разсъждаваме по две точки от проблема:1. Спонсорите реагират с огромно закъснение, защо ли? Глупави ли са - да.2. Спонсорират Тото, защо не спонсорират нашите прекрасни поети за които нищо не знаем. Не знаем, защото на преден план излизат кинтите, интереса. Затова познаваме ревливия, явно с психо проблеми Тити, Тото - едно абсолютно бездуховно същество намерило пазарна пошла ниша, сред търсещите някакви зрелища.
50
4
 
16
 
! Отговори
Малко прекалено преди 9 месеца
Значи тоя Тото не го познавам лично, но макар да е див селски бек и малко кух си личи, че е добро момче и мисля, че е малко прекалено да го заклеймяват. При Тити Папазов е друго - пълен откачалник, неприятно типче и смешен фалшив треньор.
49
16
 
5
 
! Отговори
Никой преди 9 месеца
Ако хвана жена ми да се праска с някой в нас докато аз бачкам като роб на две места, дурма ми разправяйте, че не било правилно да я напляскам и да и тегля една ножица на косата!
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 46 Не си чул такова нещо да е ставало у нас, но се поинтересувай какви са изискванията към телевизионните и радиоводещите в развитите западни държави. За адмириране на определени видове постъпки рискува не само да бъде уволнен и санкциониран с тежка глоба, но може и никога повече да не го назначат на подобна длъжност.
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво! Най-после гражданското общество се събуди. Трябва Папазов да го вкарат в затвора. Както няма давност за престъпления в САЩ и ЕС така трябва да е и у нас.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хотелът е трябвало не само да отмени събитието на Тото, но и когато Тото дойде да се разправя да го засилят с един шут малко по-долу от гърба. В посока към вратата. Само че страхливците обикновено не отиват да искат сметка, когато ги заплюват в лицето. Те предпочитат да хихикат, когато слушат разказ как някой е малтретирал друг, който е физически по-слаб.
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мога да изредя десетина имена на личности заемащи висши държавни длъжности които са сътворили доста поразии и дават интервюта по телевизиите и къде ли не,но не съм чул някоя медия да е с наложени санкции, заради трайно изградените престъпни навици на госта си. Защо домакинът,ще е отговорен заради престъпните действия на госта си. Вместо да арестуват ревльото,ако не е изтекъл някой давностен срок,те се репчат на човека при който гостуват всякакви, включително и провалени жени,но с жуки и татуси.
44
2
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 38 преди 9 месеца
Не говорим за вендета, а за озаптяване на разпасани льольовци. Такива турците ги наричат "женски бабаит" и след това презрително плюят на земята. Тити набил ли е вероломния си приятел или е счел за нужно само "да накаже" момичето, като посегне на красотата й. Не му ли е дошло наум, че сексуално задоволената жена не отива при друг мъж? Телевизионният водещ е този, който трябва да прецени как е редно да реагира на подобни хвалби.
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Повтаря се една е същая мантра, ще ги заминем американците. Който мисли по различен начин от установения е или русофил или ксенофоб. За протокола, не подкрепяп по никактв начин действията на Тити. А Тото не харесвам, ама да е по черен от дявола. Остана само да го докладвате за сайта Миротворец