Петьо Еврото починал от масивен инфаркт в Дубай?

Чака се информация от тамошните власти
18 авг 2023 19:45, Стела Стоянова
69
Петьо Еврото починал от масивен инфаркт в Дубай?
Снимка БГНЕС, архив

Петьо Петров, по-известен като Пепи Еврото, е починал от масивен инфаркт в Дубай.

Това твърди Frognews, позовавайки се на източници от ОАЕ. Засега прокуратурата няма данни. Чака се информация от властите в Дубай.

Петров е бивш шеф на Следствието, основен персонаж в аферата "Осемте джуджета", обект на разследване на антикорупционния фонд през 2020 година. А случаят се оказа прекратен тайно.

Още по темата

Държавното обвинение не беше съобщавало официална информация от 2020 година досега. След избухването на конфликта между бившия главен прокурор Иван Гешев и Борислав Сарафов прокуратурата се активизира.

Петров, за когото се предполага, че се укрива в чужбина, е обявен за издирване с европейска заповед за арест. Тази седмица Еврото, бившата му съпруга Любена Павлова и магистрат се сдобиха с нови обвинения, че незаконно са придобили златни монети, които са били иззети по дело на вече бившата Спецпрокуратура, пише Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Балистичния преди 8 месеца
За разбирателите - 5.45 с изместен център .
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Починал, ама друг път. Това е най удобни слух:1. Никой няма да се занимава да го търси(пък то и кой ли може).2.Удобно е за всички съдии и прокурори, които бяха на хранилка при него.3. Уговорката вече е направена:ние те описваме от търсенето, ти никога не вадиш,записите със срещите на"великите правораздаватели" в"Джуджетата".
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
После се чудите защо не ни пускат в шенген
60
1
 
5
 
! Отговори
да не би преди 8 месеца
да му е помогнал някой
59
0
 
5
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Жалките престъпници си отиват по реда!
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Убиецът от Банкя леко е помогнал за инфаркта на Пепи еврото.
57
1
 
5
 
! Отговори
Да да преди 8 месеца
По-скоро пускат поредния фишек, та да може със сменена самоличност да си щъка. Може да реди съдебната система, а не може да си уреди едни фалшиви документи...да-да. Просто идеята е никой да не го търси. Международното му издирване е вече прекратено. Не знаете? Не е тайна, прото не се разгласява. Налудничавите опити за ПР или отклоняване на вниманието от страна на сглобката се отразяват напоително, но истинските новини-не. Така че проверете и не се връзвайте на глупости и на дезинформация на сглб
56
0
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 8 месеца
Детето на Пепи Еврото било върнато от Дубай тайно в България преди месец лично на майката.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Къро зрелищно ликвидиран с цялото си семейство, Ангел Христов така и ние не разбрахме как умрял, Ангел Личканов в ареста, Алексей Петров зрелищно застрелян с жена му, сега Еврото... Тази година не е добра за мафиотите.
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много взеха да мрът, а косвено са свързани с мутрата от Банкя. Става нещо на територията.
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Голямо чистене на престъпници.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Дотук имаме разстрел и инфаркт. Какво да се чака? Падане от балкон, стълби... Изпуснат завой. Задавяне с чай. Нещо ново." - в България, трудещите се в тази дисциплина нямат такова богато въображение, а и способности. Ако проследим тридесет годишният ни преход, може да отбележим най-често използваните от ликвидатори методи - пистолет, пушка и автомат, тук таме някоя бомба. Опитите с гранатомет - винаги безоспешни. Инфаркта като метод е широко застъпен, но явно доста по-скъп и неудобен от оловото
51
0
 
8
 
! Отговори
Забелязан преди 8 месеца
да се оттегля към 4-тото измерение,200-те му мил евро не са били с него
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя само е инсценирал убийството си.
49
0
 
6
 
! Отговори
сашо долара преди 8 месеца
ами случва се
48
0
 
13
 
! Отговори
456 преди 8 месеца
НЕ ВЯРВАМЕ.
47
1
 
21
 
! Отговори
Настояще преди 8 месеца
Интересно кои ще са следващите - останалите представители на една трибуквена групировка, където членуваше един наш бивш премиер, или представители на една друга варненска група, а може би един в Дубай с черепен прякор. Естествено те са като диви животни и се пазят, обградени от стени и десетки гавази, но техния животински нагон да грабят и да се перчат ги изкарва навън, където ги чака съдбата.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато навремето висаджиите отиват при баба Ванга да питат кой уби Васил Илиев, тя казва: "Господи, опази ме от приятелите, аз сам ще се опазя от враговете!".
45
3
 
12
 
! Отговори
Психолог преди 8 месеца
Той би бил най- прекраспият Свидетел за тия Над него. Но не доживя. Също като Къро и Алексей Петров.
44
1
 
22
 
! Отговори
Капитан Андреев преди 8 месеца
Починали са го ;) Не е свързано с останалите нспоследък ;) И с КТБ не е свързано ;) и с граничния пункт не е свързано ;) и със смукането на фондове не е свързано ;)