Блокадата на АМ "Тракия" остава и днес

Къде още има затворени пътища?
50
Блокадата на АМ "Тракия" остава и днес
Снимка: БГНЕС

АМ "Тракия" остава блокирана тази сутрин за пореден ден.

Вчера блокадата на АМ Струма падна. Остават затворени магистрала "Тракия" край Стара Загора, Проходът на Републиката, както и пътят Гълъбово-Раднево, Раднево - Нова Загора и главният път "Русе-Свиленград", в района на с. Главан.

Тези, които разписаха споразумение трябваше да ни попитат първо. Ние заявихме, че ще се върнем при хората и ще ги попитаме дали са съгласни. Отзвукът тук бе категоричен, че не сме съгласни, защото по никакъв начин не се гарантира, че всичките точки ще бъдат изпълнени по него. Управляващите трябваше да ни попитат ние дали въобще ще го подпишем, категорични са протестиращите.

Дори решението на НС не гарантира решението на споразумението. Ние поискахме териториалният план да бъде изтеглен и да се вкарат тези точки, което ще гарантира, че той ще бъде изпълнен, добавиха недоволни миньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
6
 
! Отговори
= преди 6 месеца
Лежачката и лапачката в теца свършва. Да подлежат още малко на магистралата и шута отзад. И да отиват да работят истинска работа за истински пари. Стига сме хрантутили селски тарикати
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само за Тази година загубите на държавните тец2 и рудниците вече е над 100 милиона. Тези пари се взимат от нашите джобове,през сметките за тока. Догодина загубите ще са над 300 милиона и така ше е в бъдеще. Който иска са им плаща огромните заплати за по 2 дни работа на седмица. Аз не искам.Техния хляб ми излиза много скъпо но мен, а те не са недъгави или инвалиди,пълнолетни са да се оправят
39
1
 
9
 
! Отговори
Нормален преди 6 месеца
Тия протестиращи защитавали работата си.Добре.Но аз съм шофьор и не мога да премина през блокадата вече седмица.Налага се да обикалям,а това са пари за гориво,време и нерви.Защо те защитавайки своята работа пречат на моята.Да освобождават пътищата и да отиват в София да протестират
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами хората се борят за хляба си и за да има ток в Бг. Германия, Полша и др отварят ТЕЦ и мини за да имат ток.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен "Правителството да им продаде мините и тецовете на въглища, примерно за 1 долар и да ги остави да си ги управляват сами" ------------ мхм, и да започнат да продават произведената електроенергия на "пазарни цени".. ама тогава мало...ниците като тебе ще започнете да виете на уммряло що сметката за тока е х10. Всичките тези предприятия са построени с пари на родители ми и на техните родители и трябва да останат на народа(държавни) и да работят ЗА народа, а не за есср и други каапуути!
36
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Браво! Протести до дупка! Никакво спиране докато това пагубно управление за България не подаде оставка! Целият български народ е с вас!
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Направете 1 референдум, ама поименно. После подкрепящите ги обложете с 10% данък, а на търкалящите се по магистралите дайте по 360 заплати накуп. И още на др. ден няма да ги има. Както се казва и вълка сит и агнетата/подкрепящите/ доволни.
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да ги заградят там някъде да си протестират
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правителството да им продаде мините и тецовете на въглища, примерно за 1 долар и да ги остави да си ги управляват сами. Без държавна помощ да се оправят. Тъкмо ще направят това което искат и няма да си затварят сектора. Ние как се оправяме с нашите фирми сами. И да излезем да протестираме ще вземем на мойсей жезъла.
32
8
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 месеца
Браво! Продължавайте в същия дух до окончателната победа!
31
7
 
7
 
! Отговори
Нане преди 6 месеца
Алоууу Миньорите, дръще печено, никва вяра на сглобката, това са изпечени лъжци и мошенници... ===)))
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гочитата ши умрат от студ.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като гледам снимката набладавам че им е забавно на протестиращите- оня чичак със зеленото яке вляво отпрал една усмивка,оня в средата дето си скръстил ръцете и другия до него и те с широка усмивка, оня отзад между двамата направо си е отворил устата от смях, другите трима вдясно на преден план и те с усмивки. Никаква подкрепа от нас към тях. Пеевски нали им обеща накуп 36 заплати. Няма се хилят ли. Друг е въпроса че да вярваш на пеевски все едно да вярвап в дядо Коледа.
28
10
 
7
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 месеца
Само така - посолският слуга Денков трябва да бъде изритан от МС веднага и да се забрани ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС като партии !
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако бях МП да съм ги спукал от бой на втория ден тия наглеци.
26
5
 
12
 
! Отговори
Заеко преди 6 месеца
С по 4000 лева заплати и по 120 кила средно тегло, ревнали да им осигурят сигурна работа на държавно още 30 години с по 150 000 лева обезщетение. Да не са ги правили те тези магистрали, бой и вкъщи.
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А бе хайде пръскайте се! Не разбрахте ли, че ритате не ритате ще ви закриват! Отивайте да работите на своето, ама там се иска работа а не лежачка и държавни пари и неможете да се перите, че сте станали бригадири. Разкарайте се и не пречете другите да си вършат работата. Михлюзи!
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Седящи тюфлеци се правят на важни!!!!))))))))))) Постойте още малко- то дъжда идва- така ще ви измете ))))))))))
23
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хората работят за едната минимална заплата ,тия с по 3500лв. средна заплата излезли на протест.АЙ СИКТИР.
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Постойте още малко - то времето се разваля:)))))))))))))))))