Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

ЕК се отрича от употреба на думата "майка"
249
Джамбазки: ЕК заменя "майка" с "лицето, родило детето"

Евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че в правната комисия в европарламента се гласува поредната пропаганда, според която отпада думата "майка".

"EК с поредната джендър пропаганда -отрича се от употреба на думата "майка“.

Гласувах убедено против становището на правната комисия в Европейския парламент, в което се подкрепят текстове, предложени от Европейската комисия, където е премахната думата "майка", вместо това се използва "лицето, родило детето".

Продължава да ни се налага диктатурата на безполовите, на това да наричаме родителите с "Родител 1" и "Родител 2". Това трябва да спре. Половете са биологични, а родителите са майка и баща.

Категорично не приемам и прокарването на еднополовите бракове под предлог, че се защитават правата на децата по този начин. Не, така се подменя правния ред на държавите членки, които не признават бракове на еднополови двойки. Затова, с колеги внесохме искане държавите членки да имат свободата да не прилагат този регламент. Нашата Конституция е ясна по този въпрос. Бракът е свещен съюз между мъж и жена!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Ангел Джамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Печелят внуците ми безплатни детски ясли и градини!
199
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
221- печелят внуците ми до 10г пътуват безплатно в градски и междуградски автотранспорт- субсидирано от ЕС.
198
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
221- аз печеля като обикновен пенсионер над 65г защото пътувам срещу два лева на месец за линия в градския автотранспорт- 70% субсидирано от ЕС
197
0
 
2
 
! Отговори
До 206 преди 5 месеца
До ГошоЕ как какво? За да може политическата мафия и олигарсите да крадат парите по евро програми. От нашите данъци плащат вноските за ЕС, които пари след това се връщат по разни европрограми, по които техните фирми печелят проектите. Как пък за 16 години не разбрахте кой печели най-много от ЕС?! Не сме ние, обикновените хора, а тия, които контролират медиите за да ни зомбират колко добре е да сме в ЕС. По същата причина искат и еврозоната.
196
2
 
0
 
! Отговори
Няма такова нещо преди 5 месеца
Върти от няколко дена такава опорка в мрежата но освен че я обориха официално няма такива намерения няма и да има.
195
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ВНИМАНИЕ!Това е ужасно! Изключително тревожно! Незабавно трябва да се свика референдум за излизане от ЕС!АБСОЛЮТНО НАЛОЖИТЕЛНО!
194
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Представяте ли си? Първите ти си дума да са не "мамо", а лице, което да ме е родило? Евроатлантизъм в действие.
193
1
 
12
 
! Отговори
до 215 преди 5 месеца
Само че и във САЩ хората се наддигат точно срещу тези извращения. Недей да си мислиш че обикновенните Американци подкрепят това. Неудобрението е нараснало до такава степен че съвсем скоро ще избие на някъде.
192
0
 
10
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 5 месеца
ЕС се замозатрива. Вместо да мислат как да направят съюза по независим от САЩ както успяха да го направят спрямо Русия.Вместо да мислят как да сме по конкурентно способни спрямо великите сили от запад и изток , те се занимават със заличаването на Европейската култура и цивилизация.Ако има нещо толкова сигурно колкото смъртта ,то това е бъдещото разпадане на ЕС.
191
1
 
6
 
! Отговори
Прав е преди 5 месеца
Ако гледате западни YouTube канали, сте видели, че извращенията на запад са факт. В Англия е забранено в болниците да се употребява думата майка, че трансджендърите се обиждат. А в Америка лекари предписват хормони на мъже, които искат да кърмят. Невинни деца са подложени на тормоз от мъже с този фетиш. Който говори английски, да види каналите You're kidding right и този на Kellie-Jay Keen
190
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма от какво да се притесняваме, до 50 години ЕС ще е ислямски халифа и всички тези глупости ще бъдат отменени. Факта е, че християнските лица който могат да раждат не го правят а ислямските нямат празна година.
189
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 5 месеца
Промените са наложителни вероятно защото в Турция са постигнали напредък в забременяването на мъж. Те там много се стараят след като забременяването на козичка се провали. В Европа, че и в България има много турци и "турци" ..... които ще са истински объркани ако интимния им приятел роди а трябва да го пишат жена - майка . Ще им засегне честа .А те са много чувствителни на тая тема...
188
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Има и друго, което пък се предлага в щатите. Можеш да си утилизираш детето до 28 дена след раждането. Забележете-не по време на бременносттта, а след като се е родило. После аденохрома бил конспирация? В Германия предлагат да се работи до 85 години. Съвсем сериозно и има реклами, а безкрайните гробни полета в Укра да се превърнат в торф и да се засаждат дръвчета и цветенца и да се правят паркове. Ще газят трупове. Демокрация, сър. Всичко се оползотворява.
187
1
 
14
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 5 месеца
Един "Кинжал" по ЕП ....и с простотиите от този тип ще се приключи !!! Това си сатанизъм в чист вид !!! Нещата трябва да се решат радикално ...веднъж и завинаги!!! Похода срещу нормалността,човечността и традиционните ценности е разчовечване-сатанизъм в чист вид !!! Сатанизма трябва да бъде унищожен !!!
186
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А сурогатните майки? Какво за тях?
185
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Просто ми се ще да видя как мъж ражда. Откъде ще го извади? От зaдникa си ли? Ненормални изврaтeняци.
184
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Майка, баща и дете - лицето родило детето, лицето таковало лицето дето е родило детето и плода на лицето таковало лицето дето е родило детето! Евала ЕС!
183
0
 
25
 
! Отговори
haa преди 5 месеца
А думата баща как ще я заменят :сигурно човека който е нае..ал лицето, родило детето
182
3
 
31
 
! Отговори
Гошо преди 5 месеца
Само се чудя какво още правим в този съюз?
181
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой от вас общувал ли е с мъж, сменил пола си. Не да го гледате как изглежда.