Добрата новина: Патриарх Неофит е в съзнание

Това обяви митрополит Киприан
6 дек 2023 10:00, Нели Христова
22
Добрата новина: Патриарх Неофит е в съзнание
Снимка: БГНЕС

Патриарх Неофит е в съзнание, състоянието му се подобрява. Това съобщи старозагорският митрополит Киприан.

В сряда се отслужва Архиерейска света литургия в катедралния храм „Св. Николай” в Стара Загора. Старозагорският митрополит прочете молитва за оздравяване и бързо възстановяване на българския патриарх.

Негово Светейшество се лекува във ВМА от белодробно заболяване. Повече информация за състоянието му се очаква след утрешното заседание на Светия Синод. За днешния празник, митрополит Киприан благопожела на миряните Бог и Св. Николай да им даруват крепко здраве, мир и спасение в душите, а също и да не забравят, че вярата, надеждата и любовта са тези, които ги крепят и им дават сили в бъдните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Патриарха преди 7 месеца
До коментар някой си те кръстоносните походи докараха 'алах' по тези земи, та пак до образуването допираме
15
2
 
0
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 7 месеца
А не беше ли с улкус дурум в орофаринкса, демек първоначална инфекция с трепонема палидум от содомасковски щам (което определено е малко сложно за обяснение как е станало), ergo криха какво му е :).
14
2
 
0
 
! Отговори
мъртъв е сигурно , преди 7 месеца
но двойник седи и мърда в болничния креват . алах да му прости Кръстоносните походи тая зима . юдеис до последния дъх и не спря воините . и папата с кардилалите болни , недоволни .
13
0
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 7 месеца
Кой е прав, се разбира по делата и действията. Столетия наред, и други, пишещи се за християни, са се опитвали да се сдобият с огъня, който снизхожда единствено на православния Великден и единствено в присъствие на православен свещенослужител. Също така, единствено над православния руски храм на планината Тавор на Преображение Господне се появява облак , влага и дъжд, даже в сухо време.
12
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 7 месеца
Българскта православна църква е самостоятелна след застъпничеството и активните действия на руската православна църква по времето на Сталин. Каквото и да проповядвате, това са фактите. Друг факт е, че в освобосена от турско България, за да се направи София с европейски вид, дошлите от Европата архитекти са разчистили, сринали, унищожили десетки малки църкваи. Затова в София има много по-малко църкви на кв, км, откъдето и да е в станата.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди 1944 година Църквата като Екзархия има права в държавата, като всеки закон е съобразяван с христовия морал.Това значи да е част от държавата.Комунистите премахват всичко това и ни обричат на неморално управление.Затова и прехода е провален.Днес БПЦ представлява само себе си, тя не представлява България и държавата й, ако има изобщо вече държава.В Гърция питат архиепископа за всичко, тука свещениците са просто медийни герои и толкоз.
10
0
 
7
 
! Отговори
Бял и добър преди 7 месеца
Нека Св. Николай и самия Бог помогнат да оздравее нашия патриарх Неофит! ()()()
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БПЦ представлява само себе си.Тя е отделена от държавата ни още по социалистическо време и е оставена на себе си някъде встрани в светското общество.
8
0
 
4
 
! Отговори
Лагрестин преди 7 месеца
Слава Богу!Успешно възстановяване!
7
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
вчера научихме че една жена на 85 год 3 месеца обикаля болниците и никои невижда тумора направете си извода за анархията в която сме попаднали
6
2
 
5
 
! Отговори
гостуващ аеист преди 7 месеца
От молитвите ще е!Що се не помолите и за шенген?
5
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ ЗА НИЩО НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ЗАЩОТО ТЯ Е СЕКТА НА ХРИСТИЯНСТВОТО И Е ПЪЛНА С ЕРЕС КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ХРИСТОС И УЧЕНИЦИТЕ МУ!!! ИМА ЕДИН БОГ И САМО ЕДНА БИБЛИЯ КОДЕКС СИНАЙТИКУС КОЯТО ВКЛЮЧВА САМО ПИСАНИЯТА НА ХРИСТОВИТЕ УЧЕНИЦИ! КАКТО ИМА И ЕДНА КУПЧИНА СЕКТИ СВЪРЗАНИ С ХРИСТА И ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА Е СЕКТА ЕРЕТИЧЕСКА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аман!
3
1
 
7
 
! Отговори
той преди 7 месеца
е в съзнание ами вие
2
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
ДОСЕГА НИ ЛЪГАХА!! НА КОМАНДНО ДИШАНЕ БЕШЕ И ТО В КОМА!
1
1
 
12
 
! Отговори
Питам преди 7 месеца
До сега в безсъзнание ли е бил ?