Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели

Към никоя държава няма такива изисквания
30 дек 2023 14:00, Петър Бойчев
330
Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели
Снимка БГНЕС

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

"Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес", смята Нинова.

Според нея външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

"Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", коментира Корнелия Нинова.

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система", коментира Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още по темата: НиноваШенгенпредатели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Грях да ти е Нинова , че ни натресе този руски цър.вул Рундю, заради него вече не се влачим на дъното а направо го задираме! Върна ни с 10 години назад. Грях да ти е!
160
9
 
12
 
! Отговори
Москва тур преди 5 месеца
Другарко,в момента за Новогодишната нощ има много изгодни оферти за Черноморски круизи на луксозни руски есминци. Празничната заря от ВСУ е безплатна!Възполвай се!
159
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами съвсем права е жената! Колкото и да лаее платеното евроггейско трролче под различни имена, това нищо не променя. С Шенген и без шенген, мноого сме зле! Даже май с Шенген сме по-зле, както се оказва, отколкото без него!
158
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кака скоро беше министър. Що не ни вкара в шенгеня?-----Министъра на икономиката да ви вкарва в Шенген? Хахаха ... прощавайте, но колко поколения седесари имате във фамилията?
157
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пращайте всички копейки на голата вечеринка в Москва.Филип Киркоров ще им покаже що са руски ценности и култура!
156
10
 
14
 
! Отговори
OТ КОПЕЙКИТЕ.... преди 5 месеца
НЯМА ПО ПОДЛИ НА ЗЕМЯТА...
155
5
 
13
 
! Отговори
Браво Нинова ! преди 5 месеца
Нинова успя да превърне БСП в маргинална партийка. Браво Нинова !
154
3
 
10
 
! Отговори
гост преди 5 месеца
Кака скоро беше министър. Що не ни вкара в шенгеня?
153
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
`къв шенген с толкова кресливи русофили...
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 168 Парите са в САЩ. САЩ щп не ги върне на бг. С пари синчето плати в университета на Далас.
151
6
 
10
 
! Отговори
къв Шенген преди 5 месеца
Вече най-бедна в ЕС след България е Унгария, другият Троянски кон на Путин в ЕС. И двете ще бъдем изхвърлени от ЕС при първа възможност.
150
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако Нинова е забравила за едно колосално предателство,което БСП извърши към България ще и припомня курдисването на пеевски за шеф на ДАНС! Тогава червените изпълниха заповедта лично на доган,предавайки нац.интереси на РОДИНАТА ни! Няма по-големи и по-малки предатели! Всички,били в управлението на страната ни в последните 34год.предаваха ДЪРЖАВАТА и НАРОДА ни,ограбваха ни,съсипваха ни и ни унищожаваха! Превърнаха ни в най-бедната,най-болната,най-нещастната и най-бързо изчезващата нация на света!!
149
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 179 Аз ти предлагам да отидеш утре до руското посолство и да изчистиш тоалетните от разтройството на руския посоль.
148
3
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 5 месеца
Ба си от първи януари и в Турция дето не е в ЕС и където лекарствата и храната са им без пари Минималната за плата става 1016 лв.-"Money.bg"Ба си къде живеем ние бе хора? Ами то от година на година става все по зле.
147
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Един от тримата главни предатели Нинова обвинява всеки който не слугува на Путин и Русия в предателство.
146
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предлагам утре вместо радев американски посланник да поздрави колонията в 12 часа
145
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докато коМУНДРЬО Велики е мой пРЕЗИЛдентин, мен не ме е страх от никакъв Бай Дън! Цял свят ме мрази и ме смята за кАмОнист или с...иг...ан, РОндьо Грипена ми е и майка, и баща, да живее кАмОнизЪма на фашизЪма в пРЕЗИЛдентщината и в паницата на всеки не-българин!
144
7
 
15
 
! Отговори
хахахаххахаха преди 5 месеца
много правилно, русофилски, рублофилски предатели, а децата им в Канада, Копейкин с евросредства и представа си нямате май, колко смешни ставате!!!
143
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разликата е,че ВСУ унищожават военни обекти,а руските фашисти целят жилищни блокове с калпавите си ракети. Въпрос на манталитет. Монголският жесток ген се е вкоренил завинаги в московските им роби.
142
8
 
6
 
! Отговори
Надянко Нахуянков преди 5 месеца
Българите са най-бедните хора в Европа, В континента Европа, не в ЕС!