Алена прогнозира победа на Русия, удрят ни порои и зловеща суша

Ще спечели ли Тръмп изборите в САЩ?
14 яну 2024 14:30, Александър Попов
477
Алена прогнозира победа на Русия, удрят ни порои и зловеща суша
Снимка: БГНЕС

Светлана Тилкова-Алена направи прогноза за бъдещето ни, което е заплашено от войни и природни катаклизми. Ще свърши ли войната в Украйна, кога ни удрят порои и кога започва страшната суша, за която да вземем мерки? Ще спечелили ли Тръмп президентските избори в САЩ? Вижте прогнозите на Алена пред в. "Марица".
 
Войната в Украйна

Имаше реален шанс войната в Украйна да е приключила шест месеца след началото й. Стотици хиляди животи щяха да са спасени, Украйна нямаше да се превърне в кървав полигон, на който САЩ, ЕС, Великобритания и провокираният от Запада агресор Русия да си мерят стратегиите и тактиките в реална война. В резултат на това държавата и каквото е останало от нея ще се възстановява с десетилетия. Изходът на тази война е ясен от първия й ден. Преди девет години, на 1 февруари 2014-а, в астрологичната си прогноза бях категорична, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата. Осем години по-късно астрологичното ми тълкуване беше факт. На 24 февруари 2022 г. започна „специалната военна операция“ на Русия и този ден е краят на Украйна, каквато я познавахме дотогава. Планетарните аспекти бяха категорични: колкото и висока цена да плати Русия, през колкото изпитания и страдания да премине руското общество, крайната победа ще е за Русия. Това не може да се избегне, колкото и оръжия да дават Западът и САЩ на Украйна.

Човешката скотобойна можеше да се избегне, но глобалният политически интерес диктува смърт.

Преди девет години много упреци и заплахи чух, при това от българи, как може да говоря такива несъстоятелности. Твърде агресивно ме „просветляваха“ и заклеймяваха, че победата ще е за Украйна, а Русия е колос на глинени крака и „ние“, разбирай евроатлантиците, което понятие в България народът започва да възприема като символ на родоотстъпничество, ще им покажем на руснаците какво значи военна мощ. Но забравяха тези самопромили се мозъци, повечето от които дори в казарма не бяха ходили, че българската военна мощ от времето на социализма и преди него е минало невъзвратимо. Как да просветлиш предубедения, че планетите не се интересуват от неговата сервилна политкоректност. Звездните аспекти имат недвусмислено тълкуване, дали на мен или някой друг не му харесва, е без значение.

Украйна губи войната, а ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато. Предрекох го още в 2014-а

Днес вече на всички, не само на военните анализатори, е ясно, че Украйна не само е загубила войната, ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато, Украйна е загубила около 25% от територията си. Само на великите ни родни политици не им стана ясно, че са от губещата страна, и хем продължават да дават военна помощ, хем отсега да си знаят, че няма да участват във възстановяването на Украйна. Лакеите никой не ги обича, каквито и благодарности да изрича.

Ще се върне ли Доналд Тръмп в Белия дом?  

Връщането на Доналд Тръмп на президентския пост в САЩ е мечта за мнозинството от хората, за които мирът и личното благоденствие са предпочитани пред безсмислените войни на САЩ, разпалвани в трети страни, за да се вреди на хипотетичен враг, в който  Байдън се е фиксирал. Ще ми се да вярвам, че вече дори той е осъзнал, че Русия печели войната и тези над седемдесет милиарда военна помощ от САЩ на Украйна са хвърлени на вятъра, вместо да бъдат използвани за благото на американския народ. По време на изборите Доналд Тръмп е в своя година на ново начало, изключително добра и обнадеждаваща го в надпреварата за президентския пост. Звездите му помагат и са на негова страна.

Природни катаклизми и епидемии

Природните катаклизми са естествено природно състояние, разбира се, случващо се по-често заради начина на живот на човека. Земетресенията са присъщи на характера на планетата, тъй че и от тях ще има  в изобилие, слава богу, че преобладаващото количество са слаби и уловими единствено от сеизмичните станции. Дали Европа е заплашена от разрушително земетресение, не знам. Хиляди пъти съм казвала, че астрологията не разполага с изчислителен апарат за предсказване на земетръси. Нептун продължава да властва в Риби и да ни изненадва със засуха, зной и все по-високи температури, които ще се редуват с опустошителни всепомитащи водни стихии. Така ще е до април 2025 г., когато настъпва времето на четиринайсетгодишната суша. От няколко години постоянно предупреждавам за предстоящата суша, но никой от управляващите, които и да са те, не обръща внимание на думите ми, а в България над 80% от питейната вода се губи по тръбопроводите. От лятото на 2025 година пак народът ще страда от унищожително безводие, високи температури и пожари. Тогава сигурно пак ще проклинаме злата си ​съдба, но ще си мълчим гузно за инертното си безхаберие, заради което няма да сме се подсигурили с достатъчно вода за нормално битие, за селското стопанство и предприятията.

За порои и наводнения трябва да сме подготвени през януари, февруари, март, април, май, когато поройните дъждове ще носят и зарази. През юли здравето на мнозина е податливо на зарази, инфекции и алергични реакции заради некачествена храна и замърсена питейна вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още по темата: астрологАлена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Предсказания на Светлана Тилкова-Елана към Управляващите Мъже: "Мъже, когато Управлявате и си задържате Спермата ... за по-дълго време в Тестикулите и не я продавате навред.... за да можа народа да има пари и да печатате повече пари... Тогава като Ебнювнете ... и Света Проглежда.... Това е съвет от мен! Светът тогава изглежда през лупата на Тестисите ...Прекрасен!
339
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Светлана Тилкова-Елана - Преливат устните ти от чашата на твоята усмивка. Разлива се сок от светлина: аромат на ананас по мекото небце на въздуха. Зелените длани на вечерта обръщат портокалово дърво - силуетът ти цъфти. Между бедрата ти наднича Космоса. Гладките очертания на вулвата изливат Млечния път. Ще ми позволиш ли да пиша със светлините на звездите по стените на твоята ладия там, където галактиката се превръща в бяла чапла? Сок от светлина е твоята целувка в пещерата между краката!
338
0
 
12
 
! Отговори
Арменче преди 4 месеца
Тази грозната и дебела измамничка си плаща,защо и давате трибуна?
337
15
 
1
 
! Отговори
Едно не ми е ясно, преди 4 месеца
защо прибягвате до астролози, да ви обяснят очевидното? Толкоз ли ви срам да кажете "Грешка беше, че наляхме десетки милиарди в Украйна. Ефект няма, Украйна губи.". За далеч по-срамни лъжи са ви изобличавали, крайно време е да престанете.
336
0
 
20
 
! Отговори
Доктор преди 4 месеца
Кажете на тая семпла женица да си пие редовно хапчетата
335
1
 
15
 
! Отговори
Горката астроНожка преди 4 месеца
О свещена тъпота
334
9
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 4 месеца
То тва и без Алена се знае
333
0
 
17
 
! Отговори
@ преди 4 месеца
Абе днес гледах една такава взела 140 хил от някой смотльо и журналистите и скачат и я разследват, а тая кокошка даже я канят да прави шарлатански предавания и да си говори глупостите по различните медии. Защо?
332
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая па. По-скоро кажи СЕСЕСЕРЕ н колко части ще се разпадне след войната срещу Украйна и джуджето само ще го бесят или първо ще го дерат ?
331
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Въпроса е какво значи пабеда за русия. Щото едиснтвено превземането на Киев може да се бори за пълна победа, но това е нереалистично. Запазаването на сегашното положение може да се брои като частична пабеда с елементи на поражение.
330
2
 
22
 
! Отговори
Майор Михов преди 4 месеца
Леле, тая от коя първична партийна организация на БКП или може би е от фен клуба на Възраждане.
329
2
 
28
 
! Отговори
Лаврентий преди 4 месеца
Стига сте я лансирали тая ВРАЧКА.
328
10
 
31
 
! Отговори
пак аз преди 4 месеца
На тая и3kykaлa бабичка кой и пише прогнозите? Захарова ли? Или Песков?Хайде спрете се с тая гHyCHa opkcka пропаганда бе дHEC-а!
327
6
 
8
 
! Отговори
TagarenkO преди 4 месеца
Не, не,не, не уср ще е победител
326
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не знам защо Алена вече ми стана любимка , вече всеки ден ще следя нейния хороскоп .
325
3
 
12
 
! Отговори
Кристалното кълбо преди 4 месеца
Много често е предсказвало какво ли не и в много редки случаи се е случвало предсказаното.Освен всичко друго не съм сигурен дали наистина Алена има такива предсказания, обикновено астролозите не се ангажират категорично! Историята е низ от случайности и едва ли някой, пък бил той и Алена знае с категоричност какво ни чака!
324
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те, но защото запада е фашизма. Но защо ние сме с фашисти те, България не трябва да е с фашисти те. Факти неоспорими исторически. Най гнусните от гнусните българи управляват България, факт неоспорим. Алена е права и това което казва се сбъдва. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна на много велика страна.
323
3
 
15
 
! Отговори
Митев преди 4 месеца
Аз прогнозирам, че Слънцето ще избухне след 2 500 000 001 години!
322
8
 
26
 
! Отговори
ясно преди 4 месеца
Когато гадателката на Путин прекали с Боярщик сех получават такива предсказания.Но както казват за 4000 лева -толкоз
321
15
 
24
 
! Отговори
Зозо преди 4 месеца
Хахааа, таз Алена да не пие от вълшебният сироп на Медведев? Или някой от родителите й е руснак - комунист? Ай сиктир!!!