Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП

Завършва право в НБУ с отличие
126
Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП
Гергана в "Къртицата"

Съпругата на застреляния Мартин Божанов трупа слава в светските среди през 2010 г. Тя е участничка във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата", където омайва друг популярен любимец от шоуто Емо Каменов. Любопитното е, че тогава е делила покрив с Мис България Ивайла Бакалова. Години по-късно пътищата на Ивайла и Мартин Божанов се пресичат, като той е "консултирал" нея и задържания Веселин Денков.

Тогава тя се състезава с името Гергана Грънчарова и често попада в медиите докато е в шоуто. След светските изяви става студентка в НБУ и завършва право с отличен успех. Лично ректорът т. По време на шоуто брюнетката бе спрягана, че е в по-близки отношения с исполина Емо Каменов.

Още по темата
След шоуто тя бързо влиза в светските среди, а по-късно става и студентка по право в НБУ. Завършва с отличие и получава дипломата си лично от тогавашния ректор на университета Пламен Бочков през 2019 г.

Преподавателите й вещаят бляскаво бъдеще, но през същата година тя се омъжва за Мартин Божанов.

През 2021 г. е спечелила конкурс за назначаване на държавна служба в МВР на изпълнителска длъжност в ГДБОП, съобщиха днес от ведомството. Кариерата й обаче не тръгва по вода и с предложение на тогавашния директор на ГДБОП главен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи тогава Бойко Рашков, нейното служебно правоотношение е прекратено. Това се случва на 2 август 2021 г. Причината е отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, тя е възстановена за държавен служител-стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г. В момента съпругата на застреляния Божанов е в отпуск по майчинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
5
 
! Отговори
Умен преди 2 месеца
На остров Крит, всичко започвало от една коза, а в последствие цели фамилии са били заличени във вендета. В Латинска Америка, цялата рода ще му изтребят на такъв, задигнал на някого имота. Ние тук чакаме Ченгета и Прокуратурата, а те насядали около баницата.
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Със сигурност Енчо Каменов е бащата , че тоя *** дет го гръмнаха надали е могъл да го вдига като му гледам умрялата физиономия....
92
2
 
4
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 2 месеца
Била е къртицата на Радев в ГДБОП.
91
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отличници по документи много, а годни за каквато и да е полезна работа от тях са малцинство. Така е след обарзователната реформа в България
90
0
 
11
 
! Отговори
само питам преди 2 месеца
тази отличничка, защо пък точно в МВР е искала да работи. Като толкова много е знаела, да е започнала своя практика, не на държавна хранилка.
89
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До българин Аз като шеф на фирма не видях нито един годен да върши полезна работа с диплома от Югозападния в Благоевград. Оставам с впечатление, че там се продават дипломи без покритие. Не един такъв съм назначавал с надежда да намерим поне един читав, но трябва да призная, че не намерихме поне в нашата фирма. Остава въпроса защо съществува ЮЗУ, каква е ползата за студентите там и за България от шлаката, която произвежда тоя университет, пък и от останалите с подобна слава???
88
0
 
15
 
! Отговори
Копаем в дъното... преди 2 месеца
"...и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, тя е възстановена за държавен служител-стажант в МВР..." След случая с двете убийци видяхме какъв е моралния облик на служителите във външното ни министерство. Тази историйка открива и моралния облик на тези в МВР и ГДБОП. Мъжът и откраднал 200 апартамента, а тя "се бори с престъпността" ни лук яла ни лук мирисала.
87
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Защо само НБУ и Свищов. Вижте и кой управлява държавата: завършили Югозападния в Благоевград - котило на управленци - отличници, международници, прависти, дипломати...
86
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно ми е такива новини за завлечени стотици милиони, които са ежедневие по бг новините, как се отразяват на обикновения човек на една заплатка - как мислите, че се чувства той ? На мен, като един от тях, основната ми мисъл от 3 години насам е как да си намеря незаконен калашник и сандък патрони , и да ги почвам ...
85
1
 
10
 
! Отговори
5КОВ преди 2 месеца
От край време разни празноглави държанки ги пращаха в са ценов свищов за да попълнят редиците в държавната администрация ..... особенно от дпс ...
84
0
 
13
 
! Отговори
ДА преди 2 месеца
Ей така се сраства мафията с държавата!И се стига до класифицирана информация от мошеници!
83
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В НБУ всички са отличници
82
0
 
10
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 месеца
Иконична отличничка! Бих! :D
81
1
 
42
 
! Отговори
вдовица мечта преди 2 месеца
Това е върха в кариерата на златотърсачките! Да останеш богата вдовичка!
80
0
 
31
 
! Отговори
пилотаж преди 2 месеца
Много правилно кифленца по всичките етажи на МВР.Там се превърнало като бардак.
79
0
 
19
 
! Отговори
риалити боклуци преди 2 месеца
Ето с такива близки на измамници пълнят реалити шоута по телевизията ....
78
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хаха истината блесна тея нагласени шоута събират само някви мутреси и от сивата, няма случайни всичко е човек на някой точно като в ръша...парад на удобните, мафия:))))
77
0
 
18
 
! Отговори
x преди 2 месеца
Има много видими признаци, че в службите се работи само за лично финансиране и лична изгода! И това е така от време "оно"! "Приятелските" отношения с Македония са пряко свързани с бруталното бездействие на тия "хорица"! И причината да не сме в "свободната зона за движение" в ЕС е, че ей такова сви.ки като тая ще шитнат всяка информация срещу някой лев! Тъжно!
76
0
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
позор
75
0
 
59
 
! Отговори
Местният Шериф преди 2 месеца
Във ГДБОП е пълно със такива кифленца.Те не гонят престъпниците,те ги пазят.Но не в затвора,а за да не влязат в затвора дори и по желание.Метреси,мутреси,нарко баронеси все от рода на оная със стълбата,поните я добре,дето помогна на оня нашарения ***,дето се бе снимал със Бате си баце във роднинска прегръдка.На такава правосъдна система на драго сърце да и кажеш ,,фекална дупка".

Спонсорирани публикации