Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП

Завършва право в НБУ с отличие
126
Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП
Гергана в "Къртицата"

Съпругата на застреляния Мартин Божанов трупа слава в светските среди през 2010 г. Тя е участничка във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата", където омайва друг популярен любимец от шоуто Емо Каменов. Любопитното е, че тогава е делила покрив с Мис България Ивайла Бакалова. Години по-късно пътищата на Ивайла и Мартин Божанов се пресичат, като той е "консултирал" нея и задържания Веселин Денков.

Тогава тя се състезава с името Гергана Грънчарова и често попада в медиите докато е в шоуто. След светските изяви става студентка в НБУ и завършва право с отличен успех. Лично ректорът т. По време на шоуто брюнетката бе спрягана, че е в по-близки отношения с исполина Емо Каменов.

Още по темата
След шоуто тя бързо влиза в светските среди, а по-късно става и студентка по право в НБУ. Завършва с отличие и получава дипломата си лично от тогавашния ректор на университета Пламен Бочков през 2019 г.

Преподавателите й вещаят бляскаво бъдеще, но през същата година тя се омъжва за Мартин Божанов.

През 2021 г. е спечелила конкурс за назначаване на държавна служба в МВР на изпълнителска длъжност в ГДБОП, съобщиха днес от ведомството. Кариерата й обаче не тръгва по вода и с предложение на тогавашния директор на ГДБОП главен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи тогава Бойко Рашков, нейното служебно правоотношение е прекратено. Това се случва на 2 август 2021 г. Причината е отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, тя е възстановена за държавен служител-стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г. В момента съпругата на застреляния Божанов е в отпуск по майчинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
11
 
! Отговори
Забелязал преди 3 месеца
Да де, добра се до бляскавото бъдеще!
53
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То е мистерия как Бакалова е станала мис България, сега вече се изясни напълно ситуацията :))) Ах тези палави милиционери, язък за хубавите българки... хахахахаха :)))
52
0
 
36
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 3 месеца
60 000 хрантутника на държавна хранилка! Вън пожарна, гражданска, ... и на ново!
51
0
 
21
 
! Отговори
сегашния МВР секрета преди 3 месеца
р има възможност и свобода много внимателно да уточни, как тази юристка и отличничка от НБУ е попаднала с извъндреден конкурс в ГДБОП, какво е вършила докато е там, крила и трила и ли работила за дъжавата и да започне да работи както всички българи очакват!
50
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То е шокирващо, че такива брамтии като Ивайла стават мис България, вие ми говорите за милиционерите дето са е плющяли за да стане такава :)))
49
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички са овързани кат сФински черва че и съпругите прехвърчат от едно легло в дуго между тях си непрекъснато
48
2
 
20
 
! Отговори
@ преди 3 месеца
Мацката едно време се снима за Максим или Плейбой, беше доста готина
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото и да реве опозицията като вдовица за курбан чорба... ченгеджийницата не се е променила от 1989
46
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Живея в район на София където е пълно с министерства, държавни агенции, парламентът е на 1300 метра, е по време на обедните почивки цялата или а е като парад на проституT.ки то не са джуки, перхидроли, къси поли, 20 см токчета. Огромна част от т .нар държавна администрация са такива брантии.
45
0
 
17
 
! Отговори
боклук преди 3 месеца
до ***, майно льо..пълен фарс и трагедия
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 36 - Прав си! ГДБОП не само, че никгоа не е трябвало да я допуска, ами ... Не е трябвало и да я връща. Съдът я връща? Ок - достъп до класифицираа информация отказан, всеки ден ще седи на портала и ще чисти. Не и е квалификацията? Това не е САЩ, такива не минават. През 2 дена съмения, за изнесени данни. Пълна проверка на всички ел. устройство нон-стоп и още нещо - днес, флашките са колкото нокърт на показалец, Може да се скрият във всяка "дупка" - проверки. И сама ще си тръгне.
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 42 - Да си продаде цялата кръвна линия до 9-то коляно ... но е и да позлва държавен ресурс, за да извършва пресътпления, като брани накралия ѝ се съпруг. И сега, как? Няколко куршима в главата ... Сигрно е видяла пръските, ако не са я попръскали и в устата ... и е държала дете. Не се знае, дали тя няма да е следващта. Честито - детето сирак. Една съученичка, баща и така - застреляха го, докато тя беше отзад в колата. Отначло имаше съчувствие, ама после се чу, какви ги е вършил ония .
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 38 - Навремето? Още си продължава ;)
41
0
 
38
 
! Отговори
Ай сиктир, вече преди 3 месеца
Подредното доказателство, че подобни предавания са развъдници на морално деградирали "звезди" и създават чудовища. Женена е била за мафиот. Изнасяла е данни от ГДБОП. Кой провежда качествения контрол в ГДБОП? Хора! Аз знам ЧИСТАЧКАТА, закого е женена, с кого спи, къде излиза, какви са и политическите възгледи и прочие, преди да я наема, а службата, която има право, при "неизбежна нужда", да разбие всяка врата в държавата, която не е на армията, президент или посолство ... те не знаели за тая!
40
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сетих се коя е. Комерсиална кифла, готова за пари да продаде и родителката си.
39
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те такива ги канят в Къртицата и тем подобни клюкарски, чалгаджийски предавания, нема случайни хора, дори в най-добрия сезон на Игри на волята, Фифо беше резерва, както и Алекса, титулярите бледнееха пред тех :)))
38
0
 
65
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Жената в ГДБОП а мъжът бандит и крадец,в МВР е пълно с подобни....
37
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя се дипломирала в прословутия правен факултет, където взимаха дипломи полицаи и борчета навремето. Щом даже в БОба са я назначили случайно ли и е всичко това? Има мноого замесени държавни чиновници, абе гнездо на оси е това ведомство. Вмирисано е от корупция.
36
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То в НБУ и кyче да вържеш, може да завърши. Неслучайно предимно по-богатите и фолк певиците и глезените ходят там. Познавам човек, който не знаеше колко сантиметра има в един дециметър и завърши! Не знаеше и колко метра има в един километър и завърши!
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"В ГДБОП са разбрали за какво става дума, но...както винаги, съдът проваля работата." - Не мога да се съглася. Ако ГДБОП си бяха свършили работата, въобще нямаше да я приемат. Все пак не бива да са просто някаква си хаотична част от МВР, а се очаква да са разузнавачи. Не знаят ли кой приемат при себе си? Или повечето приети при тях са предимно връзкари? Съдът не е виновен ако някой просто не си е свършил работата.