Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП

Завършва право в НБУ с отличие
126
Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП
Гергана в "Къртицата"

Съпругата на застреляния Мартин Божанов трупа слава в светските среди през 2010 г. Тя е участничка във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата", където омайва друг популярен любимец от шоуто Емо Каменов. Любопитното е, че тогава е делила покрив с Мис България Ивайла Бакалова. Години по-късно пътищата на Ивайла и Мартин Божанов се пресичат, като той е "консултирал" нея и задържания Веселин Денков.

Тогава тя се състезава с името Гергана Грънчарова и често попада в медиите докато е в шоуто. След светските изяви става студентка в НБУ и завършва право с отличен успех. Лично ректорът т. По време на шоуто брюнетката бе спрягана, че е в по-близки отношения с исполина Емо Каменов.

Още по темата
След шоуто тя бързо влиза в светските среди, а по-късно става и студентка по право в НБУ. Завършва с отличие и получава дипломата си лично от тогавашния ректор на университета Пламен Бочков през 2019 г.

Преподавателите й вещаят бляскаво бъдеще, но през същата година тя се омъжва за Мартин Божанов.

През 2021 г. е спечелила конкурс за назначаване на държавна служба в МВР на изпълнителска длъжност в ГДБОП, съобщиха днес от ведомството. Кариерата й обаче не тръгва по вода и с предложение на тогавашния директор на ГДБОП главен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи тогава Бойко Рашков, нейното служебно правоотношение е прекратено. Това се случва на 2 август 2021 г. Причината е отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, тя е възстановена за държавен служител-стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г. В момента съпругата на застреляния Божанов е в отпуск по майчинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
53
 
! Отговори
Програмист преди 3 месеца
Как не видях една миска , манекенка, инфлуенсърка , чалга певачица с някой обикновен шлосер, бояджия или автомонтьор. Всчики залитат по мутри , измамници, батки и престъпници. После голям рев.
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази не беше ли онази дето всички я мачкаха в къртицата? Все беше схваната, горката.
32
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В ГДБОП са разбрали за какво става дума, но...както винаги, съдът проваля работата.
31
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не може да говори на книжовен български език
30
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Таз убавица да се разследва щателно, щото със сигурност, е знаела за моше ническите машинации на съпруга си и крие милиони.
29
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най големите капиталисти - милиционерите.... Слава на джуджа и неговите крепостни селяни :)))
28
17
 
7
 
! Отговори
Работа Работа Работа преди 3 месеца
Някъде казаха, че е в майчинство. Имали още деца. Какви любовници започвате да си измисляте, вие знаете ли, че като една жена има деца, няма 5 минути да се погледне в огледалото, они викат чак поръчала го. Нещо свързано с работата му ще да е. КАКВО РАБОТИ ГОСПОДИНА?
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 32НБУ-нов български в сградата на бившето аону ха бкп е американско училище с пари на сорос за национални предатели-///Този Сорос голем паралия бе, от всякъде изниква и ръси пари, наляво надясно, и така във всяка държава на всеки континент!!!Илон Мъск да е, до сега да е фалирал 10 пъти!
26
13
 
9
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
Ощетените финансово не убиват от упор,нито професионалисти,ако някой ощетен е наел такъв.От упор се убива поради ревност или поради отмъщение заради жена.Най-вероятно е обгрижил приятелка на някоя мутра.
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Накрая да не излезе, че тя го е поръчала?
24
0
 
21
 
! Отговори
Къртицата, знам го. преди 3 месеца
Тази Емо Каменов искаше да ги думка в къртицата.
23
3
 
7
 
! Отговори
Новозеландец до 26 преди 3 месеца
Мен не ме мисли, каиш ***, мисли себе си, как ще си платиш дрогата довечера.
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
като прочетох,че в Къртицата,помислих,че е разузнавач и живее с мафиот
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НБУ-нов български в сградата на бившето аону ха бкп е американско училище с пари на сорос за национални предатели-същия университет от унгария орбан ги изрита като пар5цал заедо с неправителствените американски организации като америка за българия и подобни
20
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Завършила с отличие право???
19
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ивайла е извесна мистреса, но милиционерските мутри си менкат женорята, да живее демокрацията....хахахахаха :)))
18
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом е била приятелка на Ивайла Бакалова, значи е била компаньонка. Това на всички е ясно - тя урежда политици и мафиоти с малки госпожички за забавление, като ги съветва да забременеят бързо Не е ли странно съвпадение, че е намесена в 3 от големите скандали напоследък.
17
0
 
7
 
! Отговори
Камо Емилов преди 3 месеца
Герито, знам ги.
16
3
 
20
 
! Отговори
Medici KIA-та преди 3 месеца
Тази ги познавам. Няколко пъти съм си бил чeкии на нея.
15
3
 
22
 
! Отговори
Мръсотия ду шия преди 3 месеца
Като им пишат за личният живот,се вижда във каква нечиста среда живеят тия ,,известните от светските среди".Мога само да гадая за живота на ,,ония от не-светските среди".Нотариуси,адвокати и бизнес консултанти,то само измамник до измамника майно льо.Лично познавам такива личности.Само измами и врътки в главите им.Толкова са алчни,че са заслепени самите те,че със каквото и да се захванат,веднага стават част от чужди вече изготвени схеми,където те са само машата.Та и тия така.Бушони разни.