Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП

Завършва право в НБУ с отличие
126
Съпругата на застреляния Божанов Гергана – от риалитито "Къртицата" до ГДБОП
Гергана в "Къртицата"

Съпругата на застреляния Мартин Божанов трупа слава в светските среди през 2010 г. Тя е участничка във втория сезон на риалити шоуто "Къртицата", където омайва друг популярен любимец от шоуто Емо Каменов. Любопитното е, че тогава е делила покрив с Мис България Ивайла Бакалова. Години по-късно пътищата на Ивайла и Мартин Божанов се пресичат, като той е "консултирал" нея и задържания Веселин Денков.

Тогава тя се състезава с името Гергана Грънчарова и често попада в медиите докато е в шоуто. След светските изяви става студентка в НБУ и завършва право с отличен успех. Лично ректорът т. По време на шоуто брюнетката бе спрягана, че е в по-близки отношения с исполина Емо Каменов.

Още по темата
След шоуто тя бързо влиза в светските среди, а по-късно става и студентка по право в НБУ. Завършва с отличие и получава дипломата си лично от тогавашния ректор на университета Пламен Бочков през 2019 г.

Преподавателите й вещаят бляскаво бъдеще, но през същата година тя се омъжва за Мартин Божанов.

През 2021 г. е спечелила конкурс за назначаване на държавна служба в МВР на изпълнителска длъжност в ГДБОП, съобщиха днес от ведомството. Кариерата й обаче не тръгва по вода и с предложение на тогавашния директор на ГДБОП главен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи тогава Бойко Рашков, нейното служебно правоотношение е прекратено. Това се случва на 2 август 2021 г. Причината е отказ за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 г. и потвърдено с ново решение от 24 март 2022 г. на Върховния административен съд, тя е възстановена за държавен служител-стажант в МВР, считано от 11 май 2022 г. В момента съпругата на застреляния Божанов е в отпуск по майчинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
59
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Не е листранно как така не може да работи със секретна информация, става за полицай и в същото време дели едно легло с човек с конфискувана сериозна сума пари защото не е могъл да докаже произход!..... Мила родна картинка
13
9
 
31
 
! Отговори
Германец преди 3 месеца
Традиционни православни семейни ценности, сър...
12
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цялата работа направо ВОНИ!
11
5
 
46
 
! Отговори
Новозеландец преди 3 месеца
Клоаката е тотална , избягах далеч , скоро няма да се управи в България нищо , тази безполезна био маса от снимката дрогирана и нашмъркана трябва да изчезне , заедно с мутрите чорбаджий.
10
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичката ни е такава..
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото и народ да избиват рано или късно всичко ще излезне наяве.
8
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Както при всяко престъпление и тук има скрита картинка. Следването в Нов български университет е много скъпо. Но затова пък дипломите са винаги отлични. Особено ако човек има солидна подготовка в светски събития.
7
2
 
44
 
! Отговори
Психолог преди 3 месеца
Нещо много се стреснаха политиците у нас, което ясно говори че човекът е имал политически чадър от нагли корумпета, уплашиха се нещо да не се разприказва.
6
0
 
44
 
! Отговори
toti преди 3 месеца
Дреме и на жената за тоя..кой знае колко и са заредили касичката да *** и за внуците...живот бате...рдин си отива ,другия чака в двора ,запалил мотора...
5
0
 
86
 
! Отговори
История преди 3 месеца
Това само в БГ може да стане...човек от Ъндърграунда и жена му в ГДБОП...неочаквано добра комбинация...
4
1
 
56
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Тя и досега явно е " Къртица " , щом покойния и мъж е имал връзки едва ли не навсякъде в държавата.
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истинска евроатлантчка
2
0
 
43
 
! Отговори
Майчинко мила! преди 3 месеца
Ако напиша какво може да бори въпросната, за да е в ГДБОП, ще ми изтирят коментара, но на всички е ясно.
1
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голяма бръмчалка. Имаше клип как един я обарва.