Терзиев забрани провеждането на Луковмарш в София

Маршът е прекратен със заповед на СО
10 фев 2024 19:27, Александър Попов
113
Терзиев забрани провеждането на Луковмарш в София
Снимка: БГНЕС, архив

Със заповед на Столичната община е прекратено провеждането на Луковмарш на 10 февруари 2024 г. в София, съобщиха от Столичната община.

Заповедта е издадена след като от СДВР е получено уведомление до кмета на Столичната община, че в района на НДК се събират представители на организатора и техни привърженици с цел провеждане на заявено мероприятие - шествие, което не е съгласувано от Столичната община. Съгласно издадената заповед провеждането на мероприятието се прекратява, а СДВР трябва да предприемат необходимите действия, съгласно чл. 13, ал. 2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите за осигуряване на обществения ред.

От Столична община е съгласувано само провеждането на церемония на ул.“Тракия“ 1, след като заповедта за забрана за провеждане на шествието бе обжалвана от организатора и отменена от Административен съд – София град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Луковмарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Шопендар преди 2 месеца
Българската история се омаскарява по различни начини,най вече от отрочетата на дс и бкп.забраняват луков марш,но разрешават кълчотенията(каква хубава нова дума)на розовите гащички.о времена,време е за тоягите,ако искаме истинска промяна за България
94
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 2 месеца
А на вандалите от Възраждане разрешавате да трошат и цапат държавата всяка седмица.
93
0
 
4
 
! Отговори
Мандо преди 2 месеца
Добре де, са не разбирам кв'о стааа. На 28 септемрви 1918 г. майор Луков спасява Кюстендил от сръбска окупация и анексиране към Сърбия.Забранява се маршавнегова памет от кмета потомък на ушото на ДС на БКП .Такива като него (Ген.Луков) след втората световна война са съдени на народен съд , много от тях избити.На първи февруари нашите демократи и евроатлантисти почитат паметта на жертвите на комунизма , такива като Ген Луков. Това не е ли липса на логика и трезва мисъл?
92
0
 
5
 
! Отговори
Генерал Луков преди 2 месеца
Генерал Луков е български национален герой и родолюбец, сам спрял чужда армия и спасил части на България от превземане ! лъжегероите левски ботев и раковски не могат и милиметър да се сравнят с генерал Луков !!! масоните и техните слуги са служили единствено на сионистите и са изпълнявали прихотите на дявола !
91
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 месеца
Нищо не съм объркал, а ти си заблуден от масовата лъжепропаганда и нищо не знаеш за лъжливите псевдогерои: раковски е доказан масон,,което означава сатанист и слуга на сионистите.левски е паднал монах, което го прави слуга на дявола, самочинец,слуга на масоните и вероятно сам масон,извършил немалко злини.ботеве едно заблудено момче, но близостта му до тея двамата го поставя под съмнение. Тези жалки хора не могат и милиметър да се сравнят с героя и родолюбец генерал Луков, сам спрял армия.
90
3
 
1
 
! Отговори
Обществото е болно преди 2 месеца
Когато обществото е болно изпълзява най-тъмната част -фашисти и комунисти
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 92 Против войната съм, но мисля, че никое национално знаме не бива да се гори, защото то е символ на страната (като географско понятие) и на народа, а не на нечии амбиции, нито на печалбарите, които си пълнят джобовете по време на война чрез различни далавери. Нито народът иска синовете му да гинат, воювайки заради нечии интереси, нито ландшафтът има някакво отношение спрямо решенията на управляващи индивиди да хвърлят държавата във война.
88
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Българин 97 Добре си го написал, само си пообъркал определението за Левски, Ботев и Раковски, които са доказали, че са патриоти и самоотвержени борци.
87
0
 
6
 
! Отговори
Васка ДС-то : преди 2 месеца
"Но пък прайда на розовите понита може да се провежда 24/7!Така е демократично! И евроатлантическо! И екоклиманеолибера3тично!"
86
2
 
15
 
! Отговори
Кмета Тезеков преди 2 месеца
Забранявам Луковмарш и всяка форма на мъжество и патриотизъм ! Разрешавам гейпарада, даже два. "Спаси София" -спаси София от нормалните българи и насаждай евросодомията !
85
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Правилното име на Терзиев отсега е Тезеков ! Генерал Луков е български национален герой, истински за разлика от фалшивите масони и техните слуги-левски,ботев и раковски.Значи може гейпаради, някви палестински паради,а Луковмарш не ! "Спаси София" се превежда-спаси София от нормалните, от патриотите и от българите! Всички софиянци гласували за тоя и г-е-й партията му са просто смет !
84
1
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Значи протестът на палестинците, провел се неотдавна - разрешен, а Луков марш - не. Терзиев!
83
2
 
3
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
А с комунистическите символики, 87? С тях и притежателите им - какво? Обиски, психиатрия, затвор за тях ще има ли? Наляво и надясно, нагоре и надолу гъмжи от сърпове, чукове, надписи по фланелки, тишъртки... ссср, щампи с образи на Путин - ту с тъмни очила, ту с пилотка на главата, ту... Какво с тях, а? 87?
82
1
 
16
 
! Отговори
Сатир преди 2 месеца
Какво правим с марша на меките китки?
81
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горете руски знамена
80
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво!
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Терзиев е ДС и комунистче! Не го ли разбрахте вече??
78
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както отбелязах, някои пациенти ги е страх да направят марш направо на идола си Хитлер и се скатават под поръчката на америка за свети бандера. Но не трябва само забрана и някаква констатация. Изкарайте им имената на тези, направете им обиск, покажете им нацистките символики, всички да ги знаят, назначете им медицински експертизи и после към специализираните заведения за такива или към затвора. Включително и трооловете им тук.
77
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия наркоманчета са толкова големи oлигoфpени, че не съзнават как разните американски и британски служби ги водят за носа с крайна цел да пуснат някакви пpocтци срещу Русия. Който иска да почита този Карлуков, може да го направи в къщи без да имитира нацистките маршове в Германия. Един от организаторите на тези нацистки групи ми беше съученик и знам с какви пари разполагаше. Не си играйте с огъня, а пък ако искате да воювате заминавайте още сега за Украйна.
76
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви висши сили, ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ побеждава Хитлер. Тази от която и сега ви е страх. А Комунизма си го има в Китай и кара влака, първа икономика е. В концлагерите са попадали хора всякаква възраст, а експериментите с тях от Менгеле са документирани като престъпления срещу човечеството. Никакви преиначавания, пак ще ви съдере от бой същата тази армия!