Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"

Това заяви бизнесменът Ивайло Караньотов
8 мар 2024 12:53, Нели Христова
73
Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"
Снимка: Pixabay

Не мотористите са опасни на пътя, а възрастните хора и "блондинките, които са на черешата, без значение дали карат с 20, или с 200 км/ч. Такова мнение изрази Ивайло Караньотов пред NOVA

Той призова останалите участници в движението да не ругаят по мотоциклетистите, защото те са "хора мераклии". По думите му те не застрашават другите водачи, а само собствените си животи.

Повод за коментара стана моторист, който кара с бясна скорост на Околовръстното в София преди дни.

"Той си е купил този мотор, за да го кара. Не може да си купиш оръжие за самозащита и да не го пробваш."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Точно мотористите най-много застрашават живота на другите. И не само шофиращите с 200 мотористи, а и всички мотористи, които шофират с много над разрешената за тях скорост. Примерно карат с над 70 в населено място при стандартното ограничение от 50 км/ч. Възрастните шофьори никога не са ми създавали проблем на пътя.
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 56 и 57 - що нито един от "коментаторите" не го спомена питам? Аз мисля, че моторджията го постна тоя клип за да покаже скоростта на колата. За мотор скорост от 150 км в час не е нещо особено. Нито пък е нещо за хвалба. Така че, вадите от контекста нещо и почвате коментари. И както казах, Каранйотов който сигурно като го гледам е сядал на мотор за последно преди 20 години се изказа съвсем неподготвен - комплексарски и просташки. Ето това е общото. Когато се казва А се казва и Б.
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 40 - кефиш се, викаш, че някой умира? Евала, "можач"! Колко си толерантен - въобще да не коментирам. А всъщност май си просто обикновен тролясник влязъл да нахрани мотористите! Пасмина! Въобще, много омраза от дребни човечета - малко нормални коментари. Ще каже човек, че двете момиченца на Черни връх мотор ги помля. Много завист и злоба носите хора, много.
55
0
 
1
 
! Отговори
До 56 и 57 преди 1 месец
И какво общо в случая има черното БМВ? Или и вие сте под мотото- щом един нарушава, дайте за всички да стане позволено? Не се притеснявай, за колите също има правила, не са само и единствено за моторите.
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много тRолллл много нещо!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 55 - и като го "гледа" черното БМВ с колко се движеше? За него нещо да споделиш?
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До do 48 - я моля те, изкоментирай черния "Баварец" от репортажа, дето мина покрай лошия моторджия като влак покрай малка гара? Щото според мен, колегата мотоциклетист имаше това предвид - скоростта на БМВ-то! А Ивайло - няма нужда от коментар - човека е изперкал! Такива като него само наливат в мелницата на хейтърите дето мразят моторджии!
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 51 - пич, въртиме се около едно и също! Вярно е, че блондинките и възрастните са опасни. Казвам го с ясното съзнание, че и аз съм минал 50-те! От един момент насетне, рефлексите и физиката не позволяват шофиране! Блондинките - друга тема. Там работи арогантността и една особена женска агресия която на последък взема опасни размери. Колкото до мотоциклетистите - те не бива да карат с двеста, освен в контролирана среда. Както вече ти казах, тоя наговори куп простотии!
50
1
 
11
 
! Отговори
do 48 преди 1 месец
Моториста кара с 200, после Zадниците в колите му били виновни. Само да напомня за мотор максималните скорости: в града е 50, извън градско-80, магистрала - 100км/ч. Някъде да виждате 200? А да сте видяли някой моторист да ги спазва?
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синът му не влезе ли със състезателен мотор в мол преди години? Много лесно "забравят " ако са техни деца, сега пък високата скорост не е проблем, а ако има неравности на пътя, кал, пясък пак ли не проблем?
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
49 До Анонимен. Само да ти кажа аз съм на мотоциклет от 11 годишен. От десет години не съм се качвал. Проблемът ми е, че този разправя да караш с двеста няма проблем стига да си с мотоциклет. и как раздели блондинки и стари хора опасни, а мотоциклетисти не. Не може да се дава трибуна на такова нещо. да вземем да стреляме по улиците защото имаме оръжия и го правим с мерак.
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 49 - за последните 30 години през които съм бил моторджия се сещам за не повече от два - три такива случая с мотоциклет. Същевременно, стотици годишно загиват по пешеходни пътеки убити - повтарям ти - убити от автомобилисти! Защо не коментираш тях, или имаш някакъв "особен" комплекс спрямо мотоциклетите?! Това ми е въпроса, а не теоретичните ти фантазии пич! Колкото до Каранйотов вече ти казах - наговори куп глупости! Определено не е в час. Освен за "блондинките" което е факт!
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да мине през тебе с двеста този мотоциклетист, докато ходиш пеша, да видим дали само моториста е застрашен. Не може да давате трибуна на такива хора, колкото и да подкрепям свободата на словото. Не мотоциклетистите ами и велосипедистите също може да са проблем в определена ситуация.
45
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 44 - на пътя льольо мотористите обикновенно загиват! В 90 процента от случайте по вина на "невинните" според теб zадници в коли! Не, че и други с коли не загиват, ама се моторджийте са ви виновни. Чак изглежда, че злобеете по скоро от завист - щото нямате достатъчно топки да пробвате. Скачай бате, ама злобни постчета като твоето точно на това смръдкат!
44
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 44 - аз пък съм на мнение, че да оправдаваш собствения си стах с "умнеене" и "мъдреене" си остава просто страх и липса на топки! Да, много глупости надроби Каранйотов но в едно беше прав - има го насъскването срещу моторджийте като към "класов враг". Има и много спокойни и разумни хора между тях. И ако въобще си гледал репортажа - какъв е оня с черното БМВ например в кадъра? Него не коментираш, а? Що? Къса ти е пФишката ли?
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мдаа, аз лично съм мотоциклетист от малък! Карал съм и пистови ПВЦ-та като CBR и по улегнали машинки! Не разбрах обаче Ивайло защо така се излага пред камерите! Всеки мотоциклет може да се кара всякак! Ако обаче носиш "съчма" в главата, нищо не те оправдава. Това дето го наплещи е пълен шит! С годините разбрах две неща - карай за удоволствие а не за "тръпка" и като "цепиш мрака" не забравяй колко бързо може да лети "ангела" ти хранител! Другото е агресивна простотия! Уважавай за да те уважават!
42
1
 
12
 
! Отговори
до 44 преди 1 месец
Ако нямаше шанс да пострадат други около тях, лично щях да финансирам всеки който иска пистов мотор и да става донор! Лошото е ,че заради такива наглеци, страдат и невинни!
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз съм на мнение, че мотористите, каращи с 200+км/ч не са проблем, дори напротив. Все пак някой трябва да снабдява нормалните хора, които по някаква причина страдат и се нуждаят от трансплантация на орган за да живеят.
40
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Мотористите ако искат да карат,както си искат,да си купят парцел,да си направят писта и да си трошат кратуните.На обществените пътища спазват Правилника.Караньотов да си затвори голямата уста.
39
0
 
14
 
! Отговори
българка преди 1 месец
Този има син-моторист от Аня Пенчева. Мисля, че Ангел се казваше ***-чето. Та преди около десетина години въпросното синче влезе в един МОЛ в София с мотора си - карайки го, не бутайки ! Можеше да убие някой ! И какво се случи на маминото синче - нищо, ужким го порицаха. Ивайло по-добре да не пле-щи. Хората са казали - Мълчанието е злато! Дано наглият му син не почерни някое невинно семейство. Че то с такива родители, друго не можеш да очакваш!

Спонсорирани публикации