Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"

Това заяви бизнесменът Ивайло Караньотов
8 мар 2024 12:53, Нели Христова
73
Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"
Снимка: Pixabay

Не мотористите са опасни на пътя, а възрастните хора и "блондинките, които са на черешата, без значение дали карат с 20, или с 200 км/ч. Такова мнение изрази Ивайло Караньотов пред NOVA

Той призова останалите участници в движението да не ругаят по мотоциклетистите, защото те са "хора мераклии". По думите му те не застрашават другите водачи, а само собствените си животи.

Повод за коментара стана моторист, който кара с бясна скорост на Околовръстното в София преди дни.

"Той си е купил този мотор, за да го кара. Не може да си купиш оръжие за самозащита и да не го пробваш."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
единствено за което се моля е този като се издъни да не отнесе невинни хора в простотията си. защото не е въпрос дали ще се размаже а кога.
17
0
 
18
 
! Отговори
Мазен дърт комуняга преди 2 месеца
Не му придиряйте на нещото! Все някой трябваше да прибере оная общатата след като и шукундура сашо я разкара! Да прибереш общата се изисква достатъчно интелектуален дефицит! От нас остана зестрата - литри мъжко мляко!
16
0
 
30
 
! Отговори
ужас преди 2 месеца
Аз съм блондинка и си карам по правилата. Те не карат. Аз спазвам скоростта с детето отзад в количата и всеки който ми присветва отзад може да си влезе сам в канавката, не ме интересува. Виждала съм 3ма моториста мъртъвци, един беше без 2 крака, един се беше забил в конче и естествено бяха починали. Тотална безотговорност на комплексари и маняци на адреналина
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това са хора със сериозни психични отклонения. Сложил каската форсирал с 10000 оборота и кара така в градът.На него му е тихо щото е с каска нали? А другите хора? Или другите хора не са важни. Още помня случаят на ония психари с малко детенце -бебе. Родили детето оставили го в люлката и отишли да пилят с 200 по софийските улици. Естествено се пребили и всички са потресени каква трагедия. Трагедия ли или закономерност ?
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сетих се за един *** който караше във Ф1 но през 60-те на 20 век. Напълно неадекватен в градски и извънградски условия. Решил човека спира насред нищото отваря вратата, отзад се нанизват в колата му, кой във вратата. Същия загина през 1968 г.
13
0
 
35
 
! Отговори
asdf преди 2 месеца
Аз да припомня, че синът му на този бизнесмен беше карал мотор в Мол в София, преди 11 години.https://24chasa.bg/bulgaria/article/1428613 Колко сме късопаметни?
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това същото както всеки ден всички реват кански "корупцияаааа!!!" и после като ги фане полицая бързат да му дадат некой кинт "да оправи работата" щото все пак за него някак си не се отнася сега рийш. Те само другите са виновни.
11
1
 
40
 
! Отговори
НАГЛЕЦ! преди 2 месеца
За такива изказвания не се ли носи отговорност?!? Това е като да разправяш, който влезе в казарма да изпробва калашника с един взалп в парка да пробва колко хора ще паднат! Абсолютна нагла лъжа е ,че застрашават само своя живот, ако се забие в някого с 200, едва ли ще нарани само себе си, отделно друг шофьор за да го избегне може да направи масова и верижна катастрофа! На този трябва да му се търси съдебна отговорност за думите му в национален ефир!
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ИВАЙЛО КАРАНЬОТОВ И РАЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ПОСТРАДАЛИ ОТ ПИЯНИ ШОФЬОРИ
9
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този е ненормален, както и повечето мотористи - изобщо нямам и грам съжаление към неадекватните такива, също и защо медиите мълчат за синчето на Стораро коойто колко клипа пусна с над 200 на околовръстното обаче пак си денси по БТВ!??!
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да си купиш пистолет за самозащита и да не го пробваш!!! И как го пробваш, като се "защитиш" от въображаем нападател ли. Малееее!
7
1
 
18
 
! Отговори
Донорите преди 2 месеца
Да не бързат.Има реципиенти за всички....
6
0
 
46
 
! Отговори
129 преди 2 месеца
Той сина му на този празноглавец нали влезе преди години с кросов мотор в вътре в мол в София. Ясно откъде е черпел мъдри житейски съвети. Тя крушата на пада по далече от дървото!
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей това представлява народонаселението на България : Хем има писани закони, но някак си всеки е по-извисен от другите, най-кадърен и за него някак си не важат защото лично него го ограничават някак си и раздава мъдро съвети другите какво да били правили. Ше видите оправена държава някой друг път. После не знам кой бил виновен нейде си.
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има "Закон за движение по пътищата" и трябва да се спазва и от "мотористи" и от "блондинки". Плиткоумец. Той ще ми обяснява къде и кога и от кого имало или нямало проблем.
3
2
 
51
 
! Отговори
Зевс преди 2 месеца
Защо давате трибуна на такива хора? В ЗДВП ясно е написано кой с колко може да кара, ако иска с 200 на писта и като стане сакатлъка да няма невинни жертви.
2
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мераклиите, да се съобразяват със законите на физиката и на Република България, ако може.
1
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хич, затуй сяка година си образувате панахиди и събирате каски и чаркове редовно по пътищата. Не давайте думата на глупави хора бе.