Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"

Това заяви бизнесменът Ивайло Караньотов
8 мар 2024 12:53, Нели Христова
73
Мотористите, каращи с 200 км/ч, не били проблем, а "блондинките на черешата"
Снимка: Pixabay

Не мотористите са опасни на пътя, а възрастните хора и "блондинките, които са на черешата, без значение дали карат с 20, или с 200 км/ч. Такова мнение изрази Ивайло Караньотов пред NOVA

Той призова останалите участници в движението да не ругаят по мотоциклетистите, защото те са "хора мераклии". По думите му те не застрашават другите водачи, а само собствените си животи.

Повод за коментара стана моторист, който кара с бясна скорост на Околовръстното в София преди дни.

"Той си е купил този мотор, за да го кара. Не може да си купиш оръжие за самозащита и да не го пробваш."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм на 65 години и съм взел професионална шофьорска книжка през 1978 г. Минал съм милион километри и съм 100 пъти по спокоен, толерантен и разумен шофьор от вас, неможачи.А вие гъзарюги те с мощните мотори, карате все едно, че сте Господ, но хубавато е ,че много от вас по магистралите и пътищата отивате на среща с него.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А вие скапани ***, цензурирайте, цензурирайте.Вие сте позор за журналистиката.
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мотористите не спазват ЗДП и ППЗДП, особено в частта за ограниченията на скоростта и пресичането на непрекъсната и двойно непрекъсната линия при изпреварване.Бутат се между колите и се състезават на сфетофарите.Живея на Св. Наум. Всяка вечер си правят състезания по наклона към Семинарията, бръмчат и никой не ти закача.
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този дядка за какъв се е взел не ми е ясно. Принципно на близо 3-тонния ми джип последен модел (хитър програмист съм, не мутра без 2лв. в джоба, ама с последен модел кола), някакви донори с мотоциклетчета, няма да му повлияят. Най-многото да ми развалят почивката, защото ще трябва да чистя кръв и органи от колата си и да се обяснявам после пред съда. Мотоциклетисти ненавиждам. Респект- НУЛА. Сума ти колеги програмисти имам мотоциклетисти, респект- НУЛА. Защо ли? Много наглеят, затова.
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Караньотов да даде контакт, къде да му пиша да дойде, да си пробвам пистолета на него.
33
0
 
22
 
! Отговори
Пффф преди 2 месеца
Хахаххаха. Този как избощо е просъществувал до тази възраст с такива елементарни разсъждения. Бразилците от махалите са интелектуални титани спрямо него. Хахахаха
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неговото изказване в явен унисон на слепите очи на всички, включая е мисирките. Моториста снима как автомобил пред него лети. Според километража, който е дигитален и незнайно колко верен - черния автомобил кара с над 180, но за това дори и лек помен няма. Никой нищо, той е нивидим. Мисирките пазят тишина. Идва и този гений... Дори не беше обмислил какво ще каже, а каква беше целта на изказването... само той си знае. Обаче не беше и прекъснат. Изкачаха го любезно да дрънка глупости.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е защото Ивайло Караньотов също кара с 200, без да му пука, че може да затрие нечие семейство...
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поредният член на Менса се изказа
29
1
 
22
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 2 месеца
Колко ли деца ще прочетат този Ентелектуалец и к0лтуровед и ще повярват на наглостта му за да се самоубият или още по-лошо да убият друг утре на пътя ?! Като погребва сина си да се сети за думите си днес! Дано само да няма невинни жертви!
28
1
 
28
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 2 месеца
Тоз и той нещо много насериозно се зема горкия.Значи ако си купя пистолет и мога да го изпробвам в главата ти, така ли бе другарю Караньотов?Приеми че и аз съм "мераклия" като мотористите.
27
0
 
13
 
! Отговори
От дъртата скочубра преди 2 месеца
Анчето всички блондинки са по-умни , включително и изрусените индийки, но по-дашна няма!
26
0
 
21
 
! Отговори
Логика преди 2 месеца
По неговата логика, всеки с оръжие може да го пробва като го види някъде по него! Сам си е казал, че не би имал нищо против! На мен лично ми е интересно куршум дали пробива каска! Трябва да се знаят тези неща!
25
0
 
18
 
! Отговори
Пристрастен си! преди 2 месеца
Всички знаем, че синът ти е луд по моторите, така че не изплисквай легена. И едните и другите са ЕДНАКВО ОПАСНИ, още повече пък когато си на две колела!
24
0
 
24
 
! Отговори
. преди 2 месеца
Оня ден на магистралата около Сандански там където има стеснение на пътя и колите се движат една зад друга , както си карам некой ми присветква , дръпнах се минс някъв пикльо на мотор с една метла отзад и се скара на колата пред мен , че не са се дръпнали достатъчно бързо , е ре тва са ни мотористите.
23
0
 
23
 
! Отговори
стига бе преди 2 месеца
По тази логика и оня пич си купил старото ауди, подобрил го е и джитка с 200 и км/ч. Той също не трябва да е проблем, по логиката на този. Както и много други, които са си купили нещо и ги ползват не по правилата.
22
0
 
23
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Курифей на овчата мисъл. С 200 км/ч = 56 м/сек. Ако има задръстване зад завоя този моторист ще има не повече от 2-3 сек за да намали скоросста си 200 км/ч до 0. Ако не успее (а той няма как да успее) ще спре.... в някоя кола. и няма да спре с 20 км/ч (като възрастните и блондинките) а с поне 70-80. Ако това не е застрашаване на останалите участници в движението не знам кое е. Факта че е мераклия и това му дава право да нарушава правилника, следващата стъпка е да дръпне едно шише водка и да сяда.
21
0
 
21
 
! Отговори
Сайга 12 преди 2 месеца
Ми аз имам доста оръжия за лов, спорт и самоохрана (не е самозащита) Та тези последните къде и по кого да ги пробвам по логита на тоя? За тая работа си има лицензирани стрелбища. Не на улицата. Та да ходят с моторите на писта, не да застрашават другите!
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И откъде черпи толкова мъдрост Ивайло Караньотов?!
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Над 30км/ч превишение - конфискация на колата или мотора. Все едно си пиян.