Stamina MС се включва с рими в ON! Fest 2012

На 21 септември ще излезе на сцената със Shy Fx и LTJ Bukem
Обновена: 11 сеп 2012 13:36 | 11 сеп 2012 13:28,
1
Stamina MС се включва с рими в ON! Fest 2012
Stamina MС. Снимка: ON! Fest 2012

Двама от диджеите на „HMSU Класика” специално пожелаха Stamina MС да бъде с тях на сцената на партито, което ще открие ON! Fest 2012.

Вокалистът, водещ и MC ще подкрепи с надъхващите си рими създателя на интелигентния и атмосферичен дръм енд бейс - Shy Fx и ветерана в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс - LTJ Bukem. На „HMSU Класика” заедно с тях ще излезе и властелинът на тъмния електронен звук Gridlok.

Вечерта ще бъде концептуално завършена от лидерите на българската бас сцена HMSU – Konspirator, EXo, Targy, Mocks, Ogonek и Acidtrip.

Опитът на Stamina MC започва още през 1996г. в пиратско радио. По-късно продължава в тогава незаконната, но вече легална и емблематична cтанция - Rinse FM, където и до момента води седмично шоу. Работил е с DJ Marky & XRS Land по парчето LK (2002), с D Kay & Epsilon по Barcelona (2003), както и с миналогодишните участници на HMSU Класика Dj Fresh (Hypercaine) и Roni Size (On & On).

Всички парчета достигат топ 20 позиции в английските музикални класации. В момента, Stamina най-често може да бъде засечен в компанията на Shy FX, с когото работи по редица проекти на лейбъла Digital Soundboy. Наред с честите си изяви по света, артистът съумява да бъде и модератор на Drum And Bass Arena форумите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ON Fest 2012HMSU КласикаStamina MС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари