Премиерско показно как се вкарват 4 гола на шампиона

Борисов обра аплодисментите на публиката на шоумача в Разград
22 юни 2012 14:00, Красимир Ангелов
281

Първо важен е екипът. Снимка: Impact Press Group

 

Премиерът Бойко Борисов за пореден път впечатли на футболния терен след като отбеляза 4 гола във вратата на шампиона Лудогорец в шоумач в Разград.

Още по темата

Тимът на Витоша Бистрица завърши 6:6 с шампиона в благотворителна среща. Вижте как се представи министър-председателят на зеления терен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
5
 
! Отговори
Напуснал България преди 11 години
Поздравления за Лудогорец, явно са много добър отбор щом завършват наравно с Бистрешките тигри. Идва шампионска лига "шампиони" и какво правим сега? Взимате попълнение Б.Б. или ще дойде с вас да нашамари другите отбори превантивно за да не ви размазват, като бълхи. Жалко, че в България и политиците и футболистите са пълни шутове. Попътно плуване в шампионска лига "шампиони" от Лудогорец.
208
0
 
10
 
! Отговори
ехххххххх преди 11 години
вече ме е срам че съм българин покрай тоя *** ***...
207
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Боко,ти го на*ука на цял народ-само така,тези те избраха-действай!!!!
206
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЪЛНИ ГЛУРОСТИ
205
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таквизи ПР мурафети и по тошово време нямаше!!!
204
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Хахахах шефа на БМФ какъв г*золизец и лакей е хахахахахахаха тъпан!!! Ами в тази страна ако не се подмазваш и не връзваш обувките на шефа ---ще си останеш един работник
203
14
 
7
 
! Отговори
ХА НА БАС преди 11 години
Че ГЕРБ пак ще са на власт и след следващите избори! Вси4ки плюят яко тука но на изборите пак всеки ще гласува за тях!
202
3
 
14
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
Как да не се скъсаш от смях на тая Циркова звезда
201
2
 
19
 
! Отговори
Гнусар преди 11 години
Гнусно.....мръсно....отврат.....Дори и по времето на Т.Живков нямаше такова подлизурство...от всички: Организатори на мача...отразяващи мача....зрители на мача...Помия....
200
0
 
19
 
! Отговори
perekly преди 11 години
Бойкотворителен мач?
199
2
 
13
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Освен това благотворителни мачове се играят от футболисти, които са се доказали като професионалисти , напр. Стоичков, Балъков, Лечков, Костадинов, Б. Михайлов, Бербатов и т.н. Кои са Б.Б. и К.Д. ? Къде са играли те ? В Барселона ? В Ман. Юнайтед ? В Ливърпул ? В Милан ? Ами тогава ?Останалото е загуба на време !
198
1
 
17
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Гръцкото правителство вече си намали заплатите с 30 % , а преди това същото направиха и в Италия .Защо неговата заплата не я намалиха с 30 % , както в Италия и Гърция, а я повишават с 100 % и сега става 7000 лв ? Защото много работи с футболната топка на зеления терен ?
197
1
 
17
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Само преди броени дни той за пореден път излъга, като каза, че БГ отговаряла на всички критерии , за да влезе в еврозоната ... А точно преди 2 дни Европейската Централна Банка официално опроверга казаното от него . На кого тогава да вярваме - на Б.Б. или на ЕЦБ ? И аз ли мърморя или просто не съм част от мат'ряла, който се върже на демагогиите му ? Ето затова съм неудобен за хората на статуквото у нас, защото аз се водя от истината, а не от личния си интерес, вкл. и финансово облагодетелстване по нечестен начин !Изводите ги оставям за него !
196
0
 
18
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Вместо да се прави на футболист, защото става смешен на зеления терен, щеше да е по - добре , ако беше прекопал лозето на някоя възрастна жена, която едва преживява с 145 лв пенсия ! Така със сигурност КПД щеше да е много по - високо !Като се хвали, че е копал картофи, нека да превърне думите в дела ! Останалото е шменти - капели !
195
0
 
5
 
! Отговори
arhar преди 11 години
А мобе би мнението ми не се уважава, защото не знам формулите на амфетамина и каптагона ?Да, НЕ знам формулите на амфетамина и каптагона !
194
1
 
3
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Виждам, че ' независимата ' медия ми премахнала мнението ? Може би , защото не съм част от статуквото на БКП/ДС ? Може би и защото не копам картофи и не гледам овце през работно време ?
193
0
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
Тази фланелка на снимката за кит ли е или за един, където плюска за цяла една нация? И от всичко разбира, и спортува- мани, а изглежда дърт и грозен- що ли? Бягай, Боко, тренирай, че скоро може да се наложи да си доста бърз и няма да има натягачи, а само преследвачи- гладни!
192
0
 
9
 
! Отговори
! преди 11 години
На тези статисти в публиката колко им се плаща? Боко- внимавай, че публиката се смее- не е хубава тази снимка, смени я! А и *** те гледа тъпо- не е от нашият манталитет, явно трудно му се отдава "правилната" физиономия за случая, ама явно ти трябва за цвят на снимката! ТРАГЕДИЯ, БОЖЕЕЕЕЕ!!!
191
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен тигрите от Бистрица са се изложели. Какъв е този равен мач? Затова ли половината министерски съвет отиде да подкрепя Бойко?
190
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахаха ... на десета снимка всички седят мирно и го чакат да ритне по топката. Поне не са снимани как му ръкопляскат угоднически от Лудогорец. :))) Шампионите, оле! :)))