Руснаци и англичани се млатиха до кръв в Марсилия

Ексцесиите станаха веднага след мача, завършил 1:1
Обновена: 12 юни 2016 08:38 | 12 юни 2016 01:00, Красимир Ангелов
133

Снимка: БТА

Руски фенове атакуваха английски запалянковци на стадиона веднага след края на срещата от група В на Евро 2016 между двете страни, завършила 1:1 в Марсилия, съобщиха световните агенции.

Още по темата

Стюардите на стадиона се опитаха да овладеят ситуацията, но не е имало предвидена буферна зона и това е затруднило действията им. Така в крайна сметка нахлулите в района на англичаните руски фенове започнаха да хвърлят отломки от седалки, обръщайки британците в бягство.

Сблъсъците са продължение на напрежение между двете агитки през деня, като в тях участие взеха англичани, руснаци, френски фенове на Олимпик Марсилия и дори крайнодесни фенове на Пари Сен Жермен.

След тях бяха ранени близо 30 души, като един британец е с опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни простотии са това. От руснаците не го очаквах да правят изтъпления като англичаните ... ама явно са един дол дренки
75
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТрябва да си абсолютно неграмотен, за да не знаеш,че Англия е най-големият колонизатор.Тя има колони из целия свят придобити чрез окупация,което автоматично я прави окупатор номер 1!Така че не приказвай глупости,невеж си добре ,но така всички те разбират!
74
2
 
32
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименРуснаците, че поркат, поркат, но и служат в казарма и имат меко казано някаква бойна подготовка.Англичаните и те поркат, но тук-там някой служи в армията.Въпросът ми е "Чий шанс е по-голям?"
73
3
 
35
 
! Отговори
Пре преди 7 години
50 инглизи са в болница 3-4-*** са много зле, браво на руснаците!
72
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да ви кажа ,че на 18 години в Русия ходят в казарма респективно на война .Така че руснаците могат да ги изметат когато поискат теа дебелогъзи англичани .
71
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И руснаци и англичани са световноизвестни пияндета, затова се трепят. Алкохола си е казал думата, не търсете друга причина.
70
4
 
14
 
! Отговори
пешо преди 7 години
едни животни се сбили с други животни. жалкото е че са толкова малко ранените. аз съм за всеки футболен хулиган, който си търси боя, да си го намира.
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Brexit - щом са решили да са отделно нека ги бият здраво !!!Англия ще си го вкара сама и ЕС ще е по силна без педерунгилите от острова .
68
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичката им е такава на французите, за това и се толкова предпочитана дестинация от терористите.. 28 англичанина в болницата един стюард и 2 руснака.. два дни преди мача англичаните правят золуми по улиците а французите не взеха никакви мерки..
67
5
 
31
 
! Отговори
Myself преди 7 години
Френските, а оттам и чуждите пресс-агенции премълчават истината - темата е табу.До снощи телевизиите говореха само за фенове хулигани англичани и руснаци при сбиванията.сега с половин устапочват да споменават и за участници подстрекатели французи . Четете араби с френски документи които не понасят да виждат сега вече и в Европа, хора седнали и да консумират алкохол или храна ПРЕЗ РАМАДАНА.Марсилия и пълна с араби, джамии, същото е в Ница.Но днес съществува ИНТЕРНЕТ и нищо не остава скрито
66
0
 
15
 
! Отговори
Niki преди 7 години
На всички хулигани трябва да им се забрани да посещават каквото и да е спортно събитие до живот.
65
5
 
27
 
! Отговори
Dani13 преди 7 години
a brawo na rusnacite boi po angli4anite malko im e bilo
64
52
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
руски 5дерасти не трябва да се допускат на такива цивилизовани мероприятия-те са азиатски диваци"Полицаите разделиха групи от английски и руски привърженици. Те са използвали сълзотворен газ, за а успокоят няколко английски пияни фенове",====По вероятно е руските окупатори да са били дрогирани и пияни не британците които са културен народ.БОЙ ПО РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ!
63
3
 
39
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Англичаните са всеизвестни футболни хулигани. И на снимките се вижда ясно кой кого рита.
62
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И едните и другите са недостойни нации, не знам защо въобще ни занимавате с тях. Дори не прочетох статията, а просто минавам да оставя възмущението си.
61
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бе Били са спец части на путин с танкове и калашници и са стреляли по жени и деца, а англичаните смело са бягали, е има тук таме некой изцапал гащите ама нищо.
60
24
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Подразделение от руски биячи командировани на ЕВРО 2016.Нищо не е случайно.
59
45
 
10
 
! Отговори
слава на Украйна преди 7 години
Бой по руските окупатори и терористи.
58
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До varg рашките Да се пробват с турските ако им стиска
57
31
 
5
 
! Отговори
реалист преди 7 години
в болниците са приети 14 рашковци и 9 англета