Феим Чаушев си тръгва?

Станишев се е срещнал в късния петъчен следобед с Чаушев, твърди Дарик радио
21 мар 2008 20:21,
49
Феим Чаушев си тръгва?
Чаушев отрече да е разговарял с министър-председателя. Снимка: БГНЕС

Премиерът Сергей Станишев се е срещнал в късния петъчен следобед със заместник- външния министър Феим Чаушев, твърди Дарик радио.

Според информация на радиото, очаква се Чаушев да бъде освободен от поста през следващата седмица, след като завърши посещението в България на турския премиер Реджеп Тайип Ердоган и преди посещението на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Дурау Барозу.

Самият Чаушев отрече да е разговарял с министър-председателя и добави, че въпросът с неговата оставка е личен избор.

По-рано днес с думите: “Бисер много ми харесва” заместник-министърът на външните работи Феим Чаушев отговори на въпрос  кое име предпочита.

Само преди дни гръмна поредният скандал в страната, след като стана ясно, че заместник- външия ни министър има две първи имена и неподадена данъчна декларация за доходи.

С едното – Петър Чаушев  е съсобственик или управител на четири търговски дружества – АСПО СТАР ООД, ВИЛФРИД ОЙЛЕР – София ООД, Дюни АД и ИМОБИЛИЕН ФЕРВАЛТЕНГСГЕЗЕЛШАФТ ООД.

С другото – Феим Чаушев е дипломат.

Заместник-външният министър категорично оспори тезата, че фигурира с двете имена – Петър и Феим – в различни документи, за да може паралелно да изпълнява държавната си длъжност и да участва в бизнес структури.

Бисер пък е псевдонимът от досието му от бившата Държавна сигурност.

Днес Чаушев отказа да отговори с кое от имената си е член на ДПС.

Той отклони и въпросите дали се води кампания срещу него и дали личните му документи са изрядни с думите: “Вие преценете”.

Чаушев не отговори и на въпроса дали смята да подаде оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
i tozi e izmennik predal na rodinata agent i donosnik.
48
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
ве4е ме е срам ,4е съм българка и 4е живея в българия.!!!!ако Б-я е правова държава,главният ни прокурор трябва незабавно да образува дело срещу Феим-Петър-Бисер ЧАУШЕВИ ??? и го изпрати в пандиза,а неговият пряк началник-министъра на външните работи Ивайло Калфин да си подаде оставката.По голям срам и позор за Б-я от това -- ряпа му кажи.....
47
0
 
2
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
виждам че си преминал на кирилица.защо аз не пиша за тези ***.защото както виждаш те са бити карти.опашката.както гущерът си жертва опашката за да си спаси живота така и тези бяха хванати за да бъдат замазани очите на общ.вижте ги тези са престъпници но както виждаме работата има вътрешен живот от който теденциозно се поднасят ужким разкрития.с тези уж новини се цели да се отвлече вниманието от собственните им золуми защото делата на очите зъбът и т.нбледнеят пред мащабите и плануваните злодейства с които се надпреварват да унищожават ограбват вредят.това което се случва в момента се казва альо портальо децата го играят
46
0
 
2
 
! Отговори
Радко преди 16 години
ми Митьо Очите, Маргините, Топлото, Овчаров и БАЩАТА НА БАЩИТЕ МАДЖО са забранени теми, та затова - ако някой се опита да напише нещо - Админите веднага го трият - те искат да се говори за по-незначителни нещица и така да се отвлече народното внимание - Ами не виждате ли че само 2-3 седмици след грозния АТЕНТАТ във влака София-Кардам, никой не казва нищо, медиите мълчат послушно, а пък нещастната мутра Р.Петков, още преди експертите да са започнали работа, обяви че не става въпрос за атентат - А един господин от експертите, каза че са запалили перде на друг вагон, в резултат на което ИЗГОРЯЛО ПЕРДЕТО, а не 9 човека
45
0
 
2
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
имаш късмет че разполагам днес със повече време та мога да ти напиша защо аз не говоря за очите за главата или краката.ако беше малко прозорлив/а щеше първо да си настроиш програмата на кирилица много е лесно.натискаш на бялата лентичка отгоре едно байряче и го сменяш от друго на българско и ако клавиатурата ти изписва кирилицата на погрешен бутон направи като мен залепи си отгоре тиксу със съответната буква за да може чоек да разбере точно колко не знаеш.
44
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
abe za6to nikoy ne govori za Mityo O4ite,Marginite,Toploto,Ov4arov,i vsi4ki ostanali balgari zaradi koito vsi4ki sme na tova dereje,a se zanimavate s 1 ili 2 turci.idiyoti takiva.
43
0
 
2
 
! Отговори
bai petko ot 4apra4e преди 16 години
Edno vreme biser (4au6ev) mi otkradna 45 leva za ob6tinski savetnik i ne mi gi dadi . toi e lajec i podal kat osman pa6a na vremeto , na besiloto ahhh de da mojeh da ta gepa maimuno mrusna tvoita verica svinsko qde6 4e i na horata zdravito izedi kiopek s kiopek
42
0
 
2
 
! Отговори
DEMO преди 16 години
Този още ли е зам.министър???.Хвала на тази коалиция!!!
41
0
 
2
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
ЧАУшеф чауШЕФ чаУШЕВ стаНИШЕВ СТАНИшеф станиШЕВ станиШЕФПЪРванов пърВАНОВ ПЪРдюВАНОВ ДОГан доГАН ДОкоГАН доГАНю
40
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
с кое ли име ще се яви пред аллаха.Там като го чакат 77 девицимай ще трябва доста да му се сбръчка мозъкът да измисли поне70 имена.надявам се ердогъз да му помогне като едноверец.
39
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Да се махат!Щом се чуе за злоупотреби и почват да се двоумят!Каква се моткате?Вальо "Топлото"...Маргините и т.н...
38
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Държаха ме в затвора, по обжинения, които отпаднаха, и понеже трябваше да не ми плащат, ми сложиха присъда на излежаните месеци, там имаше хора с различни призъди, за това, че имат фалшиви лични карти и паспорти!Този, зам.министър, дали не носи наказателна отговорност??На онези момчета, в затвора, им наложиха присъди по 12 и 18месеца, ефективни - Лични докумвнти са подправили, а този Феим,Петър, Бисер е представлявал българия, високопоставен чиновник!Г-н Главен Прокурор на РБългария, ще повдигнете ли обвинение????
37
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
А за "ISKANDER" ?
36
0
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 16 години
Ще се намерят не само ножове. Да си чувал за SS-27 ? A, ?
35
0
 
2
 
! Отговори
каа3 преди 16 години
би следвало по демократичному веднага обвинение и да му сепоиска оставката защото ако си тръгне по собственно желание ще тябва да получи обещетение и ние дъжавата ще тябва да му изплащаме заплата а после пенсия.той ще си я получава без да има нужда да работи. а след някое време виж че направил Д.П.С.2/Дръжте Продажните ***/СЕЙШЕЛИТЕ са известни по цял свят като место на фирми Пощенски кутии.Там са крадените от държавата пари.
34
0
 
2
 
! Отговори
ХАЙДУТИН ХРАБЪР преди 16 години
аз подкрепям да махаме фесовете на гадните башибозуци в едно с главите им - тази *** скоро ще не превземе - вижте демографската справка - българчета не се раждат почти - само турчета и ***, като в повечето случаи двата последни етноса са преплетени - и тази *** ходи по Европа да ни излага с българските си паспорти - НА НОЖ, БРАТЯ !!!
33
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Армията ви ножове има ли поне?Му-хахахахахаха
32
0
 
2
 
! Отговори
Boris преди 16 години
Abe, tova si tinpichno nashenski sluchai.
31
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде Ахмед, да си живеем спокойно и никога да не правим като арнаутите. Писнало ни е вече от майчини ридания. Каквото е било, било е .
30
0
 
2
 
! Отговори
777_ТРИ БРАДВИ преди 16 години
А относно кадънките, не се притеснявай. Те не ни харесват и ние също, така, че не се безпокой. Разкрихте си подлата анадолска душичка какво е намислила. Повечето от вас мислят като теб. Това си го знаеме.