Сакскобургготски с 5 заместници, идвал усилен сезон

Илия Лингорски, Марина Дикова, Минчо Спасов, Милен Велчев и Огнян Герджиков ще помагат на царя
31 окт 2008 20:16, Георги Савчев
25
Сакскобургготски с 5 заместници, идвал усилен сезон
Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски. Снимка: БГНЕС

Петима са новоизбраните заместник-председатели на НДСВ – Илия Лингорски, Марина Дикова, Минчо Спасов, Милен Велчев и проф. Огнян Герджиков.

Това бяха предложенията на лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски на първото заседание на Политическия съвет след ІV конгрес на партията в Габрово.

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски обоснова предложението си за разширяване на състава на заместниците си с усиления политически сезон, който предхожда изборната кампания.

Предложенията за заместник-председатели на партията бяха единодушно приети от Политическия съвет, уточнява пресцентърът на НДСВ.


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
тарарам преди 13 години
И ще чакат от умрял писмо!Значи,зора е голям!:)))
23
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 13 години
Да, прав си!Най-европейската партия!Достатъчно е да погледнем имотите на царя и обкръжението му, които дойдохо тук едва ли не голи и боси, а сега имат половината страна и почти цялото черноморие, и да ги сравним със загиващото Българско образование, закритите училища и уволнени учители, и наистина ще се убедим че си хиляди пъти прав!!!Да живее Тройната коалиця!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
хиха преди 13 години
Ей eu-10, абе намери си друга партия. Тия малко ти плащат. Само за едно изречение ...
21
0
 
0
 
! Отговори
az преди 13 години
Е че Симо е сложил целия си електорат за заместници. Това е грижа за избирателите
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Simenon e zavisim ot cifrata 5 - 5 deca, 5 zamestnika... stoli ne mojem i vsicki nie da mu dadem po edna 5-tica...
19
0
 
0
 
! Отговори
Казан преди 13 години
е освидетелстван от собствените си роднини, като невменяем.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Отдавна е известно, че царя ще се отказва от политиката. Този момент идва точно навреме, когато трябва да се харчи придобитото. Милен Велчев ще бъде един от заместниците, които отговарят за постепенното ликвидиране на НДСВ. Защо ще му е партия на царя, след като благодарение на нея придоби имотите си. Заместниците, които ще доликвидират НДСВ ще източат това онова и можеби за пръв път ще сме свидетели на фалита на една партия, която е участвала във властта. Това ще е последният изборен сезон на тази партия в името на държавната субсидия за избори, след което тя ще се разпадне.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Ще го чака усилна работа да си стяга багажа за Испания! да не забрави преди това да върне 4000 дка надвзети гори - мина повече от година и той все ги "връща"!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
тези които предлагат гласуването да стане задължително, прости ли са ,или нас правят на прости. Какво от това ,че ще отида задължително пред урната- там аз ще гласувам за този който ми е платил. Не е важно дали си гласувал ,а за кого си гласувал, а аз ще гласувам примерно за бсп -срещу 50 лв ,а не за ндсв -срещу 30 лв. Чувал съм Милен Велчев да лансира тази идея, има и други.Скритата им идея е да увеличават излишъка, защото ако например един милион избиратели не участват и платят по 100 лв това е равно на 100 милиона лв.Така ще има повече за разпределяне после ,тоест за източване чрез'' обръчите'' на ''кацата-бюджет''.
15
0
 
0
 
! Отговори
X преди 13 години
Царят е хванат добре на снимката. Добре е да го възприемаме като политическа карикатура, защото ако го вземм на сериозно ще имаме още един повод за срам.
14
0
 
0
 
! Отговори
Дед преди 13 години
Ей ненормалнио айде одиси.И 10 да земеш като немаш мозък се е тая.Виж да крадеш Български земи можеш.Намери се една *** да те извика.Друга да ти харизва имоти ще се намерили трета да те изгони?Проклета да е тая майка къде роди тебе и Доган.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Усилен сезон ли?!!!! Тоя да не си мисли че още години схте му позволим да жъне и прибира от нашата страна. Да си събира багажа и от където е дошъл. ........
12
0
 
0
 
! Отговори
do 11 преди 13 години
ti 6a lae6 bokluko 6toto si carvul.i DPS koga mi qde6 i 6a go qdete vsi4ki
11
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 13 години
na kade butnech stadoto na tam varvi.tova sme bulgarite-prodajni,za 50 lv. si davame gaza pod naem i posle se oplakvame ot niskite zaplati.kakva e opravata takuv i naroda.
10
0
 
0
 
! Отговори
eu преди 13 години
НДСВ е единствената нормална партия в Бг - европейското лице на България и не мога да разбера какъв е тоя нихилизъм у нас българите .
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Само при задължително гласуване. 1.Не могат да купят всички - защото ще им излезе дебело.
8
0
 
0
 
! Отговори
нумера преди 13 години
Пълна глупост - защото който не вярва на никоя партия ще ги задраска всичките и така ще "гласува". .
7
0
 
0
 
! Отговори
Български имоти и го преди 13 години
Хора, ще му позволите ли да ни вземе!?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Сакс Куборготски купува гласове по 50лв. Единственото спасение е задължително гласуване, тогава няма да купят всички. Защото няма да имат ресурси.
5
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 13 години
gonim evropeiski standarti s bulgarski zaplati kak da stoim tam...takiva kato nego ni progonixa ot rodinata,za da si izushim decata.