Червените смутени. Бият предсрочен парламентарен сбор

ИБ на БСП ще внесе предложение за извънредно свикване на парламента в понеделник
75
Червените смутени. Бият предсрочен парламентарен сбор
Ангел Найденов. Снимка: БГНЕС

“Действията на изпълнителната власт във връзка с кризата с газа са навременни и адекватни”, обяви председателят на парламентарната група на БСП Ангел Найденов.

Според него властта прави всичко по силите си, за да гарантира интереса на гражданите си.

Корнелия Нинова призова нацията да се консолидира в условията на криза и партийните интереси да останат на заден план.

По нейните думи България е жертва на спор между Русия и Украйна и за да се излезе от тежката ситуация е необходима пълна мобилизация.

Във връзка с газовата криза има предложение да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание в понеделник – 12 януари, обяви Найденов.

По всяка вероятност заседание ще има и във вторник.

По-рано от ГЕРБ и “Атака” също поискаха предсрочно прекратяване на депутатската ваканция.

Според социалистите България може да търси компенсация за кризата едва след овладяването й.

“Нормално е, при неспазване на един договор да има обезщетение. Претенции за такова обаче ще имаме, след като установим точно загубите”, аргументира се Нинова.

“Нашата цел е да приключим мандата така, че българите да го оценят като успешен”, поясни целите на БСП Ангел Найденов.

Той изрази увереност, че управлението на тройната коалиция няма да приключи предсрочно, въпреки очакванията за нови протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
mi преди 15 години
От прочетените коментари по всяка вероятност най-компетентен е този ,който знае че имате обстипация,Ако нямате чай хони буш,можете да го закупите в ХАЛИТЕ,Или си вземете Бизалакс от аптеката,но след дефекация задължително поемете храна,вода или сокове топли но не горещи,Удобно е ако имате и топла вода за да се изкъпете,Приятен ден от компютърно неграмотно,
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сетила се Мара да се побара
12
0
 
0
 
! Отговори
gothic преди 15 години
Къде ви е достлука с русия сега, червените? Няма ли някой от вас да се обади тука?
11
0
 
0
 
! Отговори
чочко преди 15 години
Стига бе брат, нямало да има кой да гласува за тях, пак ще са номер 1 в класацията на *** у нас, и пак ще са там, където са сега, и пак ще са мнозинство. Не разбрахте ли, че от българите по-просто племе нема, и нема и да има.
10
0
 
0
 
! Отговори
atanas_1941 преди 15 години
Отново ЕС, оплют от бандата червени и не толкова червени управници ще спасява българския народ от некадърното и престъпно управление на тройната разбойническа коалиция, въпреки хулите и заканите по адрес на Брюксел.
9
0
 
0
 
! Отговори
Liktor преди 15 години
Сега ли се сетихте да взимате адекватни мерки ,джанъм ?А защо не започнахте веднага след 18.12.2008 г. ?Ако не за нас ,то поне за електората си помислете !!!На лято няма да има кой да гласува за вас !Та късно е либе за китка !
8
0
 
0
 
! Отговори
IND преди 15 години
Не знам дали Русия или Украйна са виновни за спиране на газта, но нашето правителсто е виновно за сегашното положение! Къде са запасите от газ? Къде са алтернативните енергиини източници? Само мазут ли има в тая държава?
7
0
 
0
 
! Отговори
чочко преди 15 години
Нашата цел е да приключим мандата така, че българите да го оценят като успешен, поясни целите на БСП Ангел Найденов. -------Ей на това му се вика непукизъм
6
0
 
0
 
! Отговори
инфо преди 15 години
Заради спрените доставки на газ метановите колонки по бензиностанциите останаха празни вчера. Таксиметровите шофьори, които карат основно на газ, заплашиха, че ще блокират парламента.
5
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
АНГЕЛОООВ, АНГЕЛОВ, НЕ СМЕ ЖЕРТВА НА ЧУЖД СПОР, А НА СОБСТВЕНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО...Договорите за членство в НАТО и ЕС и Конституцията, СА КАТЕГОРИЧНИ:- Правителствата ни са ДЛЪЖНИ да се грижат за непрекъснатия икономически и социален просперитет на Нацията и да осигуряват най-важните ресурси, от поне два источника или да осигурят съответните ефективни заместители. Минималния срак за КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ е 70 дни!- На базата на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПЛАТФОРМИ, те са длъжни да разработят ИКОНОМИКО-СОЦИАЛНИТЕ си управленски програми.- На горната база да СЪСТАВЯТ ГОДИШНИТЕ БЮДЖЕТИ..., но единствената програма която имат, най-вече последните две правителства и която преизпълняват е, да ГРАБЯТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ, а опозицията Е ДЛЪЖНА ДО 14.ЯНУАРИ ДА ЗАЯВИ В МЕДИЙТЕ, че Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!ПИТАМ,КАКЪВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ......НО ЗАЩО ПЪК НЕ..., АКО СИ ПЛАТЯТ КОЛКОТО ТРЯБВА...С всичко това Премиера и Министрите от правителството на А. Доганов, нарушиха грубо държавните си Конституционни задължения съгласно:..."Чл. 108. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството И НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЯ..." (3) Министрите ръководят отделни министерства, освен ако Народното събрание реши друго. ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ.( В КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ГОВОРИ САМО ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ...)...КЪДЕ Е ОБАЧЕ НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ИЛИ ПАК НЯМА ПОВОД ДА СЕ НАМЕСИ..., ДА НЕ БИ ДА ЧАКАТ ЧУЖДАТА АРМИЯ...???п.п. Не забравяйте паролата: - 14/01
4
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Вместо на 14.01 - на 12.01.Ето това е "извънредно" заседание и "навременни" и "адекватни" действия!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
защо се случва всичко това ,защо? - само станишев отговаря : защото сме сатанисти, и господ ни повтаря наказанието. Щом не си взехме поука от Жан Виденов. Ето отново наказание, гласувайте за БСП пак!
2
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 15 години
Същински Сталинко хаха.Ужас.Горд комунист с запек.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I Z M E T ! ! ! !