Кабинетът да си ходи!, зоват от ГЕРБ

Заради газовия хаос от партията искат и предсрочно прекратяване на парламентарната ваканция
7 яну 2009 14:00,
112
Кабинетът да си ходи!, зоват от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ иска предсрочно прекратяване на парламентарната ваканция, поемане на политическата отговорност от пряко отговорните министри и оставка на правителството.

Това заяви председателят на партията Цветан Цветанов.

Другите мерки, които трябва да бъдат предприети заради газовата криза, според партията, са приемането на обръщение на Народното събрание до парламентите на Русия и Украйна за своевременно решаване на газовия конфликт и изслушване на премиера Сергей Станишев по всички подробности на кризисната ситуация и възможностите за нейното решаване.

И от "Атака" също настояха за прекратяване на парламентарната депутатска ваканция.

Хората на Волен Сидеров искат незабавно свикване на Народното събрание и народните представители да бъдат запознати с всички договори с "Газпром”, както и с анексите и приложенията към тях.

"Атака" иска и обяснение от министъра на извънредните ситуации Емел Етем защо липсват задължителните по европейските изисквания тримесечни запаси от горива.
 
По конституция право да свикат Народното събрание имат неговият председател, президентът и министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
kirqkov преди 15 години
az sam na sashtoto mnenie sas 109,gerb nemat kadri za upravlenie,to stava sas kadri............
110
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ, че в партия ГЕРБ се изпитва остър интелектуален дефицит, Г-н Цветанов, Ви подсещам...Не е нужно човек да е компетентен, но всеки би трябвало да знае,1. Няма решение на Европа за спиране на ядрените ни реактори! Това е предложение на тогавашното ни правителство... Но дори и да имаше решение, Чл. 36 от договора ни дава право, при криза в сектора като днешната да ги пуснем... Навремето Соломон Паси излъга цялата ни нация, че ще ги пуснем след партньорска проверка.., но лъжеца си е лъжец...!!!2. Кой ни е спрял до сега, да си направим връзки с газопроводите на Гърция и Румъния, че и през Турция можем да ползваме Ирански газ, до осигуряването на Египетски или Казахтански... Кой ни спира да се свържем с Европейстите газопреносни мрежи... След газовата криза от 2006г. това е въпрос от жезненна важност за нацията ни!!!3. Кой пречи на правителствата ни да изискват, чрез закон, всички структуроопределящи предприятия да се самоосигурят поне с два основни источника на енергия и един авариен!!!ПРЕЧИ НИ БЕЗДАРНОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА на собствените ни правителства...!!! ОТСЕГА МИСЛЕТЕ ЗА ВАШЕТО...ДЪРЖАВИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТразчитат на 5 вида суровини за енергия - атом, въглища, нефт, газ(метан) и вода. Правят се такива разчети, че дори един от источниците да спре напълно(както днес газа), чрез другите държавите да не усещат кризата, РЕШЕНИЕ ИМА!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, НЕ С КАКВО ЕВРОПА МАЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., В УСЛОВИЯТА НА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, А НИЕ С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен... В условията на днешната енергиина криза, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ!!!ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ, а опозицията Е ДЛЪЖНА ДО 14.ЯНУАРИ ДА ЗАЯВИ В МЕДИЙТЕ, че Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!ПИТАЙТЕ, ЦВЕТАНОВ, ПИТАЙТЕ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ...п.п. ЦВЕТАНОВ, не забравяйте паролата: - 14/01
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ама аз не искам да ме управляват *** от Герб
108
0
 
0
 
! Отговори
mazen преди 15 години
Това лице на снимката не ви ли навява усещането за нисък интелект и перверзия + още нещо ......
107
0
 
0
 
! Отговори
Alexei Petrov преди 15 години
...smurfovete se naakaxa..,ritinga 6te im padne do izborite pone s 7-8% i 6te duxat...
106
0
 
0
 
! Отговори
nafarforii преди 15 години
vmesto da raztiagame lokumi- na 14.01 da izlezem vsichki s paveta i udriii ,udriii..... niama drug nachin
105
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Абе, тоя верно прилича на плънка за пре...зерватив!!!
104
0
 
0
 
! Отговори
Доколенков преди 15 години
Извода от написаното до тук е:СОФИЯ МРАЗИ бойко и мазното му протеже, наподобяващо на кльощав манекен на пре..зерватив....
103
0
 
0
 
! Отговори
Бобо боклукчията преди 15 години
Тоя ***, с миришещата уста, който прилича на х-й в главата, кога стана специалист и по газовите проблеми.Той толкова е бил и полицай, колкото и шефа му.Дали е виждал жив агент.И тоя ще ме управлява.Искам да го плювна.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ало червените *** както ми е студено в момента, ако спре и тока и останем на тъмно, че и да ни върнат пак на купони ,*** ще ......Този път трябва да забранят бсп, дпс и покрай тях ндсв, като опасни за живота и бъдещето на българия.Правилно е казано, най-добрият комунист е мъртвият комунист- допълнение и дпс-ар и царист.Щом някой каже че не харесва комунистите и турците , веднага почват *** в форума-бойко не бил красив ,иван костов бил черен.Ами я вижте червените ***-гейове, с мъжки секретарки .Вие ни натресохте тъпия цар.Затворете си червените плювалници че ще ги напълним с л-а-й-н-а.
101
0
 
0
 
! Отговори
Bat Boiko преди 15 години
Незакачайте Бат Бойко ей!
100
0
 
0
 
! Отговори
Овен Делон преди 15 години
Преписано:Това лице на снимката не ви ли навява усещането за нисък интелект и перверзия ?
99
0
 
0
 
! Отговори
Желязко Желев jele преди 15 години
............Нормалния човек като се провали се крие от хорските очи.Не ме интересува кои ше доиде ,но като се провалиш си отиваш.Лесно идват трудно си отиват-това ни е проблема с управляващите.Те само патриарха не изкараха виновен ,че сме зле.
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Macbeth, дали е случайно обвързването на ника ти с трагичен герой и симпатиите ти към лявата идея можем само да гадаем. Това, което знаем обаче е, че лявото управление в България е магнит за злини, бедствия и катастрофи. Едва ли някой може да ги изброи. Да, поводът е спирането на газта от Украйна, но ПРИЧИНИТЕ да се стигне до тук са: недалновидност, национално предателство чрез достигане на пълна зависимост от Русия, тотално разграбване на държавния резерв, липса на какъвто и да е контрол върху енергийната система и т.н. и т.н. Да се говори, че властта не носи вина в момента е признак единствено на пълно заслепяване и тотална глупост.
97
0
 
0
 
! Отговори
mathur преди 15 години
Ще пушим или ще пием вода?????
96
0
 
0
 
! Отговори
Димо преди 15 години
Станишев понеже изглежда много интелигентен и красив та е направил нещо за България нали? Да си ходи тройната коалиция! С кризата с газа за пореден път показаха, че не могат да реагират адекватно на каквато и била извънредна ситуация. Правителството с цялото си нахалство е още в коледна ваканция!!!! Мизерници! На 14.01.2009 всички пред парламента!
95
0
 
0
 
! Отговори
натиск преди 15 години
94, самата дума протест означава противопоставяне срещу нещо, несъгласие, изразяване на неодобрение. Какво разбираш под "протест за нещо"? Стига вече с тези оправдания, че нямало кой да дойде да управлява и т.н. По тази логика опълченците трябваше да офейкат от Шипка, мислейки си "абе, тези казаци сега ще ни направят тяхна губерния". Във всеки един исторически момент се мисли за премахване на злото. След това под строг контрол и постоянен натиск се намират алтернативи. Да, няма да стане с една-две седмици митинги и после пак ракийка и благи приказки.
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре, ще протестираме. Горе-долу е ясно срещу КАКВО. Не е много ясно срещу КОГО. И никак, ама съвсем никак не е ясно ЗА какво и ЗА кого. Освен, май, в позла на бакшишите, които във връзка с ряското поевтиняване на горивата искат да вдигнат цените ...
93
0
 
0
 
! Отговори
Macbeth преди 15 години
Ne razbiram kakuv mu e problema na Boiko- pojarnika4eto?!? Gazovata kriza ne e predizvikana ot pravitelstvoto a ot konflict, koito po nikakuv na4in ne zasjaga na6ata strana. Interesno bi bilo kak biha reagirali ot Gerb ako tova se be6e slu4ilo po vreme na tehen mandat? Stani6ev i pravitelstvoto reagiraha dosta burzo i adekvatno.
92
0
 
0
 
! Отговори
Костов преди 15 години
Това лице на снимката не ви ли навява усещането за нисък интелект и перверзия ?