Бойко към полицаите: Пари ще има, ако си вършите работата

Премиерът пое ангажимент да облекчи работата на служителите на реда
17 авг 2009 15:45, Красимир Ангелов
162
Бойко към полицаите: Пари ще има, ако си вършите работата
Снимка: БГНЕС

 

“Ако полицаите искат повишение на заплатите, с тяхна помощ приходите в хазната трябва да се увеличат от митá, от акцизи за горива, цигари и алкохол, зеленчуци, контрабанда.”

Това обяви премиерът Бойко Борисов след представянето на Павлин Димитров като зам.-министър на вътрешните работи и Калин Георгиев като нов генерален комисар на МВР.

Още по темата
"Обществото очаква въздигане на авторитета на МВР. За да стане това факт, за да се повишат заплатите, полицаите трябва първо да покажат, че го заслужават, че го могат и аз се надявам следващите месеци това да е факт”, продължи министър – председателят.

 

Той изрази надежда, че униформените ще подобрят своята работа, като се започне от трафика в София и в големите градове, минавайки през ежедневния контрол и “разбира се, да се удари корупцията при тези катаджии, които не само ни срамят, но се и пазарят с хората с по 10-20 лева”.

Борисов констатира, че вътрешното министерство трябва да обърне и специално внимание на наркотрафика.

“Хората в кварталите много добре знаят кои са наркопласьорите”, обяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов пожела преди началото на учебната година родителите да се чувстват спокойни за децата си на улицата.

"Мой ангажимент и ангажимент на парламента е да направим такива законодателни промени, които да облекчат работата на полицията”, завърши премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 14 години
Мисля че си доста скромен - 40 години са малко, ако са само толкова ще почерпя всички форумци по една бира, може и по две ... ама на думи де, така както Бойко ви обещава разни хубости.
18
0
 
2
 
! Отговори
Рако преди 14 години
Колко още ще им вдига още заплатите, та и първа категория труд са. Едва ли има друга държава, в която лекарят и учителят да получават по-малко от един полицай.
17
0
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 14 години
Да, както се казва АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНОТО - и веднъж опитало сладостта на лесните пари, родното ченге няма как да спре ...
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е ,прав е ББ.Всяка написана глоба е пара в бюджета.Обаче някои предпочитат да е в личния им бюджет и така се ощетяват другите-честните.Така е и с митничарите и с данъчните.Ако се изловят от всяка гилдия по 10 човека и се вкарат в затвора за дълго другите ще се замислят дали да се облагодетелстват лично или ще си гледат работата съвестно.
15
0
 
2
 
! Отговори
hah преди 14 години
toa boiko 6te vyrne Bylgaria 40godini nazad,vmesto da q evropeizira.
14
0
 
2
 
! Отговори
lokva преди 14 години
не. който е свикнал да бърка в паницата с меда ще продължава да го прави
13
0
 
2
 
! Отговори
BF преди 14 години
проблемът е, че пари има и без да си вършат работата! Примери колкото си щеш. И не само полицаите не си я вършат,същото важи за съдебната власт,за народното събрание, за чиновниците по министерствата и общините,за голяма част от лекарите в болниците и въобще за цялата държава! И въпреки това пари вземат,пари има,което значи дискриминация щом за тези пари само от полицаите се търси работа!
12
0
 
2
 
! Отговори
Слави преди 14 години
Бойко също много добре познава наркопласьорите тъй като известно време работеше с тях като главен секретар. Искам да кажа работеха съвместно.
11
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 14 години
Да, ще взема и аз да стана най-накрая полицай. С тандема Бойко-Цецо май дебелогъзите хрантутници ще станат най-глезената прослойка в Родината ни. Дори ще им се разреши да убиват ... "при изпълнение на служебния си дълг"
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кога някой от тия комплексари-полицаи си е свършил работата
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МОЛЯ, ВСИЧКИ ФОРУМИЦИ ДА УЧАСТВАТ В СЛЕДНАТА ДИСКУСИЯ...ВДИГАНЕТО НА ЗАПЛАТИ, ЩЕ НАМАЛИЛИ КОРУПЦИЯТА В ПОЛИЦИЯТА И НАЙ-ВЕЧЕ В "ПЪТНА ПОЛИЦИЯ"+ НЕ - ДАБЛАГОДАРЯ !
7
0
 
2
 
! Отговори
sas преди 14 години
Това трябва да се отнася и за учителите, г-н Борисов !!! Не само за полицаите. Вижте само по колко дни са в отпуск по болест и проверете дали наистина са болни! А през това време децата карат свободни часове. А каква я вършат в часовете - всеки ученик ще ви каже.
6
0
 
2
 
! Отговори
lokva преди 14 години
думи, думи, думиНие искаме да видим реални действия а не имитиране на такава с пълнене на статистиката с провинения на граждани или дребни риби от престъпният свят.
5
0
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
taka e
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Evala!!! Bravo! Samo taka!
3
0
 
2
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Хората в кварталите много добре знаят кои са наркопласьорите, обяви лидерът на ГЕРБ.------------------------------И не само това! Знаеме и че РПУ-тата работят с тях на "трудов договор"!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Приказки много на място! Дано станат факт!
1
0
 
2
 
! Отговори
трън преди 14 години
Ааааа така, сега друа песен запя!!