Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов

Всеки ден правителството променя позициите си, твърди той
17 апр 2010 12:13,
142
Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов
Снимка: БГНЕС

"При сегашното управление отново има завръщане към политиката на Иван Костов", обяви в Сандански червеният лидер Сергей Станишев.

"Правителството променя всеки ден своите позиции и така проличава една крайно дясна политика", категоричен бе той.

Още по темата

Според него за последните девет месеца от управлението на ГЕРБ кризата се задълбочава.

"Днес страната се намира в много тежка ситуация. Естествено икономическата криза няма как да не оказва влияние върху България, но можем да констатираме, че нейните измерения добиват все по-дълбок мащаб в страната ни", каза лидерът на БСП.

По думите му трябва да се наблегне най-вече на работата на общините. В приветственото си слово пред присъстващите на Националното съвещание на БСП в южния град , Станишев уточни, че партията му е взела решение за местното самоуправление.

"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той.

"Искам да вдъхна повече доверие и солидарност на кметовете и представителите на общините, присъстващи на днешното съвещание", допълни Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
12
 
! Отговори
димитров преди 14 години
абе тоя станишев не ви ли прилича на мишка само мустачки му трябват
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сапата, я не се излагай, бива ли?и 99 и 100 са си пълни ***, не може да не го осъзнаваш.поиска доказателство - дадох ти го. въпреки участието на България на страната на антихитлериската коалиция в край на войната и десетките хиляди загинали войници на фронта - включително и комунисти-доброволци - България е третирана като фашистка държава.нещо повече, комунистическа България изплаща репарации на Гърция и Югославия за престъпленията, които извършват любимците ти от царска България...
94
3
 
9
 
! Отговори
КНК преди 14 години
По повод заглавието на статията: ДАНО ДА СТАНЕ ТАКА.ЗАЩАТО ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ БСП/ДПС/нДСв НАЙ-МНОГО ГИ ЕСТРАХ ОТ КОСТОВ.ЗАТОВА ПЛЮЯТ ПО НЕГО НЕПРЕКЪСНАТО. ОБАЧЕ,КОГАТО ЗНАЕШ,ЧЕ САЛЪГАЛИ И ЛЪЖАТ ВЕЧЕ 65 ГОДИНИ Е МНОГО ТРУДНО ДА ИМ ПОВЯРВАШ.
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я, постоянното присъствие пак философства. Много е лесно да слагаш знак на равенство между националсоциализъм, социализъм и комунизъм. Поработи малко върху термините и ще видиш, че има доста, при това, съществени различия между тях. А за да не се луташ чак толкова много, най-простичко, ако нямаше разлика, защо имаме три термина за едно и също нещо?
92
1
 
1
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 98 Прав си ще си хрупна 1 тик так. 2 калории, приятно. А ти *** да си допълниш знанията. Ако пък си прочел барем 1 протокол от Нюрнберг, ще си изям джапанките. И като лъжеш, лъжи така,че да ти се вярва. Дяда ти Сталин е добър учител в лъженето.Такива ги е надробил, че сега Русия ще се чуди какви да ги приказва. Поляците направиха услуга на света. Гибелта на елитът им в Смоленск ще отприщи порой от въпроси в световен мащаб.Включително и този,който засягаш. Подялбата на Европа.
91
1
 
2
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Фашизъм е корпоративната идеология на Бенито Мусолини, чиято политическа дейност води началото си от социализма и синдикализма! Няма германски фашизъм - идеология на Хитлер е националсоциализмът. Както виждаш, пак се родее със социализма и комунизма. Режимът на генерал Франко в Испания е авторитарен, неговата идеология, доколкото я има, се определя като фалангизъм. Като не знаеш какво означават термините и понятията, не ги употребявай.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а за 95.драги, нито ти, нито аз ще доказваме факта, че България е била управлявана от фашисти. казали са го 1945 година англичаните, американците и руснаците, колкото и да не ти се харесва. всякакви словоблудства на тая тема издават само злобата ти и желанието ти да реабилитираш родните фашисти :)(и наистина, пий си хапчетатата, преда да почваш да пишеш, бива ли :)
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сапатаабсолютно съм съгласен с мнението ти 96 :)само където ти започна с диагнозите....така че - отивай се лекувай и следвай собствените си съвети :))))
88
1
 
2
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 93 Когато се напъваш да поставяш диагнози издаваш безсилие и пропуски в знанията си. Характерно за тебе.Всъщност, не отговарям на тебе пряко. Коментарите ми са за тези, които четат. Ти си просто удобен повод.
87
1
 
3
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 94 който ми е твърде познат като стил. ще ми се да докажеш наличието на фашистка идеология и фашистки партии управлявали в България. Но с факти.След това покажи как е реагирал същия този "цял свят" на метежите организирани от Коминтерна.И понеже си едно жалко и идеологически размазано недоносче, аз ще ти покажа къде смесваш понятията в своя изгода.И ще те препратя на 2 места в РСФСР. Кронщатския бунт и въстанието в Тамбовска губерния.Не се хили, защото демагогията ви ми е позната.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до `До МАлко история`срамно е да броиш само `своите` жертви и да си затваряш очите за убитите от тебне върви просто.....целия свят се отврати от това, че законно избран министър председател бе клан като яре в продължение с часове, само за фашистките *** тоя изверг продължава да е някаква света вода ненапита.....и още нещо.като твоя любимец е избил с пъти повече земеделци и комунисти той с пъти повече престъпник ли е?и кога ще приемете вината за всички ваши престъпления?
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нищо не си написал, сапатаама толкова нищо не си написал, че само ти може да си повярваш че си написал нещо...ай ся да се концентрираш малко (знаем, че като на полиционер ти е трудно по принцип да се концентрираш) и вземи да отговориш на въпроса по същество.то верно че вашата четворна коалиция граби, както досега никой не е грабил, ама опитай се все пак да си членоразделен, и по възможност - смислени друг път си пий хапчетата, преди да почваш да пишеш, бива ли?
84
1
 
5
 
! Отговори
До МАлко история преди 14 години
Срамно е хора като теб да пишат за жертвите на режима на Цанков, но да не споменават колко хора са убити и ранени по време на атентата от април 1925 година.Когато вие, комунистите трябва да отговаряте за деянията си, прехвърляте вината на други, както пишеш тук "крайно десни" комунисти.Няма ляв и десен комунист, има само терористи, които никога не признават, че не са прави!Да сте поели вината за нещо?За атентата, за геноцида над българския народ толкова години?
83
1
 
1
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 84 Не бъди такъв оптимист. Реформи трябва да се правят. Тежки реформи. Нищо чудно тия да се върнат в управлението и пак да окрадат направеното.Радикалното лечение е ...тотална декомунизация.
82
1
 
4
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 69 Чети бе, оланкоолун! Написал съм какъв е вашия опит.Какво се правиш на паднал от Марс и то, на глава. Ти наистина си доказателство, че привъзаността към БКП не е идеология, а диагноза.
81
3
 
2
 
! Отговори
T преди 14 години
Костоф поне крадеше с марка ;)
80
3
 
3
 
! Отговори
оптимист преди 14 години
Възлагах надежди на ББ, но той се оказа ограничен човек. Постоянно си мени мнението, защото няма свое. На България в момента й трябва знаещ, можещ и решителен ръководител. Този сега, уви, не става за тази работа. Много жалко и тежко ни.
79
0
 
4
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
За 83 Май прехвърляш дискусията от блога си тук. Там ти отговорих, тук няма. Само ще вметна, че винаги сте били руски ***, такива сте и такива ще останете. Вашата партия, като проста тротоарка е предложила моята Родина да стане тяхна република. За кинти и власт. Каквото и да пишеш, тротоарката си е тротоарка.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Видяхме управление от Жан Виденов-за което комунистите мълчате не им изнася, видяхме и Костов - как преватизира цялата държава, видяхме и царя 9 оправини за 800 дни, видяхме и Станищев и как Доган разпределяше парите в държавата и как българите станахме малцинство в управлението на държавата, сега ще видим и Борисов какви ще ги измъдри.
77
2
 
4
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Не мога да разбера нито политиците, нито електората. Едните плюят другите. Едните хвалят Костов, че бил най-умния, другите го плюят. Всъщност, аз така не разбрах каква е толкова мъдра политиката при Костов? Но виждах гигантска разруха, която си беше започнала и преди това. Абе ще видим. Ще пробия още две дупки, на колана и ще зная, какво ме чака. Добре, че колана ми е дълъг и широк. Казват, че кризата щяла да избяга тая година. Ако е така - ще се позамогнем.