Борисов: Повече за Цецо се тревожа

2012 ще имате магистрала и метро, пак обеща премиерът
25 юли 2010 19:27, Красимир Ангелов
648
Борисов: Повече за Цецо се тревожа
Снимка: БГНЕС

"Аз повече за Цецо се тревожа, работи много добре. Аз съм свикнал".

Това обяви премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия по повод публикациите, че се готви атентат срещу него.

"Имаме данни от чуждите служби, но върви разследване и повече няма да кажа. Още навремето, като бях Главен секретар всичко се върветеше около мен, същото беше и в общината", подчерта премиерът.

По думите му правителството готви писмо до председателя на ЕК Мануел Барозу с отговори как ще изпълним препоръките на поредния доклад.

"Трябва да си признаем, че ни приеха по милост в ЕС. Единственото, което бяхме изпълнили беше затварянето на 3 и 4 блок", отчете Борисов.

"Къде са му проектите на Станишев, къде са му магистралите. Селски улици ни е оставил".

"2012 година магистрала ще има, ще има и метро от Обеля до Черни връх. Обеващам ви, че 2012 ще има. Вие ако искате си върнете Станишев", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Сега е Бойковото лято и хората са на курорт. Бойковата зима хората ще ходят на ски, пак ще им е добре", отговори премиерът на упреците на БСП, че страната я чака тежка зима.

Премиерът бе категоричен още, че специализиран съд ще има. По думите новата институция ще е инструмент за това да не се бавят дела и да не се стига до отлагането им заради заболявания.

"Всеки, който го дадат вече по телевизията в ареста, е с патерица", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


648
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
488
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** НАРОД СМЕ ЗАТОВА И ДЪРЖАВАТА НИ Е СЛАБА. НО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ УПРАВНИЦИТЕ ОТ ВСЯКЪДЕ СЛЕД КАТО ИМАШЕ "ЕНТЕЛЕКТИ" ДЕТО СИ МИСЛЕХА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ПОЖАРНА ИЛИ МОЖЕ БИ ПОЛИЦИЯ ТА ПОЖАРНИКАР И ЧЕНГЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ..............................
487
1
 
3
 
! Отговори
barcelona преди 13 години
gospodin premier jiveem v darjava koqto prestapnosta nikoga niama da svarshi !!!!
486
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами как дан са тревожиш ва то утре ва утре полицията кат ви сбърка адресите с които пазите хората, ша нахлуй и ша ва млати щото те кат лиуспили семки и си говорили кой кйой филм гледал объркали адреса ва и дано не ви побарът вашия
485
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецко и Боцко на трибуната.Честито на избирателите. Това театро ви/ни се пада.
484
0
 
3
 
! Отговори
коко преди 13 години
Под знамето на ГЕРБовизма водени от пътеводната звездо на Бат Бойко напред към светлото бъдеще./Присъствието е задължително.Който няма уважителна причина ще бъде наказан./
483
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** един пердах.. Ще ги компенсират. Нали няма смъртен случей. Малко унизително, ама Невенка в казарма не е ходила.. от де да знае що е унизение.По-добре навременно правосъдие от колкото късно такова или никакво.Пък и няма човек на тая загубена планета дето да не заслужава пердах.*** всеки прави простотии. И аз съм си за бой, дето правя опит да наливам акъл в бездънна яма.
482
0
 
0
 
! Отговори
аНоНимен преди 13 години
Вече го казах, но понеже обърках правописа, повтарям: Щом няма магистрали, няма как да стигнат родните стоки до пазарите им. До новите им пазари!!!
481
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Beshe li Bobuu glavna secretarka v pravitelstvoto na Tur4ina i Dyrvoiada?kavi 5 kakvi 6 kofpompi?
480
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Невенке, радваш.
479
1
 
13
 
! Отговори
НЕВЕНА преди 13 години
КАК БЕ ЧОВЕЧЕ/ ЩЕ ХОДИМ НА СКИ ПРЕЗ ЗИМАТА ТИ МАГИСТРАЛИ ЩЕ ЯДЕШ?! НЕ ЧУ ЛИ БОЙКО КАКВО КАЗА ЧЕ НИ ЧАКАТ СКИ! СУПЕР САМО ПРЕДИ ТОВА ДА МИНЕМ ПОКРАЙ БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА ДА НИ СПОНСОРИРА!УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ПЕРВРЗНО, ПО ПО ГРЕШКА ПОЛИЦИЯТА ВЛИЗА В КЪЩИТЕ НА ХОРАТА ПРЕБИВА ГИ ПОСЛЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯВА! СТИГА ВЕЧЕ КОГА ПРЕДИ СЕ СЛУЧВАШЕ ТОВА! ПРЕЙГРАХА ВЕЧЕ, ЩО ЗА НАРОД СМЕ ДА ТЪРПИМ ДА НИ МАЖАТ КАТО ***!
478
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Зимата като няма хляб, ще нагъваме магистрали.
477
0
 
1
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
ДСБ, естествено.
476
0
 
4
 
! Отговори
pepi преди 13 години
Да видим сега ,какво ще каже съдията ,съдията ,съдията ***--с!
475
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е като постановка на Сатиричен Театър.В главните роли: Цецко и Боко.Само дето край няма тази постановка!
474
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За какво да тревожиш, бе?За 4-те апартамента в Софето за по 30х. лева, които Цецо купи?Ама с парите от заплатата нали?
473
4
 
1
 
! Отговори
Deo преди 13 години
Абе "Т" кажи кое е по-добро? БСП, ДПС, СДС, кой ?
472
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато този *** беше главен секретар, имаше 20-на показни убийства и той не разкри нито едно. Броеше трупове и разказваше басни. Сега прави същото.
471
3
 
14
 
! Отговори
T преди 13 години
До Георги: Гоще, личи си, че си от тъпанарите, които избраха тоя *** и ни докараха тази мизерия.И ти си като тъпите ченгета, дето ги издигат в култ сега, затова им се кефиш толкова.Такава тъпанарщина и през комунизма не е имало.Пак ли човек от народа ще ни управлява, бяхме го позабравили това време. И след 4 г.*** като тебе пак за него ще гласуват, защото сте свикнали да ви мачкат и нямате изискавания за нещо по-добро.
470
5
 
12
 
! Отговори
Astarot преди 13 години
Това, че нарича нещата с истински имена и говори разбираемо за обикновения българин е изключително силна негова черта. Опитва се да се справи някак на принципа "проба-грешка", но все пак му прави чест, че опитва. Проблемът за сега е, че страни от най-проблемните въпроси за държавата ни: олигархията, кръговете на Доган и ***. Надявам се до края на мандата си да заработи в тази насока.Единствено се притеснявам, че ясно изявената за него подкрепа от САЩ и Израел може да ни изиграе лоша шега.
469
6
 
15
 
! Отговори
Притеснителен преди 13 години
И аз се притеснявам за Цецо Шесте Нови Апартамента За Една Година. Как ще докаже дохода си за тях? Ами ако вземе, че влезе Европейската сметна палата да му праве одит. Но и за г-н Борисов се притеснявам. Ако Европейската сметна палата (а преди това нашата Сметна палата, както са й задълженията) му иска като министър-председател отчет за свързани лица по повод субсидията, която си е дал на себе си като търговец собственик на Ипон? Мале, мале. Ами ако ОЛАФ вземе, че ... ах, да не говнорим.