БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък

Внасят вота на недоверие към кабинета в деловодството на НС
30 сеп 2010 15:04,
201
БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък
Снимка: БГНЕС

Коалиция за България и ДПС ще внесат в петък в 10,30 часа в деловодството на парламента първия вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов.

Вотът ще е заради провалената политика в областта на здравеопазването.

Подписите за внасяне на искането вече са събрани, готови са и мотивите, съобщиха социалистите.

"Общото мнение е, че един вот трябва да се фокусира върху най-болезнената тема, където провалът на правителството е най-видим, и с ДПС се обединихме, че това е състоянието на здравеопазването", каза преди дни червеният лидер Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му здравната система е в кома и цената се плаща от българските граждани.

В сряда здравният министър Анна-Мария Борисова подаде оставка, но от левицата и ДПС бяха категорични, че основанията за вот на недоверие не отпадат.

От СДС обаче смятат, че с оставката на Борисова се обезсмисля внасянето на вот на недоверие. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
сдф преди 13 години
Днес.бг колко ви шариха комунистите за тази статийка?
170
0
 
3
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Днес.бг вие сте отвратителни селяни с тези заглавия.
169
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП и ДПС питат "кой ми *** в гащите?"
168
3
 
1
 
! Отговори
knik преди 13 години
po-dobre kasno otkolkotp nikoga. dwoino vdignaha zdrawnata wnoska, bez nikakwa obosnowka i razceti i podobrenia, oblslujwaneto po=slabo otkolkotp pri troinata koalicia
167
2
 
2
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Снимката направо може да умори някой от смях.Цветанов мълчи виновно , а Бойко го стяга вратовръзката и само да излязат навън от парламента ще го смачка от бой този министър до него.
166
2
 
0
 
! Отговори
Симо преди 13 години
и луда ли си ?Какво да работят,нали нас карат да ги храним,значи ние ще работим.Я ходи бачкай,че както са се наредили-мангалета,депутета и еета,как че гиизхраниш.
165
2
 
2
 
! Отговори
Рая преди 13 години
В това правителство всеки назначава роднини,приятели и роднините им,любовниците,а кога ще работите бе ораааа?
164
2
 
1
 
! Отговори
Сара преди 13 години
Бяла мафия.Всеки ден да сменят министри все тая ще да е,нали няма кой даработи.Държава без производство и износ няма бъдеще.Алъш-вериша хазна не пълни.Не се мъчете да оправяте държавата,защото народа му писна даго оправят.Дайте му малко почивка.
163
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
малко, малко се плюе тука, стегнете се малко :)))
162
1
 
4
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 13 години
Г-да от БСП и ДПС ,ако наистина внасяте коректно вот на недоверие към правителството на ГЕРБ ,би следвало по време на вашето управление да е имало наистина здравеопазване,а не е така .Българите не са болни и без зъбисамо при управлението на ГЕРБ.Не говорете,че сте увеличили доходите,защотоувеличихте неколкократно разходите.Пенсии в размер на 175 лева 1990 г.,вмомента са 105.Масовата пенсия е от 100 до 200.Кой и как живеят Вашитеродители с такива пенсии.Не те не живеят така.
161
0
 
6
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 13 години
1.Питам г-дата от БСП и ДПС кога е имало здравеопазване?Кога пациентите на са плащали допълнително на докторите?Кога не са си купували медикаментите?От 05.07.2009 г. ли г-да?Не винаги пациента си е плащал.2.Операция на сърце с пътечка до доктора -2000 евро,операция на дебелото черво - 2500 евро.Операция на колянна става 2700 евро през 2008 г.Вземане кръвни проби 10лева.И всичко това не е при частен лекар.Пациента има право на една пломба назъб и вадене също един.А ЗО се плащат и от безработни
160
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно много ти кефи да ти клатят.
159
1
 
5
 
! Отговори
Антикомунист преди 13 години
Докато турските и българските комунисти "клатят" кабинета, този кабинет няма да падне.
158
0
 
1
 
! Отговори
зле преди 13 години
Вече веднъж "стабилизираха" рублата, тя рухна благодарение на държавната политика.Хората поддръжат нисък курс на валутите си за да си улесняват износа.Руснацитепросто така си управляват държавата. Прав си - ще има икономически "разтеж" - ще разтягат локуми за наивници като теб. Дано никога не стигнат Путин нашите управляващи, ще станем още по-зле.
157
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 13 години
Тези кавали от ДПС и БСП срама нямат! Да вземт и да се клатят един друг, защото вече нищо немогат да поклатят. Трябва да ги клатиме още няколко мандата, докато изчезнат от битието. На крадците вече им олекнаха кесиите и се мъчат отново да се гушат от държавата, но свърши ерата на сригането на овците! Сего само могат да се надяват на кьоравото и на ограниченият им материал или електорат!
156
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това правителство за съжаление се оказва изключително некадърно и неспособно да управлява правилно страната.Само приказки от страна на Бойко приказки и оправдания.Здравен министър се сменя за втори път това само показва неспосбността да се спправят с здравеопазването,Румяна Желева и нейната излагация и още куп неща потвърждават моите думи.Това че се борим успешно с престъпността поне мен не ме храни,не ми дава пари не ме лекува.На Бойко силата му е в приказките
155
7
 
10
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Народа така ще им го разклати 8,5 по рихтер.студ ,мизерия ,глад, безработица,бандити,краци,изнасилвачи,болни,и по -зле и по-зле ще стане още по-зле
154
0
 
10
 
! Отговори
Пазете правата си преди 13 години
Не само пенсионните, но и здравните. Целта им е да направят застрахователни фондове т.е. да облагодетелстват другари от властта. С два здравни пакета, единият за бедни с минимални услуги, другият за богати. Не позволявайте мутрите да влязат в здравеопазването. Това значи, че беден човек болен от рак, диабет ще умира. Пазете си социалните права като светини, искайте премахване на лимити и направления, приемът да става директно в болница без лични лекари и опашки от страдащи.
153
6
 
4
 
! Отговори
за стола,де преди 13 години
Да бе,"клатели"!Май Бойко ги клати,ама ще видим,още е рано!:)
152
3
 
2
 
! Отговори
bravo na gerb преди 13 години
ne stava6 za tazi rabota otiva6 si.vseki koito ne si var6i rabotata kakto trqbva e uvolnqvan, dokato se nameri nujniqt 4ovek.predi6nite upravlqva6ti godini ni opravqxa pak sega vot na nedoverie da ne razberem kolko sa krali.te sa izradili tazi sistema i trqbva da se srat,za da se lekuvame kakto e redno.