БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
2
 
4
 
! Отговори
ЛилаФ преди 13 години
Много са ми интересни тия с 'червените', 'комунисти' и подобни тинейджърски изказвания. Не разбрахте ли, че комунизъм няма, не е имало и няма и да има никъде и че само недоносчетата останаха дето продължават да се обиждат на 'комунист'. газта била 'червена'. Бе ти *** ли си или си 6-таче. Руснаците си гледат далаверата и парите. Американците и те. Никоий не му пука за нас. Ако ние не вземем сами каквото ни се полага те ще ни подадат един топъл ... хляб ;)
278
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
HuiKuKuBashev go nare4e momi4ence, demek vaginalno pojarnikar4e, dneska ni vmeniava 4e Boiko e pubertalna u4eni4eka s pypki okolo nosytprestanete da nari4ate Boiko ***, *** i tem podobni.Budete malko razumni-Gerb sega se namira w dylbok nokdown, zaradi idiotinyt Diankow. Tozi triabva da ritame po ashicite, ne Boiko. Kakto im e kipnalo na Gerberite niama da se o4udia ako utre bate Ceco s edin tupanik prosne na zemiata omrazniat finansow ministyr-koito vse povece se vizda ce raboti s BSP
277
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червените са защитен вид записан в червената книга и не бива да ги тормозим и мачкаме. Нека да запазим биоразнобразието.
276
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
276-И как я слушаш като тук се чете:) Я герберите идете си оправете възприятията:))))
275
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
горкичката корнелка, насълзиха ми се очите като я слушам, направо като сериала "робинята изаура"
274
5
 
8
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Справедливостта била възможна - Борисов на умряло куче нож вади и то на ужким. Като е възможна, защо не накара руснаците да препазгледат съвършено несправедливия за България договора за газа, който те прокараха благодарение на слугите си в тройната коалиция. Не само че не ги убеди, но даже не се и опита, а им потвърди високите, по-високи с 50% от пазарните цени и увелици чената на газа, парното и тока за българите (оттам, вие смятайте още какви увеличения идат). Това е справедливостта и на ГЕРБ.
273
4
 
16
 
! Отговори
ДПС +БСП=Първанов преди 13 години
Другари съпартийци Ура! Идва края на омразния враг. Пролетарии от вси страни - съчленявайте се !Напред към светлото бъдеще Да живее ДПС+БСП+БАН+ Докторчета+Профсъюзите + Първанов + *** ! Турция е зад нас ! Анадънмо Юруш Другари
272
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП-то не може да понесе че електората му се свива непрекъснато и се оправдават с тормоз от властите.
271
3
 
17
 
! Отговори
vini преди 13 години
Не само трябва да ви тормози а трябва така да направи че да ви изритат всички начело с председателя ви който за нищо не става освен да приказва празни въздухарски приказки .Само че на приказки сме се наслушали на кражби сме се нагледали.С хеликоптери или със сателити трябва да ви отнемат имотите които сте окрали от народа.Това е задачата на Борисов да върне доверието за справедливост затова повече трябва да ви тормози.
270
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецка Цачева и Искрето са ми толкова противни, че не мога да ги дишам, пък и много смърдят, защото са такива фиданки:)
269
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мая манолова и к.нинова са толкова отвратителни, че трябва да ми плащат вредни когато дават интервюта
268
4
 
11
 
! Отговори
за 268 преди 13 години
А кое е знак, че комунистите вече не крадат:) Търсят се едни 316 млн от резерва на НЗОК:)
267
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите ако не могат да крадат се чувстват тормозени и угнетени. Ой ой горкичките ...
266
0
 
0
 
! Отговори
до 265 преди 13 години
Значи си нещо повече от ядрен физик(понеже мен ме набеди за такъв), а пък съм по-*** от теб. Браво, доста се надценяваш. Няма лошо. Само където ставаш с всеки пост още по-жалък в очите на форумците.Ама карай да върви,ти това няма как да го осъзнаеш с болната си кратуна.)
265
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
263ми бойко лъже, разбира се :)да е имало досега случай бойко да му се отдаде възможност да пусне опашата лъжа и да не го е направил?
264
0
 
1
 
! Отговори
до 258 преди 13 години
Признавам, че мечтите ти надхвърлят нормалното човешко въображение и това те е довело до хапчетата и 112:) Пък аз няма как да съм най-кухото парче във форума, поне докато те има теб тук:))))))))))))))
263
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И с кой акт ревизираха дефицита!Я дай линк да го прочетем! И къде са тези договори?Защо никой не ги показва?Върви при баба да приказваш:)Тя ще ти повярва и ти ще си удоволетворен:)И се научи да четеш отчетите на МФ,защото ФР се формира от изпълнението на бюджета за съответната година:)В БНБ има само сметка в която има пари:)Тези пари са функция на бюджета.Ако нямаш заплата нямаш спестявания на *** език, ама как ще го разбереш:)))))))))))
262
1
 
1
 
! Отговори
до 257 преди 13 години
Извинявам се,но така каза Бойко Борисов пред Диана Найденова в началото на тази година. Каза ,че Станишев му завещал уж 8 милиарда,а на практика имало 6. Кой лъже? Бойко или Станишев?
261
3
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Г_Н БОРИСОВ ИМА 26 ДЕЛА МЕН МЕ ИНТЕРИСУВА КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ ДА ГИ ВИДЯ ПО НОВИНИТЕ В ПАНДИЗА ТИЯ ВЕЧЕ ГИ СЛУШАМЕ ОТОДАВНА КАКВО СТАНА ТОГАВА С МАСЛАРОВА И ДРУГИТЕ НЕЩО ОТШУМЯХА ЛАЕНИЯТА СРЕЩУ ТЯХ
260
1
 
4
 
! Отговори
до 259 преди 13 години
Така ли?Избрали сте го за да ги тормози?Пък аз останах с впечатлението, че го избрахте заради предизборното му обещание да вкара крадците в затвора, а не само да ги тормози наричайки ги с лоши думички от телевизионния екран.Ех, неведома е душата гернберска!:)