БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
2
 
2
 
! Отговори
;) преди 13 години
Kato cheta komentarite ne moga da si obqsnq edno neshto.Zashto ima tolkova mnogo privarjanici na chervenata partia? Kakvo tolkova ste napravili osven,che razgrabihte vsi4ko!! Iskam otgovor ot pove4eto komunist4eta deto pi6at tuk!
298
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Америка нямало производство ?! брех, тия *** съвсем полудеха !
297
0
 
2
 
! Отговори
ЛилаФ преди 13 години
Абе *** ти замислял ли си се защо няма акциз там ? Сигурно защото правителството им са веселите музиканти и са решили "щото сме пичове няма да сложим акциз" ? Особено при положение, че в америка в момента няма никакво просизводство. А наще защото са изключително гадни (правителството) са казали "Дай да им го набием до кръста тоя акциз" ? В карайна сметка парите ги избиват от петродолара за който ние си плащаме без да мрънкаме като добри гъзолизчета балгодарение на смукачи като тебе.
296
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички комунисчета се правят на интелигентни гейове, а комуниските са толкова еманципирани че си оставят мустаци за авторитет.
295
2
 
0
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Това, че дядо ти може да е бил достоен човек, не значи че ти и родителите ти не сте червени ***. А такива като мене, *** червена, са не кучета, а вълци, на които обаче животът съвсем не е калпав, защото имаме ценности, акъл и работливост, нужни даже и на вас, свините червени, за което ни плащате, щете - не щете, а ние пак си ви хапем и ще ви хапем и разкъсваме, докато се свършите.
294
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ти е образованието бе недорасльк ***:)Имаш в излишък простотия,ама вече свършва времето на простаците:)Разбра ли *** милиционерска:) Държите по едни изпит с главите си и той е стойка на глава и то при положение,че не сте връзкари:)Я интелектуално амебо свивай се в дупката и мълчи:)Не сваляй интелектуалното нивото на форума:)
293
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Питали радио "Ереван":- Вярно ли е, че при комунизма ще могат да се поръчват продукти по телефона?Радиото отговаря:- Вярно е, но ще ги дават по телевизията!
292
1
 
3
 
! Отговори
ЛилаФ преди 13 години
Определено бях прав, че само недоносчета се обиждат на "комунист"/"червен". А такива като тебе са само кучета който лаят на ляво и на дясно и всички са им виновни за калпавия живот. Но в крайна сметка сами са си виновни за гъзолизма. И само ще те светна , че дядо ми се е отказал да бъде зам. кмет на Банкя защото е трябвало да членува в БКП. Така че тия 'комунисти' ги разправяй на някой друг.
291
5
 
4
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Айде, стига червени *** са ми грухтяли за образование, каквото аз имам (даже в излишък), а вие даже не знаете що значи. Разбра ли, *** червена. Образованието не е като да грабиш и да се валяш в калта - любимите ви занимания.
290
2
 
4
 
! Отговори
бойко преди 13 години
ЛилаФ то си *** и ти личи от всякъде...Първо стига сте казвали че в Германия е имало фашизъм - това не е вярно и второ бензина във "фашистка" Америка е евтин заради ниския акциз , а не защото ти им го плащаш серсемино.... Запомни едно *** ,че в цената на бензина който сипваш на москвича си 50 % е акциз
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
283-Абе стига занимава хората с пропуските в образованието си:)Никой не е виновен че не си се образовал и си останал неграмотен!
288
3
 
5
 
! Отговори
работещ преди 13 години
*** червен, нито знаеш, какво е фашизъм, червена подлого гъзолижеща, нито пък американците нещо са ни накарали да правим насила. американците са прагматични хора и такива твари като тебе (по-скоро като баща ти), ги купуват на килограм, та да им лижат задниците, когато не лижат съветските. Но, твар червена, в България на времето е имало един Цанков (когото наричате фашист) и един Ляпчев, които хубаво са ви церили - единият с оръжие, другият - със сопа и захърче. Ама, малко са ви съкратили.
287
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Питат радио Ереван: - Какво си мисли член на БСП в пустиня? Радиото отговаря: - Тук вече са били моите съпартийци!!!!
286
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на ББ, скъса им *** ***. Тия червени *** си мислеха, че и това правителство ще си трае както предишните и ще участва заедно с тях в кражбите. Да ама тоя път не познаха и като в оня виц сега реват, а кога ядоха кюфтаците не реваха.
285
6
 
15
 
! Отговори
Тц... преди 13 години
Браво Борисов!!!!!!
284
3
 
4
 
! Отговори
ЛилаФ преди 13 години
По времето на 'фашистите' Германия за малко да превземе 1/2 свят. А фашистка Америка вече го прави 60 години. Така, че от където и да го въртиш фашизма е идеологията която в момента управлява света. А от къде го измисли това , че нищо не ни дължат онея фашаги отвъд океана ? Знеш ли колко им струва бензина на тях ? При тях е по-малко от левче за литър. Нали се сешташ кой плаща разликата е такива *** като тебе и за жалост хората покрай тях.
283
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Попитали радио Ереван:- Провежда ли правителството на Борисов политически политически репресии в България?След кратко мълчание радио Ереван отговаря:- Благодаря че ни слушате другарко Нинова.
282
3
 
5
 
! Отговори
работещ преди 13 години
И ти си червен, а в белите страни "червен" и "комунист" са синоними на "фашист" (по народному, в същност - националсоциалист) - и за тийнейджъри, и за старци. Всичките ни управляващи до днес са червени, и точно те ни продават всеки път на също червените, уж вече некомунисти, в Русия, които си гледат далаверата още от 1917 г., а от 1944 г. - на наш гръб. Американците не са ти виновни с тяхната далавера - нищо не ни дължат. Да вземем, каквото ни се полага може, ако не ни управляват червени.
281
1
 
13
 
! Отговори
нов будител преди 13 години
кризата утрезви народа сега се работи за всеки лев нещата си идват на местата.резултат ще има.боико на маитап ще изкара колата от калта без знанията на долните комунисти.и това ще е голям шамар за тия *** мръсни долни троините.и никога вече няма да помиришат власта и ще заживеем по добре хора моля ви не вярваите никога вече на лъжите им те мислят само за себе си те са мръсни отвътре иначе много им разбират устите.те това са учили да лъжат и манипулират.
280
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нинова хайде да се разменим, иакам и аз такъв тормоза срещу няколко бона на месец.