БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?

Отговорът: Защото досега никой не го е правил!
1 окт 2010 13:43,
370
БСП пита: Бойко, защо ни тормозиш?
Снимка: БГНЕС

Реторичен въпрос, както сама го определи, зададе на премиера Бойко Борисов опозиционният депутат Корнелия Нинова. Тя се поинтересува защо новата власт преследва тройната коалиция.

„Каква е целта на тези действия?”, обърна се социалистката към Борисов и сама си отговори:

„Сигурно някой ще каже, че питането е безсмислено – крадците в затвора, а Бойко Борисов се бори с престъпността. Да, ама не”.

Нинова цитира изказване на самия председател на ГЕРБ, в което той говори за съдебните дела срещу бившите управляващи.

„Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден”. И сама интерпретира думите му така: „С тези думи казвате, че няма значение какво е правосъдието и някакви си там доказателства. Важно е да ги омаскарим, да ги съсипем като имидж и професия. Всичките ви действия целият злепоставяне и омаскаряване на тези, които ви критикуват”.

След като преди дни Петър Курумбашев упрекна Борисов, че се държи като момиченце, днес и Нинова засегна неговата мъжественост.

Според нея, вместо мъжки да посрещне критиките в очите, той се опитва да съсипе политическия имидж на опонентите си.

„Аз ще кажа, че сестра ти е лоша, а ти ще се обясняваш цял живот, че нямаш сестра”, перифразира поговорката червената депутатка.

„Обръщайки се към Корнелия Нинова с „многоуважавана”, премиерът увери, че политиката, която провежда, не прави разграничение по цвят.

Бойко Борисов отчете, че досега има 26 наказателни производства срещу хора, заемащи високи длъжности – като се започне от бивш премиер, министри и се стигне до шефове на агенции.

„Справедливостта в България е възможна. Тук е разликата между нас и вас”, разясни на Нинова министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
vseki den sme svideteli na cirkove i ni6to konkretno ne se var6i ili ne iskat da se var6i
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
анонимното от 5.ще си искара мандата и още много като вас ще вкара в ареста и надявам се и в затвора.а вие ще си ревете по форумите, когато крадохте не ревахте а?
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Еми Първо ,Бойко със сигурност повече мъж от Хамстера....." Абе аз ли бъркам или това изречение показва повече желание някой да бъде оплоден:)))))))))))))))))Лошо е като се появят сексуално неудоволетворени хора в нета:)
16
2
 
10
 
! Отговори
ссссс преди 13 години
Голямото наказание за един политик дори не е самата присъда. Колко ще го осъдят, няма значение. Като имидж, като професия той е вече осъден. С тези думи казва.....че вие самите сте се омаскарили достатъчно..Защо доказателства има,и вие сте народни представители......А действате точно като народни грабители......4 години крадоха и сега недоволстват ,че не могат да си изхарчат откраднатото.......Де *** и *** де ***....Няма по нагло нещо от комуниста .........НЯМА
15
1
 
5
 
! Отговори
второкласник преди 13 години
Ти като си с него и я смука нещо станалити?
14
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Бойко само така - бой по п*тката с черпака. Крали са и още как и омаскаряването е вид наказание. Доказателства нам са ненужни всички виждат че не живеем добре и затова виновни са те - червените. Хубаво ще е да са в затвора за да знаят следващите дето блажат че ги чака възмездие, ама и да ги махнеш от политиката не е малко. Бой със всички средства и повече пропаганда. Като тях.
13
1
 
0
 
! Отговори
boiko sestrata преди 13 години
Da i az iskam da ima osadeni no nemoje tova e samo prah v o4ite na izbiratelite te prednite vsi4koo sa prekrili povqrvaite mi
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко нищо не може да направи,защото е п...а,но БСП точно това направиха-всъщност не точно съсипаха имиджа на Иван Костов,а направо се опитаха да го унищожат!Защото БСП са просто едни чарвеи-заслужават смъртни присъди,не Бате Бойко да казва-"Те са лошите"!
11
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХАХА Бойко ме кефи :))))) И много правилно. Само че искам като приключи с тройната коалиция да подпука и бате Костов. Щото и той много разсипа и окраде, ама на него май ще му се размине ... :(
10
4
 
16
 
! Отговори
аватар преди 13 години
"Чичо заааащо кашляш",така ли е бе мръсни комунисти.
9
7
 
3
 
! Отговори
Малее преди 13 години
:))))))))))))))Заглавието кърти мивки:)))))))))))))))))))))))))) Отрочето тормозело мама и тя му се оплаква:)))))))))))))))))
8
6
 
31
 
! Отговори
ссссс преди 13 години
Еми Първо ,Бойко със сигурност повече мъж от Хамстера......И БОже опази що за наглост невинните бсп-ари ги били омаскарявали....Че то има ли вас човек за какво да ви похвали бе.....?Тая същата К.Нинева правеше изказвания ,че депутатите от ГЕРБ дъвчели дъвка и чели веснитици в парламета а по ваше време дори и на работа не ходехте.....СЛед всички кражби,замнеки ,далавери,изборен туризъм които направихте как смееш да съдиш от морална гледна точка точна па ти бе комунистически *** такъв??
7
7
 
2
 
! Отговори
boiko sestrata преди 13 години
OxOx Boiko ne iska nikakvi kritiki za6toto ni e ne sme i vqrvali 4e takav 6te doide da ni opravlqva i kakav se okaza edin palen ***
6
16
 
39
 
! Отговори
първолак преди 13 години
Всички които са против бате Бойко да му смучат чурката
5
38
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
скапан НАРЦИС! ясно е че няма да изкараш мандата си, независимо от напъните на бОЛЕН, колкото по бързо си заминеш-толкова по добре за народа!
4
4
 
34
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 13 години
Мисля че тормоза е най малкото наказание .Трябва да има осъдени за провиненията управляващи без значение от коя партия са иначе другото са гръмки фрази и парадни жестове .
3
10
 
46
 
! Отговори
сссс преди 13 години
*** жалките сте бе.....
2
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hahahaha evala Boiko :D
1
8
 
33
 
! Отговори
СериГейчо преди 13 години
Ох ба'Бойко, боли, боли.Много боли.