Михайлова: Трябва да има отговор на въпросите за имотите на Цветанов

Да се знае кое откъде е, да няма спекулации, каза заместник-председателят на ДСБ
Обновена: 16 окт 2010 09:32 | 15 окт 2010 23:32,
124
Михайлова: Трябва да има отговор на въпросите за имотите на Цветанов
Снимка: БГНЕС

Трябва да има отговор на повдигнатите въпроси.

Това заяви Екатерина Михайлова по повод пресконференцията на РЗС и искането на партията за създаване на парламентарна комисия, която да разследва имотите на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ДСБ подчерта, че политиците са публични личности и когато бъдат поставени въпроси от такъв вид, трябва да има отговор, трябва да се знае кое откъде е, за да няма спекулации.

Вицепремиерът Цветан Цветанов е изпълнил задълженията си по Закона за публичност на имуществото на лицата, заемащи висши държавни длъжности. Това съобщиха от Сметната палата.

Още по темата

В качеството си на заместник-кмет на Столична община Цветан Цветанов е подал при встъпването си в длъжност встъпителна декларация пред Сметната палата през декември 2005 г. и при напускането на поста - финална декларация през декември 2006 г. 

В качеството си на заместник-министър председател и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов подава встъпителна декларация през 2009 г. 

Проверката на Сметната палата по нея не е установила несъответствия. 

Цветанов е подал декларация и през 2010 г., проверката по която още не е приключила и резултатите от нея ще бъдат съобщени в края на ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
4
 
! Отговори
Иво С. преди 13 години
ТОЙ Е НА ВЛАСТ НИЩО НЯМЯ ДА МУ СЕ СЛУЧИ.
94
2
 
5
 
! Отговори
Плутократ преди 13 години
Михайлова , не бъди толкова нагла и нахална , не си спомняш , кой и за колко продаде БГА "Балкан" , Кремиковци, кой съсипа селското стопанство на България ? Ами сети се , все хора от вашата партия и все министър председатели ! Имай малко срам и си затваряй устата и друг път не ходи небръсната на интервю !
93
1
 
3
 
! Отговори
Ванчо преди 13 години
Добре бе, *** какво не ти харесва?
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не не искам в сламена колиба да живее,искам да сподели опита си как с две заплати е успял да купи толкова имоти,а аз с жената работим маса години ,и двамата с висше образование с добри заплати едвам едно апартамент че и то с кредит. То иначе за какво снимаме разни митничари ,мутри и т.н. Значи Цецо може а те да не могат?Следователно както те са крали така и той е крал.
91
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кофтито е , че шпека го бараме ние , а не Цветанов , Михайлова , Костов , Надка или другите парламентарни маймуни !
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
test
89
1
 
7
 
! Отговори
любо преди 13 години
просто трябва да каже от къде са доходите
88
1
 
5
 
! Отговори
dp преди 13 години
Наистина в БГ върхушката сигурно няма човек, който да може да издържипроверка на доходите.Което ***далеееч*** не значи, че това е приемливо.Именно на това - че всичките *** имат потулени криминалнидосиета, с които главният кукловод ги юрка като новобранци вече 20+години - се крепи мафията-държава като такава.Не че може да имаме свръхочаквания, най-много да го гръмнат Цветанови толкова, но то наведнъж няма как да стане всичко, един по единпак е нещо.
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
84Точно така ***.Сега като променят закона "Кушлев" първо у вас да дойдат и да ти конфискуват всичко а после и при Цветанов!!
86
3
 
16
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 13 години
ОТ КЪДЕ били парите на Цв. Цв. за толкова много имоти ? Ами много просто е -- СПЕСТЯВАЛ Е ОТ ЗАКУСКИ -- това и децата го знаят /най-вече гербаджийските/.
85
5
 
3
 
! Отговори
георги преди 13 години
АМА ТЕ НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ БЕ КОЛЕГА САМО СИ ЧЕШАТ ИЗИЦИТЕ ТИЯ *** ОТ РЗС
84
6
 
7
 
! Отговори
сашо преди 13 години
ТОЗИ СЪЩИЯ МИСТЪР БИиН /ЯНЕ/ да вземе да се гръмне *** беше тръгнал по общините в цяла българия където управляващи са ДПС да проси пари преди да влезне в политиката а сега е най големия радолюбец.
83
13
 
5
 
! Отговори
Георги преди 13 години
А БЕ ЗАЩО ГИ СЛУШАТЕ ТИЯ *** ОТ РЗС НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ЦВЕТАНОВ ИМАЛ ИМОТИ АМИ ИМА ЧОВЕКА ТЕ КАКВО ИСКАТ В СЛАМЕНА КОЛИБА ЛИ ДА ЖИВЕЕ.
82
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е един добре организиран компромат от комунистите с подкрепата на много добри прависти. Затова наблягат, че Цветанов е работил само на една зпалата и не е имал търговска дейност. Реално, ако някой ви даде 1000лв. подарък за роженния ден това вече се води престъпнление.. Имаш 1000лв подарък - вече си престъпник. Това искат да покажат от РЗС
81
14
 
6
 
! Отговори
георги преди 13 години
Алексей Петров много добре знае къде да го удари Цветанов. В българия едва ли има човек, на който всеки един лев от доходите е деклариран и е платен данък върху него. Цялата тази работа цели да опетни Цветанов. И моите доходи не са декларирани дори на 50%.. много от нещата, които съм си купил немога да докажа с документи от къде са им парите. Замислете се реално !! Цветанов не е престъпник
80
1
 
22
 
! Отговори
Speaker преди 13 години
Декларациите е подал, добре. Парите откъде ги има, това е въпросът?
79
3
 
27
 
! Отговори
нормален преди 13 години
ЦвЦв да подава оставка и прокуратурата да го почва. Нека има и 106 апартамента, да ги вписва в 20 декларации, лошо няма. Но да докаже ей с тия и тия доходи ги купих. Законно. А той с общи приказки Яне бил такъв, Алексей всички го знаели и т.н. ЛЪЖИ И ЛЪЖИ. Той и съпругата му са живели САМО от заплати. Имат и разходи. Или е спестявал от закуските. Няма бизнес, няма реституция, няма продажби, имат кредит с който се покрива 1/10 от придобитите имоти. Ами парите на влог ??????Сега той акцентира, че е подал декларация. Ами ако един голям наркоразпространител си купи от продажба на дрога 6 апартамента, подаде си декларация в данъчното, плаща си данъчи и според ЦвЦв и тези които го защитават това е нормално, законно и морално!!!!Да докаже доходи или да бъде простат от качулките и да лежи 9 месеца без да го разследват и всеки ден Яне, Алексей и всеки нормален човек в България по три пъти на ден /както ЦвЦв прави и използва властта си/ да го нарича крадец, престъпник, мафиот, лъжец.
78
12
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 13 години
Въпросът за имотите на Цветанов го повдига човека от РЗС който напада безпричинно Краси от Герб като минава покрай него без да му е казал и дума. Аз мисля че такъв човек няма място в парламента ! Що не тръгне да напада Цветанов така-да му напука тлъстата главата под масата Цецо. И освен това-това не е атака към Цветанов толкова колкото опит за поставяне на клин между Бойко и Цецо щото на тоя принцип трябва да се пита откъде са имотите на Бойко. Дано да е законно щото ми писна вече
77
13
 
5
 
! Отговори
георги преди 13 години
Днес пак гледах изказването на тия от РЗС.. цялата работа ми изглежда като един добре спретнат компромат. Реално никъде не се казва, че има нещо незаконно. Надявам се Цветанов да излезе чист от ситуациата, наистина го харесвах за шеф на МВР
76
3
 
24
 
! Отговори
до 77 преди 13 години
едва ли ще е чистоЯне може да е клоун,ама досега не е сбъркал с компроматитевиж какво стана с Мургина - директно си замина от поста,същото го чака ЦветановБоко Тиквата вече търси друг