Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на "Атака"
Обновена: 15 окт 2010 13:17 | 15 окт 2010 13:15,
86
Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров не се е присъединил към подписката на 330 000 граждани, които искат референдум за членството на Турция в Европейския съюз. По тази причина според инициаторите й от ВМРО – той няма право да я коментира.

Преди дни лидерът на националистическата партия обвини Красимир Каракачанов в лъжа. Според Сидеров ВМРО са измамили българите с обяснението, че референдумът за Турция ще бъде сега, впоследствие обаче склонили той да се проведе и след 10 години.

"Не съм психиатър да коментирам Волен Сидеров", беше краткият отговор на Красимир Каракачанов.

Все пак и според председателя на ВМРО – българите са се подписали срещу това референдумът да се проведе сега.

На уточнението, че именно такъв е упрекът на Волен Сидеров, Каракачанов отговори: "Сидеров е настройвал симпатизантите на "Атака" да не подкрепят подписката на ВМРО".

Иначе воеводите получиха подкрепата на "Синята коалиция", но с уговорката, че референдум трябва да има едва когато Европейската комисия и Европейският съюз препоръчат на страните членки да ратифицират договора за присъединяване на Турция.

Още по темата

Десните определят инициативата на ВМРО като добра.

"Турция трябва да изпълни критериите, а ние сме наясно, че това ще отнеме много години. Да се прави референдум, сега би било нелогично", обясни Мартин Димитров.

Иван Костов пък е на мнение, че трябва да се приеме решение, което да фиксира точните интереси на България във връзка с преговорите на Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
3
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ний сме народа,за чест, свобода, за мила родакойто знай да мре
63
0
 
14
 
! Отговори
гневен преди 13 години
Вие в колко референдума помните да сте участвали ? Аз, нито един !!! Едва ли и ще доживея в таази псевдо-демокрация - пълен фарс някога да се проведе референдум за каквото и да е било.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ABE TIYA BMRO NE SA BULGARI TE ZA KAK VO SE BIRKAT DA IDAT VIV MAKEDONIYA ILI OT KADETO SA TAM DA SE BIRKAT I O6T EDNO TO NE ZAVISI OT BG ILI OT SIDEROV ILI OT VMRO ZA KAK VO SE MISLITE TOVA NE MI E YASNO
61
1
 
7
 
! Отговори
Реформаторо преди 13 години
До 31 анонимник Референдум се прави за кауза за или против влизането на ТУРЦИЯ в ЕС дали да се отмени левът и да се въведе еврото като парична единица а така дали страната ни да бъде член в определена организация . Референдум се прави за стратегически решения които да помогнат на правителството да вземе правилното решение . Но нас ни управляват 20 г МАРИОНЕТНИ ПРАВИТЕЛСТВА както и това на Боко и на Цецо Лажецо не правят изкючение . А ти си даваи дупето за синволичен наем никои не ти е виновен
60
5
 
2
 
! Отговори
Грую Мудев до 36 преди 13 години
Дааааа много ще спечели *** много да знаеш най-много еи такива меки кидки като тебе ще спечелите по един много голям и *** сещаш се къде . Това ще печалбата ти а и новото арабско име също забравих . Е ако знаеш турски или арабски и имаш *** на див *** е друго ще ползват и за *** *** НЕЩАСТЕН
59
2
 
6
 
! Отговори
до 57 преди 13 години
е ти вече се изказа. Беше ли там? Видя ли? Кой какво откраднал, кой кого убил? аре стига и ти като западните ни съседи да си измисляш история
58
0
 
3
 
! Отговори
безгласната буква преди 13 години
а нали се сещаш, че мнението на държавите-основателки е с много по-голяма сила от нашето? Или пък си мислиш, че нашите политици, каквито са гъзлолизци няма да подкрепят, ако остане да зависи от нас? Ще си ги подкрпим уж "заради мира на Балканите", както подкрепихме Косово, както подкрепихме Македония, както подкрепихме НАТО и зорлем се набутахме между шамарите и т.н.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дааа Революционерите, Нашите днешни национални герои, Но наказани от Бога да бъдат без гробове И Ботев и Левски и Бенковски и Раковски, А какво се крие за тях, По време на Отоманското робство сиромашкото население години наред събира пари още за оръжие, Парите са дадени на войводите Филип Тотю и Панайот Хитов да купят пушки и с чети и въоръжено въстание да дойде мечтаната СВОБОДА. Единият от двамата войводи заминава във Влашко и там с парите си купува къща и 300 декара лозе оженва се за млада и богата влаинка чокойка и си живее мирно тихо и спокойно в Браила до дълбоки старини. Христо Ботев преди заминаването на четата за България предвидливо изтегля във Влашко старата си майка заедно с жена си и дъщеря си, както и Димитър, синът на жена му от първия и брак. Във Влашко Ботев оставя на майка си и на жена си повече от половината пари предназначени за изхрана на четата в България, След това историята се знае. Следват множество скандали между Ботев и изгладнелите четници. Кулминацията е на връх Вола където Ботев е убит от Стефанаки Савов от Враца Обретенов от Русе и други четници. Васил Иванов Кунчев по прякор Левски е подстриган за монах с черковно име Игнатий и чин дякон, Но той се отказва от Бога и православието - захвърля расото. Убива с кама и 12 годишно дете,Участва в обир на държавната хазна. Левски е осъден на смърт чрез обесване от съдията българин Иван Хаджи Пенчович, при присъстващи 10 турски и 10 български съдебни заседатели. Преди присъдата на Левски е предложено да приеме исляма за да отърве въжето, И Левски приема. От турските заседатели ЗА смъртна присъда гласуват само 2 ***, a от българите ЗА смъртната присъда гласуват всичките 10 заседатели. Левски отчаян и изплашен прави неуспешен опит за самоубийство като си удря главата в стените на килията. Един ден преди обесването на Левски във двора на затвора е обесен Димитър Общи, От Бесилото Общи за да вдъхне кураж на изплашения си другар се провиква - Левски виж как умира един истински революционер ! После сам слага въжето на шията си и увисва. Любен Каравелов от Браила е изпратил писмо на Левски да му предаде архива, И Левски от Ловеч я изпраща В Браила, посред бял ден в къщата на Каравелов влиза турски агент и взима архивата и един портрет на Левски. Въпрос на време е било кога ще го заловят. В съда на масата Левски учудено вижда архивата, която е пратил на Каравелов. Гаврил Хлътев с чужд паспорт на името на Георги Бенковски сам се обявява за Княз по време на Априлското въстание, дори си взима и жена Райна Княгиня. Истинското име на Георги Раковски е -Съби Попович. Каравелов произхождаща от големите копривщенски родове Чалъкови и Доганови
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има кой да мисли за тези неща. На европейския парламент и другите чиновници това им е работата, за това им плащат. Ако преценят, че е опасно за сигурността или пък поради други причини, няма да приемат Турция, и пак от нас не зависи. А кюрдите и талижаните пак си обикалят свободно, че дори и в САЩ. А Божо Димитров нека продължава да дава на всеки желаещ гражданство, пък след време може да не остане население в Турция, което да приемат в ЕС, щото вече всички благодарение на нас ще бродят из Европ
55
7
 
3
 
! Отговори
Турците в България преди 13 години
над един милион
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
никой не може да затрие пет вековното турско робство
53
1
 
4
 
! Отговори
Реалист Шушляков до преди 13 години
Ами убеден съм че ще се съобразяват 26-сте държави . За приемането на такива решения всички трябва да са единудушни по даденият въпрос и ще се СЪОБРАЗЯТ да не говорим че Франция е на същото мнение както и повечето политически сили в Германия с изключение на тези в които повечето ръководещи фигури са геюве
52
6
 
5
 
! Отговори
Турците в България преди 13 години
За ТР в ЕС!!!!!
51
5
 
10
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Какви мародерства, те направо са клали жени и деца!
50
3
 
3
 
! Отговори
от другата страна на преди 13 години
Да, има значение, колкото и да не ти се вярва. И турските премиери много добре го знаят!
49
3
 
8
 
! Отговори
от другата страна на преди 13 години
По отношение на *** - поради мародерствата на турската армия над мирното население във войните, тя няма право на военни паметници по силата на международните споразумения. Същото се отнася и за войниците на хитлеристка Германия.
48
3
 
7
 
! Отговори
... преди 13 години
А трябва да ти пука момче.Зарежете тия смешки от Атака и всякаква друга политическа ***.Турция няма място в ЕС,защото по голямата част от самата страна,не се намира на територията на Европа.Какъв ЕС тогава.Няма как да не ни пука на нас,защото ние сме границата,не Румъния.След влизането на Турция в ЕС,знаете ли колко кюрди и колко още талибани и камикадзета веднага ще тръгнат свободно из Европа,идващи именно от Турция.Замислете се каква е реалноста.За 10 години ще изчезнем от картата на света.
47
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
Много точно го каза
46
6
 
10
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 13 години
Колкото повече лае Волен,толкова повече и по-сплотен става електората ми.Нека лае момчето.За това му плащам.А случайно ако спре да лае,ще бъде заменен с друго куче,което лае.
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКТО КАЗАХ ИМА ОЩЕ 26 ДЪРЖАВИ, КОИТО ДА РЕШАВАТ КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ И КОЙ НЕ В ЕС. АКО СМЯТАШ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ВСЛУША АКО ИМ КАЖЕМ, ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ТУРЦИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС, ЗНАЧИ СИ ПО-ЗАБЛУДЕН И ОТ БОЛЕН.