Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на "Атака"
Обновена: 15 окт 2010 13:17 | 15 окт 2010 13:15,
86
Не съм психиатър, че да коментирам Волен Сидеров!
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров не се е присъединил към подписката на 330 000 граждани, които искат референдум за членството на Турция в Европейския съюз. По тази причина според инициаторите й от ВМРО – той няма право да я коментира.

Преди дни лидерът на националистическата партия обвини Красимир Каракачанов в лъжа. Според Сидеров ВМРО са измамили българите с обяснението, че референдумът за Турция ще бъде сега, впоследствие обаче склонили той да се проведе и след 10 години.

"Не съм психиатър да коментирам Волен Сидеров", беше краткият отговор на Красимир Каракачанов.

Все пак и според председателя на ВМРО – българите са се подписали срещу това референдумът да се проведе сега.

На уточнението, че именно такъв е упрекът на Волен Сидеров, Каракачанов отговори: "Сидеров е настройвал симпатизантите на "Атака" да не подкрепят подписката на ВМРО".

Иначе воеводите получиха подкрепата на "Синята коалиция", но с уговорката, че референдум трябва да има едва когато Европейската комисия и Европейският съюз препоръчат на страните членки да ратифицират договора за присъединяване на Турция.

Още по темата

Десните определят инициативата на ВМРО като добра.

"Турция трябва да изпълни критериите, а ние сме наясно, че това ще отнеме много години. Да се прави референдум, сега би било нелогично", обясни Мартин Димитров.

Иван Костов пък е на мнение, че трябва да се приеме решение, което да фиксира точните интереси на България във връзка с преговорите на Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕМИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ,АМА ЯВНО ПСИХИАТРИИТЕ СА ПРЕПЪЛНЕНИ.
23
2
 
10
 
! Отговори
vlady преди 13 години
По-добре д-р. Доган - не е бил в МВР, МО, ГДИН или подобна служба и няма психични увреждания за разлика от Борисов и останалите милиционери и военни около него.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ЗАБЛУДЕН,ОБАЧЕ ТИЯ ОВЦЕ БГ СА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ.
21
1
 
21
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Крайно време е Болен Лидеров да бъде освидетелстван и да получи компетентна медицинска помощ примерно на четвърти километър или в друго подобно заведение заедно с още няколко ръководители на атака. Вероятно ще се наложи и курортно лечение примерно в Курило или Наречен.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОГАВА ИЗЛИЗА , ЧЕ ТУРЦИТЕ ПАК СА В УПРАВЛЕНИЕТО САМО, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЕ С ДПС А С АТАКА
19
1
 
10
 
! Отговори
заблуден преди 13 години
национолистите почнаха да се карат кой е по най -давайте пишете излейти си мъката към Турция обожееееееееее
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Презрението на българите към учените от собственият им народ, води до популяризиране на подобни ***. Българина няма и грам себеуважение и уважение към народа и страната си. Така стоят нещата. Затова българският национализъм прилича на идиотизъм, защото е изкривен и деформиран.
17
4
 
15
 
! Отговори
бъра дъра преди 13 години
Е тва ни е най-големия проблем - дали ще влезе Турция в ЕС!!! И какво ще стане като направим референдум? Половината от населението на България са турци и ***, т.е. повече от половината гласове ще са ЗА, защото повечето от българите няма да отидат да гласуват, а и да отидат, кой сме ние, че да казваме кой ще влиза в ЕС и кой няма да влиза? Турция има армия от не знам колко хиляди, а ние какво имаме?!? Най-много да ни изгонят от ЕС, друго не виждам какво ще постигнем с референдума.............
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е необходимо човек да е психиатър за да усети,че Волен не го бива.
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да, трябва да има референдум
14
1
 
11
 
! Отговори
Болен преди 13 години
Болен Сидеров е един долен артист, който лъжи народа. Спонсор на неговата партия са предимно крупни Турски капитали. То е очевидно, че Болен Сидеров е с турците. Болен е най-верния на Бойко Борисов и го подкрпя винаги.А нека не забравяме,че Бойко през 2-3 месеца е или в Турция или Турския президент/премиер е в България при Бойко и все обсъждат Енергийни проекти и Турски инвестиции. Нека не забравяме, че Бойко даде 550 млн лв поръчки на Турски холдинг за метрото докато беше кмет,а не на българи
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМА ЗАЩО ТОЗИ БОЛЕН СИДЕР НЕ В КАРЛУКОВО?ИСКАМ ДА ПИТАМ АЗ.
12
2
 
4
 
! Отговори
Михайлов преди 13 години
до 10:Съгласен съм напълно. Но все пак някой трябва да се съобрази с мението на народа. За това референдум трябва да има.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов е способен политик, за разлика от Борисов и кресльото Волен. Това никой не може да го отрече.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък не искам в България партии като ВМРО, например.За какво се бори тая партия? Има ли кауза? Няма. Досега ВМРО нямат лице и не искат да имат явно. Имат чисто конюнктурно поведение и нищо повече. Атака са същата работа - неясни цели, базирани върху омраза към турците, *** и други. Нищо положително, нищо градивно.
9
8
 
4
 
! Отговори
анализ преди 13 години
не знам дали е болен Сидеров, но ако не беше той, сега Доган пак щеше да ни управлява а в момента ако не е Атака, Костов на секундата ще яхне Борисов и ще му диктува какво да прави.
8
1
 
4
 
! Отговори
Отвращавате ме преди 13 години
Вятър го вее вашият национализъм на двамата. Винаги съм подкрепял всякакви националотговорни мероприятия, подкрепях Сидеров, сега подкрепих подписката, но направо да си кажа повръща ми се от тая караница. Направо ме отвращават. Не стават за нищо и двамата са демагози. Вземи единия, удари другия.
7
2
 
8
 
! Отговори
Михайлов преди 13 години
Аз съм се подписал и искам референдум! Може би сега не е точният момент, но искам да се проведе такъв когато трябва! НЕ искам фесове в Европа! Те нямат нищо общо с нея, нито като култура, нито като история, нито като местопложение! Въм ФЕСА от нашата територия! Ще се подпиша още 100 000 пъти ако трябва!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКВА ВОЙВОДА, КАКВИ 5 ЛЕВА ВИЖТЕ МУ САМО ФАМИЛИЯТА И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО КАКЪВ Е КАРАКАЧАНИН - ГРЪЦКИ НОМАДИ - БАЛКАНДЖИИ ОВЦЕВЪДИ. ВОЕВОДА МИ БИЛ СИГУРНО КАТО ВИДИ ДУШМАНИ ПРЪВ ЩЕ ПОБЕГНЕ
5
0
 
8
 
! Отговори
баба калуда преди 13 години
Хич не са луди те,ами са най-обикновени нашенски тарикатчета,дето обикалят гювеча и си духат на пръстите!Такива недоразумения са и двете партии,че направо нямам думи!Не че другите са стока,но това е друга тема!