Сините: Критикуваме ГЕРБ, но не искаме БСП пак да вземе властта

Във вторник предстои съвместно заседание на СДС и ДСБ
Обновена: 16 окт 2010 10:19 | 16 окт 2010 09:21,
306
Сините: Критикуваме ГЕРБ, но не искаме БСП пак да вземе властта
Снимка: БГНЕС

Ние сме коректив на управляващите, но няма да предприемем действия, които могат да доведат социалистическата партия на власт. Това коментира заместник-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова.

Като дясноцентристка партия ДСБ може да има критика към ГЕРБ, но сме доволни, че БСП е извън властта, допълни Михайлова.

Във вторник предстои съвместно заседание на СДС и ДСБ, на което Синята коалиция ще оформи окончателната си позиция за бюджета за 2011 г., обяви Екатерина Михайлова.

В момента ние не знаем накъде върви бюджет 2011, което е най-лошото, коментира Михайлова, според която приемането на бюджета закъснява. 

Тя допълни, че проектобюджетите на НОИ и НЗОК все още не са внесени, а те са част от консолидираната рамка на държавния бюджет. 

При това положение ние нямаме яснота за бюджета, заяви Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
1
 
3
 
! Отговори
БКП преди 13 години
СИНИТЕ ПУМИЯРИ НИКОИ НЕГИ ПИТА КАКВО ИСКАТ.НА ИЗБОРИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ БИЕТЕ РЕКОРДА НА НДСВ ОТ 2,8%.ВАС *** НИКОИ НЕВИ БРОИ.ВЪВ НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ,АКО ДОЖИВЕЕМ ДО ИЗБОРИ,ЩЕ СА САМО ТРИ ПАРТИИ БСП,ГЕРБ И ДСП.КАТО БСП И ГЕРБ ЩЕ СА НА ЕДНИ ПРОЦЕНТИ.И ХОРА АКО НЕ ИСКАТЕ ПАК *** ПУМИЯРИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПОЛИТИКАТА НИ, ГЛАСУВАИТЕ САМО ЗА ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ,МАСОВО,И НЕКА ДА Е ПАРТИЯ КОЯТО МИСЛЕШЕ И РАБОТЕШЕ ЗА ВАС,ПО ДЖОБА СИ ЩЕ СЕ ДОСЕТИТЕ КОЯ БЕШЕ ПАРТИЯТА,А НЕ ПО СЕРИЯЛИТЕ НА НАДУПЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.
275
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И няма да я вземе:)))))))Никога повече,гаранция
274
1
 
3
 
! Отговори
до 297 преди 13 години
доган е виновен за потурчването на българия ,заедно с бсп.
273
1
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Това не мога да разбера - не одобряваш управлението, но пък от друга страна не правиш нищо, само и само социалистите да не дойдели на власт. Какво означава това? За мен само едно - дори България да затъне, накъдето и вървим, всеки ще си кюта, само и само БСП да не се върнела! Ами предложете алтернатива, начини за излизане от кризата, противопоставете се на това неграмотно правителство! За мен явно борбата е за власт, за кокала, а не за това, хората да живеят спокойно нещата да се оправят! Срам!
272
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При Доган имаше обръчи,а при Костовкръгове и по какво се различавате?--------------- Не при Доган, а при Станишев. Не си прехвърляйте собствените грехове на други.
271
1
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
Хубаво е и трябва да има критика, но градивна. Никой нормално-мислещ човек неиска социалистическа партия в управлението.
270
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
защо не закриете тази партия?????????????Вие незнаете какво искате. А най-накрая се разберете помежду си и излезте с ясни позиции та й хората да се ориентират с Вас ли са или не???????????????????
269
1
 
5
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Това вашето на ДСБи СДС е политическа проституция.Посипете си главите с пепел,защото сте 2 файтона хора.
268
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
красавица, малеййй
267
1
 
3
 
! Отговори
весело преди 13 години
Я тая са я извадили от нафталина
266
0
 
5
 
! Отговори
нел преди 13 години
И вълка сит и агнето цяло.Такова чудо няма!
265
0
 
6
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"Сините: Критикуваме ГЕРБ, но не искаме БСП пак да вземе властта"... то е ясно, че след неизбежното разочоравание от безмисления и пагубен за икономикато на страната мандат дето сега го кара РазБойко, БСП няма да се върне веднага на власт. За съжаление, май ще го направи Президента, начело с десния топ икономист от Лондон проф. Димитър Ивановтака, че и сините ще се разминават още няколко мандата с властта...
264
1
 
2
 
! Отговори
Шматко преди 13 години
А севземете в ръце и я свалете от саита таз силно АМОРТИЗИРАНА ДРУЖИННА РЪКОВОДИТЕЛКА ПИСНА НИ ОТ НЕЯ ВСИЧИ Я ЗНАЯТ КВА ККРАДЛА Е . Я да раскаже как направи газостанциите и бензиностанциите си мразницата в гроба всичките кинти да си занесе кобра ***
263
3
 
6
 
! Отговори
Избори преди 13 години
ДСБ имат два гласа..... да мълчат заедно с ГРОБ!
262
2
 
2
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Демек,не е важно аз да съм добре,а на Вуте да му е зле.Страшна логика няма що
261
2
 
6
 
! Отговори
Драган преди 13 години
Другарко, Михайлова!Я кажи откога стана демокрт?Откакто си братовчедка на Атанас Семерджиев, или откакто така ти наредиха водещите ти офицери от ДС?
260
3
 
9
 
! Отговори
Рая преди 13 години
Критикувате,но не искате БСП на власт,Вас кой иска да сте на власт.Защо мислите,че забравихме за вашите изпълнения .При Доган имаше обръчи,а при Костов кръгове и по какво се различавате?Всички ограбвате народа ,така както турчинане го е грабил.
259
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
критикувате и няма да дадете власта щото и вие лапате а и не ви се търси сметка за прехода за сделките за които българия плаща още, а после първи ще скочите от корабчето и ще се правите на огрижени и на ни лук яли нито мирисъли, ама май матрялът ви отиде за гъби
258
0
 
5
 
! Отговори
кочо преди 13 години
КАКО НЕМА КАК ДА СТАНЕ ТЪЙ ТВОЙТА РАБОТА ,ИЛИ Е ВЪТРЕ ИЛИ ВЪН ,НЕМА ОКОЛО .
257
4
 
10
 
! Отговори
безпартиен преди 13 години
абе бели тикви антикомунистически.няма ли да мирясате вече с тия антикомунистически лозунги...не разбрахте ли че интереса клати феса...и тук нямат нищо общо нито сини,червени и пембени ...и защо си мислите че щом има несъгласни с вашето мнение непременно са комунисти...коментирайте българина като цяло...защото и новите демократи не са по различни от ***...и изобщо вече сте банални..хайде пийте хапчетата и лягайте...и всички са един дол дренки без значение от коя партия са...